Skab mirakler i dit liv

Lær at skabe mirakler i hverdagen.

Hvad er et mirakel?
religion.dk står der, at et mirakel er en ekstraordinær begivenhed, der opfattes som et vidnesbyrd om højere magters tilstedeværelse eller indgriben.

Dette kan læses som, at noget eller nogen udenfor / udefra os selv kommer og giver, gør, skaber og manifesterer miraklet.

Jeg har dog et helt andet syn på det. Jeg ved, at vi hver især selv er i stand til at skabe mirakler, og at denne skabelse kommer indefra, for lige tiltrækker lige.
At skabe, at tiltrække, at manifestere, er en energi / et energifelt som vi har indeni og også rundt om os, som kan synliggøre sig i vores hverdag, hvor vi på mange forskellige måder og i situationer kan se det vi ønsker, blive manifesteret. F. eks ved at du tiltrækker dit drømmejob, får den bolig du altid har ønsket dig eller lever i et dejligt harmonisk parforhold.

Det du skaber, kan være på alle planer og niveauer, hvad enten det er noget materielt eller noget andet.

At være på samme frekvens som Universet
Det kræver dog at vi er i overenstemmelse med og på samme energi-frekvens som Universet.
At vi ser os selv som skabere af vores eget liv.
At vi erkender, at vi indeholder en spirituel kraft.
At vi erkender at der ikke findes nogen tilfældigheder, og at der er en mening, et formål og en visdom i alt.
At vi tager ansvar og er bevidste om, at enhver tanke, følelse, overbevisning eller handling, vil skabe et resultat.
At vi lærer at justere på nogle “knapper” i os selv, således at mirakler og det at skabe, bliver en helt naturlig del af vores hverdag.
At vi erkender at vi er et spirituel væsen iboende en fysisk krop.

Vi er alle en del af Universet.
I vores fysiske krop bor vores spirituelle sjæl. Denne sjæl er 24 timer i døgnet i direkte kontakt med Universet.
Den svinger på samme frekvens som Universet gør, og jo mere vi er i kontakt med den, lytter til dens råd og anvisninger, jo højere en frekvens vil vi fysisk befinde os på. Dette vil vise sig i vores hverdag på mange forskellige måder.

Man vil føle en glæde, og man har masser af energi og overskud. Man har mange ideer og et godt drive. Man er god til at inspirere og påvirke andre positivt. Man er god til at se andres lys, styrke, potentialer og egenskaber.
Man har hjertet på rette sted. Man får det bedste ud af enhver situation og er god til at rejse sig, selv i svære perioder af livet.
Man er god til at skabe, og når man sætter sig noget for, så får man det gennemført.
Processen fra idé til handling går hurtigt, og man har en følelse af, at man bliver støttet, guidet og hjulpet undervejs.
Når der er noget man “ønsker” eller vil, så går der ikke så lang tid før man på en eller anden måde har skabt det.

Omgivelserne vil sige, at man bare er heldig og at man lykkes med alt hvad man rører ved og beslutter sig for. Men det er ikke held, man har bare lært hvordan man kan gøre brug af den indre power man er født med.
Jeg kunne skrive 1000 måder og eksempler som kunne beskrive et menneske der svinger på samme frekvens med Universet og sjælen.

Vi kan alle skabe mirakler.
I mine øjne er det os selv der skaber miraklerne i vores liv, og vi skaber dem alt efter i hvor god en kontakt vi er med vores sjæl.
Mirakler er ikke tilfældigheder eller held på vores vej. De er nogle vi selv kan skabe.

Er det sjælen der får lov at styre, guide og arbejde igennem os i hverdagen, eller er det vores ego?

Ser vi på os selv som de skønne guddommelige væsner vi er, eller ser vi på os selv med kritik, negative tanker, følelser og overbevisninger?
Er vi til stede i nuet, eller lever vi med vores bevidsthed i fortiden eller i fremtiden?
Er vi fyldt med taknemmelighed og påskønnelse, eller har vi øje for alt det negative og for alle manglerne i os selv, andre og i livet?
Peger vi fingre af og bebrejder andre, frem for at tage ansvar?
Bruger vi vores tid konstruktivt på noget som beriger, flytter og løfter os, eller spilder vi den med meningsløse og formålsløse gerninger?
Kommer vores ønsker fra hjertet eller kommer de fra vores ego?
Er vi i det rette miljø og sammen med de rette mennesker?
Ønsker vi det bedste for andre?
Lytter vi til og handler på vores intuition?
Og her kunne jeg stille 1000 spørgsmål, der alle ville vise om vi handler ud fra og lever i overenstemmelse med vores spirituelle ophav.

