Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Oplever du gentagelser fra tidligere liv?

tidligere livEr din underbevidsthed styret af tidligere liv?

Kan du have problemer og udfordringer i dette liv, som viser sig at være de samme som dem du havde i en tidligere inkarnation?

Jeg tror vi er flere der går rundt med det spørgsmål. Derfor dette indlæg, hvor du kan læse spørgsmålet Erik stillede mig samt mit korte svar.

Spørgsmål:

Hej Jette,
Jeg har købt din lydfil, der hedder ”Din underbevidsthed styrer dit liv”. Jeg synes den er god og er meget enig.
Jeg synes bare, det er pokkers svært at ændre tankegangen ved mit problem, når jeg har ”løbet panden mod muren” så mange gange.
 
Det, jeg egentlig ville spørge dig om, er, om vores underbevidsthed ikke kan være styret af vores tidligere livs hændelser/vaner? – altså hvis man tror på reinkarnation.
Jeg tror selv på reinkarnation og har prøvet regression 3 gange, hvor jeg blevet er ført tilbage til tidligere liv af en spirituel healer/clairvoyant. I disse liv har jeg mere eller mindre haft samme problemer, som jeg har i mit nuværende liv.

Kan man forestille sig, at et tidligere liv kan have indflydelse på det nuværende liv? Hvis ja, hvordan ændrer jeg det så i det nuværende liv?
Kan man forestille sig, at man oplever gentagelser og har de samme som udfordringer som man havde i et tidligere liv?

 
Mit ”problem” er at finde kærligheden til den rette kvinde og blive kæreste med hende. Jeg er 39 år og har aldrig haft en kæreste. Jeg har et udmærket liv ellers, men mangler i den grad at finde kærligheden.
 
Håber, du har tid til et par input.
På forhånd tak.
Erik fra Vejle.

Mit svar:

Hej Erik

Tak for din mail, og for at du har handlet i min web-shop.
Hvis jeg skal give dig et godt, grundigt og fyldestgørende svar på dit spørgsmål, kræver det en længere forklaring, da spørgsmålet er meget omfangsrigt. Så jeg håber at du bærer over med, at jeg her svarer kort.

Dit liv – dine valgmuligheder.
Før hver inkarnation, beslutter du (i samråd med din spirituelle vejleder) hvilke lektier og erfaringer du skal gøre dig i det kommende liv.
Hvad du vælger, er helt op til dig.

Du står med muligheden for at kunne vælge frit på alle hylder. Lidt på samme måde, som når du her på jorden kan melde dig på det ene eller det andet (aftenskole) kursus. Du vælger og melder dig på naturligvis på det kursus, der stemmer overens med de interesser du har, hvad du har lyst til samt hvad du ønsker at lære.

Udvalget du kan vælge mellem er både det “sure og det søde“. Som menneske, og med vores menneskelige natur / bevidsthed (egoet) ville vi helt klart vælge det lette, søde og måske lidt “dovne” liv. Men vores sjæl ved bedre. Sjælen ved, hvad der er det bedste for os og hvor der er mest udviklings potentiale både personligt og åndeligt. Sjælen ved, at vi skal igennem hele paletten.
Desværre er det sådan, at kun gennem smerte, savn, modgang, lidelse og tab, modner og udvikler vi os.
Ja øv.

Du vælger som sjæl, det vi kalder din “skæbne”.
Det lyder meget dystert, men valget er og har altid været dit, og det du skal huske på er, at du som sjæl gør det i glæde og begejstring, og at du virkelig glæder dig til din kommende inkarnation.

Det er værd at bemærke, at du naturligvis kun får lov til at vælge noget, som du er stærk nok til at kunne klare. Udfordringer som du har evner og resurser til at kunne gennemføre.

Du kan vælge noget andet.
Ud fra hvad du skriver, kunne det se ud som om, at du har valgt single-livet i denne og tidligere inkarnationer.

Den gode nyhed er: Du kan melde dig ud af kurset – når som helst.
Du kan ændre din “skæbne”.
Så snart vi har lært det vi skal, så er der jo ikke nogen grund til, at vi fortsætter på kurset: “Lev single”.

Mange tror fejlagtigt, at kurset (skæbnen og de valg de har truffet) først slutter den dag man dør. Sådan er det ikke. Kurset og din deltagelse på de øvrige kurser du har meldt dig på i denne inkarnation, kan skam slutte undervejs og i forløbet af dit liv. Det er dit eget valg.

Jeg fornemmer, at du er nået punktet: “Nu er det nok – jeg vil ikke længere deltage på kurset”. Jeg vil ikke længere være single, nu ønsker jeg kærligheden og at finde mig en dejlig partner.
Så snart dette ønske kommer fra dit hjerte, så ER du klar til at forlade kurset – fordi da er kurset gennemført.

Din “nu er det nok” er et tegn på, at du er færdig med kurset. Du har lært at leve som single i ensomhed og afsavn, og dermed har du gennemgået prøvelserne og gjort dig de erfaringer og lært de lektier du skulle.

Kurset er altså slut, så snart DU beslutter dig for, at det skal være det.

Sådan kommer du videre.
Du kan altid bede for at skabe netop det, du ønsker dig. Du kan lægge alle dine kræfter i, at melde dig på et nyt kursus, f. eks “Kærlighedskurset”. ? Kurset hvor du møder en vidunderlig partner.
Vigtigt: Dette ønske vil blive hørt, mødt, forstået og indfriet af den åndelige verden.

