Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

111. Ph.d Rasmus Just – 103 min – Knogleskørhed – hvad kan du gøre? Del 2:3

Knogleskørhed hvad kan du gøre del 2 podcast Knogleskørhed – hvad kan du gøre? Del 2 ud af 3

I OsteoStrong-centeret på Østerbrogade i København, har jeg haft fornøjelsen af at møde ph.d. Rasmus Just, en udtalt ekspert inden for knogleskørhed med en imponerende forskningsbaggrund inden for udviklingen af lægemidler til behandling af denne lidelse.

I vores samtale deler Rasmus Just indsigter om OsteoStrong, et patenteret system og en medicinfri tilgang til at styrke knogler, skelettet og balancen.

Vi udforsker emner som osteopeni og knogleskørhed, metoder til forebyggelse og behandling af knogleskørhed samt spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at genopbygge knoglemasse.

OsteoStrong præsenteres som en revolutionerende tilgang til styrkelse af knogler og skelet uden brug af medicin. Vi taler om fordelene ved behandling uden medicin, forbedret balance, øget knogletæthed, korrekt holdning og forbedret præstationsevne.

Det er værd at bemærke, at der er opnået en bemærkelsesværdig forbedring på hele 15 % i knogletætheden på blot ét år.

Dette interview, er anden del i serien “Knogleskørhed – hvad kan du gøre?” En podcast serie i 3 dele.

I den foregående podcast episode nr. 110 kunne du høre professor Peter Schwarz fra Rigshospitalet, og i tredje og sidste del podcast episode nr.  112 vil du møde Jette Harthimmer, hvor jeg deler min personlige tilgang til at håndtere knogleskørhed. Hvilken vej har jeg valgt at gå? Med eller uden medicinsk behandling?

Hør interviewet med Rasmus Just.
Du kan høre podcast episode, nr. 111 “Knogleskørhed – hvad kan du gøre? Del 2”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Læs også mit indlæg >> Knogleskørhed – behandling uden medicin.

Vil du høre flere podcast?
Se mit store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.
https://harthimmer.dk/butik/

Hvad er OsteoStrong?

OsteoStrong er et innovativt program og etableret koncept, der fokuserer på at styrke knogler og muskler gennem en særlig form for vægtbærende træning. Det er designet til at forbedre knoglekvalitet og muskelstyrke ved at anvende videnskabeligt beviste principper om belastning.

Programmet blev udviklet af Dr. John Jaquish og har til formål at reducere risikoen for knogleskørhed og andre knogleskader ved at stimulere knoglevækst og øge knoglemineralindholdet.

Ved hjælp af specialdesignede maskiner udfører deltagerne i OsteoStrong-sessioner en række isometriske øvelser, der påvirker knoglerne ved at påføre dem en progressiv og kontrolleret belastning. Dette sigter mod at udløse en reaktion i knoglerne, der øger knogletætheden og styrken over tid.

OsteoStrong-programmet er blevet populært som et supplement til traditionel træning og som en forebyggende foranstaltning mod knoglebetingede sygdomme. Det er også blevet anvendt af atleter og ældre voksne for at forbedre deres knogle- og muskelsundhed og forbedre præstationen i deres daglige aktiviteter.

I en tid med stigende fokus på sund aldring og forebyggelse af knoglebetingede problemer tilbyder OsteoStrong en mulighed for en mere holistisk tilgang til sundhed og velvære.

Osteostrong videnskabelig dokumenteret knogletræning, hvor du får:
Stærkere knogler.
Stærkere muskler.
Bedre balance.
Bedre holdning.
Færre smerter.

OsteoStrong har i dag centre i København og Aarhus. Få mere info og bestil en prøvetime her >> OsteoStrong

Hvem er Rasmus Just?

Ph.d. Rasmus Just har markeret sig som en betydningsfuld forsker inden for feltet knogleskørhed, eller osteoporose. Hans dedikation til at forstå og bekæmpe denne udbredte knoglesygdom har gjort ham til en nøglefigur i kampen mod osteoporose.

Just’s forskning har fokuseret på at identificere nye biomarkører og genetiske faktorer, der er forbundet med udviklingen af osteoporose. Gennem avancerede genetiske analyser og molekylære studier har han bidraget til at afklare komplekse mekanismer, der ligger til grund for sygdommens patofysiologi.

En af Rasmus Just’s mest bemærkelsesværdige bidrag er hans arbejde med at udvikle personaliserede behandlingsmetoder til patienter med osteoporose. Ved at kombinere genetisk information med kliniske data har han været med til at skræddersy behandlinger, der bedst muligt passer til den enkelte patients behov og risikoprofil.
Han er også manden bag OsteoStrong konceptet.

Ud over sin forskning har Rasmus Just også været engageret i at uddanne og oplyse både fagfolk og offentligheden om osteoporose. Han har deltaget i adskillige konferencer, seminarer og undervisningsaktiviteter i ind- og udland, for at øge bevidstheden om sygdommen og dens konsekvenser.

Ph.d. Rasmus Just’s bidrag til forståelsen og behandlingen af osteoporose har haft en betydelig indflydelse på feltet. Hans arbejde fortsætter med at drive innovation og forbedre patientpleje, og han forbliver en central figur i forskningen og kampen mod denne alvorlige knoglesygdom.

Hør interviewet med Rasmus Just.
Du kan høre podcast episode, nr. 111 “Knogleskørhed – hvad kan du gøre? Del 2”, ved at trykke på play-knappen på afspilleren øverst i dette indlæg. ⬆️ Podcast episoden kan også downloades. Rigtig god lytning. 🎧

Scroll to Top