Små mirakler
Begynd at få øje på samt takke for alle de små mirakler der rent faktisk sker og som du skaber hver dag.

Det kan være alt lige fra at du står og har brug for en god idé, et godt råd, et nyt arbejde, en cykel osv., og når du skal ud og handle, løber du ind i en gammel veninde som du ikke har set i mange år. I falder i snak og hun viser sig at være lige netop den der kan hjælpe dig.

Du ønsker at komme ind til en koncert / forestilling men alt har været udsolgt i flere måneder. På en eller anden måde lykkes det dig alligevel at få billet til den.
Små som store mirakler viser sig som at tingene bare går op i en højere enhed. Det / Du lykkes.
Nogle gange går der lang tid før et manifest sker, og andre gange sker det ske indenfor 1 minut. Men det sker!

Jo bedre kontakt du har med din sjæl, og jo mere du er på bølgelængde med Universet, jo hurtigere vil mirakler og det du ønsker dig, manifestere sig i dit liv.

Du er fantastisk.
Du har et kolossalt potentiale boende i dig og jo før du indser dette, tror på det og lever og handler ud fra det, jo bedre. :-)
Vil du på bare 1 dag, lære hvordan du kan komme i kontakt med din spirituelle power?
Vil du lære hvordan du kan komme på bølgelængde med Universets energi og frekvens?

Så hør “Fitness for sjælen”.

17 Responses to Skab mirakler i dit liv

 1. Karina 19.03.2014 på 15:47 #

  Et virkelig inspirerende og givende kursus :) Jette er den fødte underviser og er enormt godt til at lære fra sig tillige med, at hun gør det meget levende, så tiden fløj af sted ;) Et fantastisk kursus. <3

 2. Susanne 05.03.2014 på 15:41 #

  “Du er en del af universet og universet er en del af dig. Der er 8 nøgler til at du har fuldstændig åben spirituel adgang til din spirituelle væren. således at du kan skabe og manifestere med et knips”.

  Vi fik de 8 nøgler på kurset – sikken en stor oplevelse.

  Kære Jette, tak for et rigtig godt og inspirerende kursus i Magi og Mirakler / Fitness for sjælen.

  Jeg havde på forhånd bl.a. hørt forskellige af dine gode podcasts, men dette var et uundværligt supplement – jeg kom hjem med gode noter og inspiration til at skabe magi i mit og familiens liv. Kurset kan varmt anbefales.

 3. Sif Orellana 27.02.2014 på 12:47 #

  Har du også et inderligt ønske om at bruge dig selv og dit liv på den mest meningsfulde, glædesvækkende og formålsrige måde for både dig selv og andre mennesker? Oplever du også nu og da en stærk lyst til at modtage lidt inspiration til at finde det rette spor i livet – eller måske nye nøgler og redskaber, der gør dig i stand til bedre at vælge, hvilken af de forgreninger, dit spor deler sig i, der er rigtigst for dig at bevæge dig videre af?

  Uanset hvad, er inspiration til at forløse dit potentiale og stille skarpt på den mening og det formål, der er med dit liv, berigende. Og det er dét, Jette er så fabelagtig til at begave sine kursister med, blandt andet på dette kursus i “Magi og mirakler / Fitness for sjælen”.

  Mange bøger byder på værktøjer til at igangsætte processer, der tjener til afklaring af potentiale og styrker og manifesteringen af drømme, men at deltage i Jettes kursus, er som at stå overfor et menneske, der evner at uddrage koncentratet af, hvad det hele handler om på en letforståelig, dybt motiverende og konkret måde. I løbet af de timer, kurset varer, investerer hun sin energi og sit engagement i at viderebringe dig de otte vigtigste nøgler til forståelse af, hvordan du bringer dine drømme på vinger, og giver dig massevis af eksempler og bud på, hvordan du kommer fra start.

  Jeg kan på det varmeste anbefale Jettes kursus Magi og mirakler / Fitness for sjælen. Dybt inspirerende – også selvom du ikke måtte høre til dem, der først skal til at påbegynde din færd, men allerede føler dig godt på vej.

  Ønsker dig held og lykke med at bringe dine drømme på vinger.

  Mange gode hilsner.
  Sif Orellana

 4. Niels 26.02.2014 på 10:08 #

  Ideen til at deltage på kurset kom ved lidt af et tilfælde (troede jeg).
  Jeg sad en dag og surfede lidt rundt på nettet og 0g pludselig stødte jeg på Jettes side
  den fangede mig,jeg tænkte det skulle prøves og meldte mig straks til.
  Dette har jeg ikke fortrudt Jette er super dygtig og jeg sad fuldstændig tryllebundet. Det er til fulde det mest givende kursus jeg har været på til dato.
  Ser frem til at skulle deltage på andre kurser i fremtiden.