Første skridt er dog, at du oprigtigt tror på, at fortidens single-liv er slut. Mit forslag til dig vil være, at du visualiserer at du melder dig ud af det gamle kursus “single”, og visualiserer at du melder dig ind på det nye “kærlighed og parforhold”.
Visualiser dette dagligt, gerne morgen og aften, og gerne så ofte du kommer til at tænke på det i løbet af din dag, og mærk glæden og de gode følelser i hjertet og i hele kroppen.

Noget der evt. kan hjælpe dig, og give dig et kærligt skub på denne nye vej, samt så nogle nye positive frø i din underbevidsthed er disse lydfiler:
Loven om tiltrækning og manifestation” samt “Din underbevidsthed styrer dit liv” (I webshoppen er der også en tilhørende meditation: Meditation – Ryd op i din underbevidsthed.

Håber du kan bruge mit svar.
Hilsen
Jette Harthimmer

Foredrag om tidligere liv, skæbne og karma.
Jeg synes, at dette budskab er vigtigt at få ud da mange slår opgivende og modløst ud med armene og tænker noget i stil med: Jeg har åbenbart valgt et dårligt liv denne gang, jeg må være født under en uheldig stjerne, jeg må have været et skidt menneske i et tidligere liv, dette er dårlig karma og jeg kan hverken gøre fra eller til. Dette er dog ikke sandheden

Du kan sagtens gøre noget.
Når vi inkarnerer, glemmer vi naturligvis alt om de kurser vi har meldt os på. (Vores valg, beslutninger og aftaler). Men når du når til punktet; Nu er det nok, ja så er det nok. Du har gennemført kurset, du er fri og du kan vælge en ny vej. Du er nu klar til melde dig på andre, nye og sjovere kurser. ?

Emnet er så vigtigt, og jeg har så meget at fortælle om det, at jeg har indtalt en lydfil om det. Der er desværre så mange misforståelser som jeg ønsker at feje af banen, ligeså snakken om karma. Jeg kan derfor varmt anbefale dig at høre mit online foredrag. >> Karma & Reinkarnation.

Læs også:
Har vi selv valgt et hårdt liv?
Kan du huske dit tidligere liv?

2 kommentarer til “Oplever du gentagelser fra tidligere liv?”

 1. Katrine

  Hej Jette

  Det er umiddelbart et udemærket råd, at visualisere dagligt og at mærke glæden og de gode følelser i hjertet etc.men det er desværre også der, jeg står af….jeg har fået SÅ (!) mange psykiske tæsk, at jeg ikke kan fremtvinge glæde eller gode følelser i hjertet ved en visualisering – så jeg er låst! For samtlige bøger henviser til, at det ikke er nok at visualisere. Man skal kunne mærke følelsen bag og det kan jeg ikke. Der er en rungende tomhed og modløshed. Så kan du sige, at så skal jeg bare visualisere i 70 år, så skal det nok lykkes men ærlig talt…..det fungerer ikke.

  Jeg leder stadig efter nøglen til at knække koden, så jeg kan vende mit liv til at være mere positiv men er ved at brække mig (beklager udtrykket) over den positive psykologi. Jeg har ikke en depression og jeg er rimelig godt tilfreds med mit liv men der er områder, som slet ikke fungerer. Jeg er også et rimeligt positiv menneske men de områder, som ikke fungerer, er låst; fordi jeg ikke kan manifestere den positive følelse bag visualiseringen.

  Jeg vil lytte til din lydfil og jeg ser at du i webshoppen også har en om tiltrækning. Den tror jeg vil passe fint til mig. ?
  Tak for dit store arbejde med at formidle. Du gør en forskel. ?

  Venlig hilsen
  Sussie Møller

 2. Prøv at gå ind på min hjemmeside og læs min blog “ud af psykisk krise uden brug af psykofarmaka” vi har alle sammen mulighed for kontakt med det spirituelle i vores indre. Bed din indre Gud i en bøn om at rydde op på din indre psykiske harddik. Luk øjne visualisere alle de negative tanker og og situationer og lad det poppe op og lade tankerne forsvinde. Når du så kan mærke at din harddisk er tom, kan du be Gud om at fortsat at tænke positivt.
  http://www.jfnmusik.dk Du kan også hører gratis musik og læse masse andre artikler gratis.
  Spis vegetarisk. Sørg i det hele taget for at være god ved dig selv. Her tænker jeg ikke på forbrug. Jeg har også nogen øvelser inde på min hjemmeside, du kan prøve om du kan bruge. Jeg kan også henvise dig til min psykolog. Hvis du bor i Københavns område. Det er hende der har lært mig alt.
  Kh Jan

  Det er også vigtigt at du spiser ordentligt, prøv om du kan sørge for at du får dine vitaminer. Spis fisk.

  Lade være med at se borgerlige eller læse borgerlig aviser. De er fyldt med overskrifter som er negative hypnotiske ord som lægger sig på din harddisk (underbevidsthed) og som er grunden til at vi ikke har det psykisk godt. De rige får os til at købe flere produkter, når vi tænker negativt. Samt til at vi bliver psykiske slaver.

  Håber du kan bruge mit råd til noget? Brug det du kan bruge og smid resten væk.

  Kh Jan

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top