Oplever du gentagelser fra tidligere liv?

Er vores underbevidsthed styret af tidligere liv?

Kan man have problemer og udfordringer i dette liv, som er de samme som dem man havde i en tidligere inkarnation?

I dag fik jeg nedenstående mail.
Jeg er sikker på, at der er mange der går rundt med det samme spørgsmål. Derfor dette indlæg, hvor du kan læse spørgsmålet samt mit korte svar.

Spørgsmål:

Hej Jette,
Jeg har købt din lydfil, der hedder ”Din underbevidsthed styrer dit liv”. Jeg synes den er god og er meget enig.
Jeg synes bare, det er pokkers svært at ændre tankegangen ved mit problem, når jeg har ”løbet panden mod muren” så mange gange.
 
Det, jeg egentlig ville spørge dig om, er, om vores underbevidsthed ikke kan være styret af vores tidligere livs hændelser/vaner? – altså hvis man tror på reinkarnation.
Jeg tror selv på reinkarnation og har prøvet regression 3 gange, hvor jeg blevet er ført tilbage til tidligere liv af en spirituel healer/clairvoyant. I disse liv har jeg mere eller mindre haft samme problemer, som jeg har i mit nuværende liv.

Kan man forestille sig, at et tidligere liv kan have indflydelse på det nuværende liv? Hvis ja, hvordan ændrer jeg det så i det nuværende liv?
Kan man forestille sig, at man oplever gentagelser og har de samme som udfordringer som man havde i et tidligere liv?

 
Mit ”problem” er at finde kærligheden til den rette kvinde og blive kæreste med hende. Jeg er 39 år og har aldrig haft en kæreste. Jeg har et udmærket liv ellers, men mangler i den grad at finde kærligheden.
 
Håber, du har tid til et par input.
På forhånd tak.
Erik fra Vejle.

Mit svar:

Hej Erik

Tak for din mail, og for at du har handlet i min web-shop.
Det kræver en lidt længere forklaring at give dig et godt, grundigt og fyldestgørende svar på dit spørgsmål, da det er meget omfangsrigt. Så jeg håber at du bærer over med, at jeg svarer kort.

Dit liv – dine valgmuligheder.
Før hver inkarnation, beslutter du (i samråd med din spirituelle vejleder) hvilke lektier og erfaringer du skal gøre dig i det kommende liv.
Hvad du vælger, er helt op til dig.
Du står med muligheden for at vælge frit på alle hylder. Lidt på samme måde, som når du her på jorden kan melde dig på det ene eller det andet (aftenskole) kursus. Du vælger og melder dig på et kursus, alt efter hvilke interesser du har, hvad du har lyst til samt hvad du ønsker at lære.

Udvalget du kan vælge mellem er både det “sure og det søde“. Som menneske, og med vores menneskelige natur / bevidsthed ville vi helt klart vælge det lette, søde og måske lidt “dovne” liv. Men vores sjæl ved bedre. Den ved, hvad der er det bedste for os og hvor der er mest udvikling personligt og åndeligt.
Den ved, at vi skal igennem hele paletten. Desværre er det sådan, at kun gennem smerte, savn, modgang, lidelse og tab, modner og udvikler vi os.

Du vælger som sjæl, det vi kalder din “skæbne”.
Det lyder meget dystert. Jeg beklager. Men valget er og har altid været dit, og det du skal huske på er, at du som sjæl gør det i glæde og begejstring, og du glæder dig virkelig til din kommende inkarnation.
(Du kan kun vælge noget, som du er stærk nok og rustet til at kunne klare).

Du kan vælge noget andet.
Ud fra hvad du skriver, kunne det se ud som om, at du har valgt single-livet i denne og tidligere inkarnationer.

Den gode nyhed er: Du kan melde dig ud af kurset – når som helst. Du kan ændre din “skæbne”.
Så snart vi har lært det vi skal, så er der jo ikke nogen grund til, at vi fortsætter på kurset: “Lev single”.

Mange tror, at kurset (skæbnen og de valg vi har truffet) først slutter når vi dør. Sådan er det ikke. Kurset og din deltagelse på de øvrige kurser du har meldt dig på i denne inkarnation, kan skam slutte undervejs og i forløbet af dit liv. Det er vores eget valg.

