Mediet Marzcia Techau kommer med gode råd

Beskyt dig mod den åndelige verden.

Mediet Marzcia Techau Mediet Marzcia Techau er denne uges gæst på min blog.

Mediet Marzcia Techau er clairvoyant rådgiver og medie.
Hun er et af de medier, der bliver brugt i tv-serien “Ånderne vender tilbage” og hun fortæller i dette indlæg, hvordan vi er opdraget til at blive bange for alt der har at gøre med den åndelige verden, og om børn der er særligt sensitive og lidt om hvordan vi kan beskytte os og lukke af.

Mediet Marzcia Techau skriver:

TV3 Puls’ serie Ånderne vender tilbage viser, hvordan almindelige mennesker og hele familier er påvirket af ånder i deres hverdag.
Dette er et meget naturligt element i vores verden, og det er vigtigt, at vi bliver mere opmærksomme på, hvordan både voksne, børn og dyr for den sags skyld, kan blive påvirket af åndelig aktivitet eller gamle aftryk af kraftige følelser og situationer, der tidligere har været på stedet. Serien viser selvfølgelig eksempler på familier som er langt mere påvirket af åndelig aktivitet end gennemsnittet af den danske befolkning vil være.
Men de fleste kan nok godt nikke genkendende til at føle, at de ikke altid er alene hjemme eller de kan fornemme behagelige eller ubehagelige stemninger på forskellige steder.
Åndelig påvirkning kan være både neutral, positiv og negativ. Fordi vi via film, spøgelseshistorier og tv m.v. nærmest er opdraget til, at alt hvad vi kan fornemme af åndelig aktivitet er negativ, bliver folk ofte bange og utrygge. En anden måde at tackle en ”uforklarlig” oplevelse på er, at mistænke sig selv for ikke at være helt ved sine fulde fem eller dissideret psykisk ude af balance. Heldigvis har mange også den gode fornemmelse af, at afdøde slægtninge, venner eller andre positive ånder engang imellem kigger forbi.
Det kan være svært her i 2011 at acceptere, at der er mere mellem himmel og jord, end man altid lige kan forestille sig. Men det er tilfældet, og jo før den del bliver accepteret jo bedre.

Er dit barn særligt sensitiv?
Mange, specielt børn, unge og særligt sensitive voksne, fornemmer den åndelige verden og andre menneskers følelser meget tydeligt uden af være helt klar over, hvad det drejer sig om.  Disse personer har brug for at lære, hvordan de kan tackle det.

Når først du adskillige gange har fået at vide, at du har en livlig fantasi eller det der er værre, holder de fleste op med at tale om deres oplevelser og begynder at tvivle på deres egne fornemmelser. Selvfølgelig kan børn opdigte historier eller opfinde ting for at træne sig selv til forskellige ting i livet, det er en del af det at være barn.

Hvis dit barn pludselig ændrer adfærd eller bliver ved med at tale om at se eller fornemme nogle personer, andre ikke kan se, så prøv et øjeblik at tage det for gode varer og tage hånd om det derfra. Det kan være at tale med andre forældre, som har samme problem med deres børn, eller kontakt en clairvoyant eller healer om problemet.

Hvis der har været andre i familien med en særlig stærk sanselighed fx kunstnere, kloge koner eller oldemoren, der altid vidste om tingene før de skete – så kan denne sanselighed være nedarvet til dig eller dit barn, selvom det eventuelt har sprunget nogle led over.

Som forældre til et særligt sensitivt barn eller ungt menneske eller hvis du selv er voksen med disse problemer, så er det vigtigt at få noget hjælp og undervisning i at tage vare på barnet eller dig selv.
Det kan være godt at læse Elaine Arons bøger om særligt sensitive mennesker/børn. Det er ikke nogle spirituelle bøger, men de er gode til at forklare, hvorfor nogle mennesker sanser tydeligere end andre, og hvad man kan gøre for at tage hånd om det og forstå det.

Clairvoyantforeningen har også lavet en folder om børn og den åndelige verden som kan bestilles via www.clairvoyantforeningen.dk.

Er du meget åben og sansende?
Jeg har selv brugt salmen Lysets engel går med glans og forestillet mig, hvordan denne engel står bag ved mig og fylder mig, mine omgivelser og min vej med et hvidt kærligt og stærkt lys. Denne fornemmelse af stærk og positiv åndelig beskyttelse kan være god, hvis du bliver utryg eller fornemmer åndelig aktivitet.
Jeg ser ikke engle som forbundet til religion, men som kærlige energibevidstheder, der har været med til at hjælpe mennesker og jorden/universet fra tidernes begyndelse.
Mange har brug for at lære at lukke ned for sanserne til et ”normalt niveau” og det kan være meget individuelt, hvad der virker for en. Billedligt set, så er et særligt sensitivt menneske udstyret med ekstra sansefølsomhed, ligesom en snegls lange øje/antenner og ligesom en snegl, er det vigtigt at trække disse sanser tilbage og nogle gange helt ind i ens eget hus/ eller ind i din egen kropsfornemmelse eller kropssansning – dette kræver træning. Men den fornemmelse af dine egne fysiske og psykiske grænser er af meget stor betydning for, hvad du sanser og hvor meget energi du forbruger på en dag – det er MEGET krævende at oversanse –men det er også svært at lave om på, når det er en naturlig del af dine sanser.
Øvelser til at lukke af:
Føl du bliver fyldt med lige den kærlige energi du har behov for, varme, omsorg, tænk på noget godt og trygt – derfra kan du begynde at forestille dig, at du mærker dit eget inderste hvide lys eller din inderst kerne (eller sjæl) – lad dette fylde hele din krop og lidt uden for din krop.
Forstil dig 2 kraftige rødder, som vokser ned til jordens inderste kerne af hvidt eller rødt lys og mærk din jordforbindelse.
Forstil dig så, at du sidder inde i en lysende hvid bold, og at der kan være en krystal blå farve uden om som en klar beskyttende grænse mellem dig og omverdenen.
Efter du er blevet fyldt med energi og dine 2 kraftige rødder er vokset ned til jordens inderste kerne af hvidt eller rødt lys og din jordforbindelse er etableret, kan du også forestille dig, at du har nogle døre oven på hovedet og ved panden- baghoved, hals-nakke, hjerte-mellem skulderbladene, solar plexus – bagved mellem de 2 nyrer, navlen-på ryggen, bag navlen, ved skambenet og ved korsbenet.
Luk disse døre/dørpar  fra toppen af hoved og ned til det sidste par –mærk dig selv i kontakt med dig selv. Den ro er når du kun sanser dig og ikke alt andet. Dine følehorn/antenner er trukket tilbage og du sanser mindre, men stadig rigeligt.
En af mine døde kollegaer gjort det meget let. Hun forestillede sig et gigant kondom der blev rullet ned over hende, og så var hun beskyttet og lukket ned. Jeg selv bruger nogle gange tanken om et rullegardin der bliver rullet ned foran kroppen og bagved kroppen –når du først har følelsen af at være lukket lidt til, kan du bare bruge din fantasi til at hjælpe dig med netop den øvelse, der hjælper dig bedst.
Marzcia Techau
www.marzcia.dk
Her er de tv- afsnit af Ånderne vender tilbage som Marzcia deltog i:
Afsnit 3 Byhus i Helsingør er beboet af mange ånder.
Afsnit 6 Ånd uden ben beder om drinks.
Afsnit 8 Måløv Pub er besøgt af både gæster og ånder.
Tak til Mediet Marzcia Techau for dette indlæg.
Læs også:

, ,

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.