Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

111. Ph.d Rasmus Just – 103 min – Knogleskørhed – hvad kan du gøre? Del 2:3

Knogleskørhed hvad kan du gøre del 2 podcast Knogleskørhed – hvad kan du gøre? Del 2 ud af 3

I OsteoStrong-centeret på Østerbrogade i København, har jeg haft fornøjelsen af at møde ph.d. Rasmus Just, en udtalt ekspert inden for knogleskørhed med en imponerende forskningsbaggrund inden for udviklingen af lægemidler til behandling af denne lidelse.

I vores samtale deler Rasmus Just indsigter om OsteoStrong, et patenteret system og en medicinfri tilgang til at styrke knogler, skelettet og balancen.

Vi udforsker emner som osteopeni og knogleskørhed, metoder til forebyggelse og behandling af knogleskørhed samt spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at genopbygge knoglemasse.

OsteoStrong præsenteres som en revolutionerende tilgang til styrkelse af knogler og skelet uden brug af medicin. Vi taler om fordelene ved behandling uden medicin, forbedret balance, øget knogletæthed, korrekt holdning og forbedret præstationsevne.

Det er værd at bemærke, at der er opnået en bemærkelsesværdig forbedring på hele 15 % i knogletætheden på blot ét år.

Knogleskørhed – hvad kan du gøre? Del 2
Denne lydfil udgør den anden del af serien “Knogleskørhed – hvad kan du gøre?” Serien er på i alt 3 udsendelser.

I den foregående podcast episode nr. 110 kunne du høre professor Peter Schwarz fra Rigshospitalet, og i den kommende podcast episode nr.  112 vil du møde Jette Harthimmer, som vil dele hendes personlige tilgang til at håndtere knogleskørhed.

Hør programmet.
Du kan høre denne podcast episode, nr. 111 (interview med Rasmus Just fra OsteoStrong) , ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Vil du høre flere podcast?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Hvad er OsteoStrong?

OsteoStrong er et innovativt program og etableret koncept, der fokuserer på at styrke knogler og muskler gennem en særlig form for vægtbærende træning. Det er designet til at forbedre knoglekvalitet og muskelstyrke ved at anvende videnskabeligt beviste principper om belastning.

Programmet blev udviklet af Dr. John Jaquish og har til formål at reducere risikoen for knogleskørhed og andre knogleskader ved at stimulere knoglevækst og øge knoglemineralindholdet.

Ved hjælp af specialdesignede maskiner udfører deltagerne i OsteoStrong-sessioner en række isometriske øvelser, der påvirker knoglerne ved at påføre dem en progressiv og kontrolleret belastning. Dette sigter mod at udløse en reaktion i knoglerne, der øger knogletætheden og styrken over tid.

OsteoStrong-programmet er blevet populært som et supplement til traditionel træning og som en forebyggende foranstaltning mod knoglebetingede sygdomme. Det er også blevet anvendt af atleter og ældre voksne for at forbedre deres knogle- og muskelsundhed og forbedre præstationen i deres daglige aktiviteter.

I en tid med stigende fokus på sund aldring og forebyggelse af knoglebetingede problemer tilbyder OsteoStrong en mulighed for en mere holistisk tilgang til sundhed og velvære.

Osteostrong videnskabelig dokumenteret knogletræning, hvor du får:
Stærkere knogler.
Stærkere muskler.
Bedre balance.
Bedre holdning.
Færre smerter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top