Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

110. Professor Peter Schwarz – 60 min – Knogleskørhed – hvad kan du gøre? Del 1:3

Knogleskørhed hvad kan du gøre del 1 Peter Schwarz Knogleskørhed – hvad kan du gøre? del 1:3

Jeg havde fornøjelsen af at møde klinisk professor Peter Schwarz på Rigshospitalet, hvor vi dykkede ned i emnet knogleskørhed.

Peter Schwarz er en af Danmarks førende eksperter inden for områderne osteopeni og osteoporose.

I vores samtale diskuterede vi en række emner, herunder:
– Hvad er knogleskørhed, og hvor udbredt er det?
– Hvordan kan man identificere knogleskørhed?
– Forebyggelse af knogleskørhed.
– Medicinsk behandling og potentielle bivirkninger.
– Lovende ny medicin, der er på vej inden for området.

Dette interview, er første del i serien “Knogleskørhed – hvad kan du gøre?” En podcast serie i 3 dele.

I det kommende afsnit (podcast episode nr. 111) vil du møde ph.d. Rasmus Just fra OsteoStrong, der vil dele sin viden om medicinfri behandling af knogleskørhed.
I sidste del (podcast episode nr. 112), vil du møde Jette Harthimmer der fortæller, hvordan hun har valgt at tilgå sygdommen.

Hør interviewet med Peter Schwarz.
Du kan høre podcast episode, nr. 110 “Knogleskørhed – hvad kan du gøre? del 1:3”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Læs også mit indlæg >> Knogleskørhed – behandling uden medicin.

Vil du høre flere podcast?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Et par ord om Peter Schwarz …

Professor Peter Schwarz, en førende ekspert inden for endokrinologi, har viet sit liv til forskning og behandling af knogleskørhed, også kendt som osteoporose. Hans arbejde har ikke kun skabt opmærksomhed omkring denne alvorlige knoglesygdom, men har også bidraget til udviklingen af innovative behandlingsmetoder.

Schwarz har været en pioner inden for forståelsen af osteoporose. Han har været dybt engageret i at undersøge de komplekse mekanismer, der ligger bag sygdommens udvikling og progression. Gennem årtier af forskning har han bidraget til at identificere risikofaktorer og udvikle screeningsmetoder til tidlig påvisning af osteoporose.

En af de mest bemærkelsesværdige bidrag fra Schwarz er hans arbejde med udviklingen af effektive behandlinger. Han har været en drivkraft bag introduktionen af nye lægemidler, der styrker knoglerne og reducerer risikoen for brud hos personer med osteoporose. Hans indsats har forbedret livskvaliteten for utallige patienter over hele verden.

Men Schwarz’ bidrag stopper ikke ved forskning og behandling. Han har også været en aktiv fortaler for oplysning og uddannelse om osteoporose. Gennem foredrag, workshops og skriftlige materialer har han været med til at øge bevidstheden om sygdommen blandt både sundhedsfagfolk og den bredere offentlighed.

Professor Peter Schwarz fortsætter med at være en central figur i kampen mod osteoporose. Hans dedikation, ekspertise og vision har gjort en markant forskel i behandlingen af denne udbredte og alvorlige sygdom. Gennem hans arbejde giver han håb og hjælp til millioner af mennesker, der lider af osteoporose verden over.

Hør interviewet med Peter Schwarz.
Du kan høre podcast episode, nr. 110 “Knogleskørhed – hvad kan du gøre? del 1:3”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Scroll to Top