Kan man klage over en clairvoyant?

Har du haft en dårlig oplevelse hos en clairvoyant?

Har du været hos en clairvoyant som du er utilfreds med?
En clairvoyant der ikke har gjort sit arbejde godt nok?
En clairvoyant der Ikke har haft etikken i orden?
En clairvoyant hvor du står tilbage med flere spørgsmål end svar?

Kan man klage over en clairvoyant?
Ja, hvis du har været til en clairvoyant der er medlem af Clairvoyant Foreningen.
Der har du mulighed for at indgive en skriftlig klage til foreningens bestyrelse. Den vil da blive behandlet og man vil prøve at finde en løsning, som kan hjælpe dig på bedst mulige måde. Bestyrelsen kan gå i dialog, fungere som mægler, de kan også udstede en skriftlig advarsel til medlemmet eller i særlige tilfælde helt ekskludere vedkommende med øjeblikkeligt varsel.

Hvis clairvoyanten ikke er medlem, må du tage kontakt til clairvoyanten og se om ikke I i fællesskab kan løse problemet.
Måske kan du få en ny gratis session, få dine penge tilbage eller sammen finde  en løsning, som både du og clairvoyanten kan være tilfreds med.
I sidste ende ønsker clairvoyanten jo at du er tilfreds med vedkommendes arbejde, så han / hun kan opretholde et godt ry og omdømme, og måske endda få dig til at anbefale dem. Dette vil du naturligvis gøre, hvis du føler at du har fået en ordentlig behandling og clairvoyanten har gjort sit arbejde godt.

Vælg din clairvoyant med omhu
Da der i dag er så mange clairvoyante på nettet, så gælder det om at vælge med omhu. Nogle tilbyder rådgivning over telefonen, pr. foto, e-mail, Skype, personligt fremmøde og lign. Vær sikker på at du vælger den form der tiltaler dig bedst. Tag ikke bare den første du falder over, men brug tid på at sætte dig ind i hvad det konkret er denne clairvoyant kan og tilbyder. Dette kan senere vise sig at spare dig for mange penge og skuffelser.

Måske har du været utilfreds med en clairvoyants arbejde, fordi du ønskede at I skulle skabe kontakt til en kær afdød slægtning, eller du havde brug for at få svar på nogle problemstillinger du har i dit arbejde, men det viste sig, at det slet ikke var dette clairvoyanten havde som kompetence.
Søg også på nettet for at se om der er andre der har anbefalet clairvoyanten eller måske det modsatte?

Brodne kar
Ligesom i alle andre faggrupper, findes der i det alternative miljø brodne kar, og jeg har da godt nok hørt lidt af hvert fra mine klienters oplevelser hos visse clairvoyante.
Alt fra udsagn om “du dør x år gammel”, “du fejler “nok” noget alvorligt”, “der sidder en klæbeånd på dig, så nu er du besat”, “der sker en ulykke i din familie (dog ikke noget om hvem, hvordan eller hvornår)”, “du er dømt af Gud til at have et dårligt liv fordi du har været ond i dit tidligere”, “du bliver aldrig lykkelig”, “du har været udsat for seksuelt misbrug som barn” (dette udsagn gjorde at klienten måtte gå i terapi i årevis, selvom hun vidste at noget sådan aldrig havde fundet sted – hun blev mistroisk overfor alle og begyndte at tvivle på sig selv. Først i dag er hun kommet sig over det. Udsagnet faldt i øvrigt på en alternativ messe, hvor klienten var til en 15 minutters clairvoyance.
Så der kom hun da virkelig i kløerne på en clairvoyant der på ingen måde havde etikken i orden.

Så mine råd er:
Pas på dig selv, vælg din clairvoyant med omhu og husk at bruge din sunde fornuft.

Læs også: Sådan vælger du en dygtig clairvoyant. Der kan du blandt andet læse, at medlemmer af Clairvoyant Foreningen er underlagt en hel række etiske regler, som alle har til formål at passe på dig og sørge for at du ikke bliver udsat for ovenstående grelle eksempler.

, , , ,

4 Responses to Kan man klage over en clairvoyant?

 1. Cecilie 20.12.2016 på 19:29 #

  Hej Jette,

  Jeg har oplevet at den sidste clairvoyant jeg kontaktede var meget daarlig. Hun er ikke medlem af Clairvoyantforeningen, saa derfor kan jeg ikke klage. Desvaerre lyttede jeg ikke til min intuition, som sagde mig at jeg skulle aflyse min tid. Hun var endda meget dyrere end andre cairvoyante, og startede med at sige hun ville have betaling inden vi startede sessionen. Allerede det virkede underligt, som om hun ikke stolede paa jeg ville betale bagefter. Hun sagde en masse ting, der intet havde paa sig og sagde jeg ville faa gigt senere hen i livet. Hun spurgte ogsaa hele tiden om informationer.Tilsidst skiftede hun mening om noget hun havde sagt i starten da hun fik oplysninger ud af mig.
  Resten af tiden snakkede hun bare om sit eget liv, da hun ikke havde mere at sige.
  Jeg var chokeret da jeg havde betalt 1500 kr, og vil advare andre om ikke at blive bondefanget af hende.

  • Jette Harthimmer 21.12.2016 på 09:21 #

   Hej Cecilie
   Det er virkeligt ærgerligt, at du har haft denne oplevelse og har spildt dine penge.
   Selvom det er sure lærepenge, så har du lært, at du trygt kan stole på din intuition. At lytte til intuitionen, er faktisk også en af mine anbefalinger, i mit blogindlæg: Sådan finder du en dygtig clairvoyant.
   Tak for at du delte din historie.

 2. ole mogens 06.03.2014 på 10:51 #

  den bedste jeg kender er ole mogens.lige fra han blev født,blev han udnyttet af sine healingevner,og alle hans spådomme

 3. Kjeld 03.01.2012 på 09:40 #

  Kære Jette, Jeg er enig i dine betragtninger, dog ikke i Clairvoyant Foreningens etiske regler punkt 8., hvor man “Adskiller clairvoyant rådgivning fra anden almen rådgivning”. Vi skriver 2012!! Det udelukker i hvert fald mange gode terapeuter, healere og andre med gode intuitive evner som medlemmer af foreningen, hvis medlemmer næppe selv kan opfylde den regel, når de har de gode evner, som der fordres som clairvoyant vejleder.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.