Jeg fornemmer, at du er nået punktet: “Nu er det nok – jeg vil ikke længere deltage på kurset”. Jeg vil ikke længere være single, nu ønsker jeg kærligheden og at finde en partner.
Så snart dette ønske kommer fra dit hjerte, så ER du klar til at forlade kurset – fordi da er det gennemført. Din “nu er det nok” er et tegn på, at du er færdig på kurset. Du har lært at leve i ensomhed og afsavn, og dermed har du gennemgået prøvelserne, gjort dig de erfaringer og lært de lektier du skulle.

Kurset er altså slut, så snart DU beslutter dig for, at det skal være det.

Sådan kommer du videre.
Du kan altid bede for at skabe netop det du ønsker dig. Du kan lægge alle dine ressourcer i, at melde dig på et nyt kursus, f. eks “Kærlighedskurset”. ;-) Kurset hvor du møder en vidunderlig partner.
Vigtigt: Dette ønske vil blive hørt, mødt, forstået og indfriet af den åndelige verden.

Første skridt er dog, at du oprigtigt tror på, at fortidens single-liv er slut. Mit forslag til dig vil være, at du visualiserer at du melder dig ud af det gamle kursus “single”, og visualiserer at du melder dig ind på det nye “kærlighed og parforhold”.
Visualiser dette dagligt, gerne morgen og aften, og så ofte du kommer til at tænke på det i løbet af din dag, og mærk glæden og de gode følelser i hjertet / hele kroppen.

Noget der evt. kan hjælpe dig, og give dig et kærligt skub på denne nye vej, samt så nogle nye positive frø i din underbevidsthed er mine to lydfiler:
Loven om tiltrækning og manifestation” samt “Få hjælp døgnet rundt“.

Håber du kan bruge mit svar.
Hilsen
Jette Harthimmer

Foredrag om tidligere liv, skæbne og karma.
Jeg synes, at dette budskab er vigtigt at få ud. Mange læner sig passivt og modløst tilbage og siger noget i stil med: Jeg har åbenbart valgt et dårligt liv denne gang, jeg må være født under en uheldig stjerne, jeg må have været et skidt menneske i et tidligere liv, og mit nuværende er straffen. Jeg kan hverken gøre fra eller til.

Jo, du kan sagtens gøre noget.
Når vi inkarnerer, glemmer vi naturligvis alt om de kurser vi har meldt os på. (Vores valg, beslutninger og aftaler). Men når punktet er nået: Nu er det nok, så er det nok. Du er nu klar til melde dig på andre, nye og sjovere kurser. ;-)

Emnet er så vigtigt, og jeg har så meget at fortælle om det, at jeg har valgt at holde et foredrag om det i 2016. Der er så mange misforståelser som jeg ønsker at feje af banen, ligeså snakken om karma. Hør mit foredrag >> Karma & Reinkarnation.

Læs også:
Har vi selv valgt et hårdt liv?
Kan du huske dit tidligere liv?

One Response to Oplever du gentagelser fra tidligere liv?

 1. Katrine 24.10.2015 på 14:36 #

  Hej Jette

  Det er umiddelbart et udemærket råd, at visualisere dagligt og at mærke glæden og de gode følelser i hjertet etc.men det er desværre også der, jeg står af….jeg har fået SÅ (!) mange psykiske tæsk, at jeg ikke kan fremtvinge glæde eller gode følelser i hjertet ved en visualisering – så jeg er låst! For samtlige bøger henviser til, at det ikke er nok at visualisere. Man skal kunne mærke følelsen bag og det kan jeg ikke. Der er en rungende tomhed og modløshed. Så kan du sige, at så skal jeg bare visualisere i 70 år, så skal det nok lykkes men ærlig talt…..det fungerer ikke.

  Jeg leder stadig efter nøglen til at knække koden, så jeg kan vende mit liv til at være mere positiv men er ved at brække mig (beklager udtrykket) over den positive psykologi. Jeg har ikke en depression og jeg er rimelig godt tilfreds med mit liv men der er områder, som slet ikke fungerer. Jeg er også et rimeligt positiv menneske men de områder, som ikke fungerer, er låst; fordi jeg ikke kan manifestere den positive følelse bag visualiseringen.

  Venlig hilsen
  Sussie Møller

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.