Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Podcast

2. Jette Harthimmer – 25 min – Etik og ansvar som behandler

Etik og ansvar som behandler podcast Etik og ansvar som behandler.

I denne podcast episode nr. 2 forklarer clairvoyant Jette Harthimmer etiske og moralske spørgsmål, der vedrører alternative behandlere og deres arbejde med deres klienter.
Hun udforsker spørgsmål som, om det er acceptabelt at udføre clairvoyance på nogen, der ikke har givet sin tilladelse til det?
Hvad er en clairvoyants ansvar over for sin klient?

Hun giver også indblik i Clairvoyantforeningens etiske retningslinjer.
Lydfilen varer 25 min.

Du kan med fordel også læse disse 2  indlæg, som jeg har skrevet
>> Kan man klage over en clairvoyant?

>> Vil du arbejde med mennesker?

Etik og ansvar som behandler.
At have en solid etik og ansvarsfølelse er afgørende, når man arbejder med klienter inden for enhver profession. Dette gælder især for fagfolk inden for områder som sundhedsvæsen, psykologi eller rådgivning. En god etik danner grundlaget for et tillidsfuldt forhold mellem klient og professionel.

For det første skaber en stærk etik en tryg atmosfære for klienten. Når klienter føler, at de kan stole på deres professionelle rådgiver, er de mere tilbøjelige til at åbne op og dele deres udfordringer og bekymringer. Dette bidrager til en mere effektiv og meningsfuld arbejdsrelation.

Ansvar er lige så vigtigt som etik. At være ansvarlig indebærer ikke kun at opretholde fortrolighed og respektere klientens privatliv, men også at yde den bedst mulige service. Dette indebærer at holde sig opdateret på relevant viden, udvikle ens færdigheder og kontinuerligt evaluere og forbedre ens tilgang.

I sidste ende er vigtigheden af en solid etik og ansvar ikke kun begrænset til klientens trivsel, men det tjener også til at styrke og fremme professionens integritet som helhed. Etisk adfærd og ansvarlighed er nøglerne til at opbygge et bæredygtigt og respektfuldt forhold mellem professionelle og klienter, hvilket er grundlæggende for en vellykket og meningsfuld praksis.

 

Vil du høre flere af mine podcast?
Se det store udvalg her: https://harthimmer.dk/podcast/

Er du interesseret i personlig og spirituel udvikling?
I min webshop finder du lydfiler med online kurser, foredrag, meditationer og kanaliserede budskaber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top