 5. Birgit 25.02.2014 på 14:11 #

  Kursus i magi og mirakler / Fitness for sjælen, var mit første kursus i den spirituelle verden. Jeg var betaget af Jettes energi, nærvær, målbevidsthed og humor. Kurset var meget intenst, struktureret og med varme. Det gav mening, og for mig var det en lettelse at erfare, at det var undervisning og læring der var i centrum, vi blev på sporet og blev ikke afledt af individuelle fortællinger eller følelser fra alle os motiverede deltagere. Vi fik grundigt gennemgået de 8 nøgler til at opnå flere mirakler i tilværelsen, kun afbrudt af perfekt timet “kosmisk” bjæf og kirkeklokker der bimlede. Om aftenen kunne jeg fortælle om det hele til min datter, som stillede gode spørgsmål, og næste dag kom en veninde forbi, for at hente inspiration, idet hun følte sig fastlåst i en skriveproces.
  Kurset er en god hjælp til at skabe forandringer i sit liv………

 6. Victoria 23.02.2014 på 22:17 #

  Igår var dagen hvor jeg deltog på kurset Magi og Mirakler / fitness for sjælen. Det er et af de absolut bedste kurser, jeg nogensinde har været på, og jeg har været på en del. Jeg var blevet noget pessimistisk omkring troen på at realisere mine drømme og mit potentiale og manglede livsglæde. Efter kurset er jeg igen fuld af mod, og jeg bobler stadigvæk af glæde med tanke på kurset, og alt det nye der skal skal integreres og realiseres i mit liv. Jeg hæfter mig ved, at det jeg sender ud får jeg mange fold tilbage, og at jeg “bare” skal tage første skridt på min vej, så skal vejen nok folde sig ud efterhånden. Rom blev heller ikke bygget på en dag.
  Jette er en blændende god, pædagogisk og utrolig humoristisk og saglig underviser. Jeg grinede mange gange undervejs, og hun går selv den vej hun underviser i.
  Jeg har allerede købt mig endnu et af Jettes kurser.

  EN STOR TAK til Jette og de spirituelle guider :-).

 7. Mona Larsen 19.11.2013 på 13:54 #

  Det var en særlig dag sammen med Jette Harthimmer og de andre kursister. Jeg kom meget nysgerrig og håbefuld, som mange andre der var “nye” hos Jette, spændt på om kurset “Magi og Mirakler / Fitness for sjælen”, dog ikke kunne give en ordentlig booster, efter en down periode.
  Jo tak, det fik jeg. Hvorfor? Det var ægte nærvær og troværdighed der strømmede i energien fra Jette. Tanken om at vi mennesker er vores egen lykkes smed, så at sige, et gammelt udsagn, der bygger på en lige så gammel viden om sjæl og spiritualitet, samt menneskets indbyggede evne og ansvar til at skabe sin egen fremtid. Denne gamle viden (ja, kineserne har arbejdet med usynlig energi de sidste 5000 år) sat i spil med biologiens nyeste opdagelser om mirakuløse kræfter i bevidsthed og stof, ruskede godt op i mine molekyler.

  Hold da op – her var den igen – Videnskaben om hvordan tanker styrer vores liv – hovedet på sømmet – hvornår fiser den i øvrigt helt ind? Vi er ude i “det” der ikke kan måles og vejes, forsvarer de fleste sig med stadigvæk, når de er mest skeptiske. Og dog alligevel – nu er man så langt i laboratorierne, at man kan se processen igennem atommikroskoper, og intet er længere umuligt.
  Men kroppen og hjertet er stadigvæk det bedste måleinstrument for om det virker eller ej. Og det virker. Hvis man virkelig begynder at lægge sit brænde på det hjertet fortæller er det mest rigtige for dig – på det positive, så skal vi bare se løjer, ja, kald det bare mirakler :-).

  Alt dette fik Jette afleveret på den mest varme, jordnære, klare, lige ud af landevejen måde, så jeg gik derfra med stor glæde og taknemmelighed, for jeg ved det er sandt, og jeg vil huske det hele tiden. TAK.

 8. Anne Aagaard 18.11.2013 på 20:21 #

  Jeg har lige været på kursus i Magi & Mirakler :-)

  Det var mit første kursus hos Jette Harthimmer, men jeg har allerede efterfølgende meldt mig til et par stykker mere. Og det har jeg, fordi det flow, man kommer i, når bevidstheden øges omkring, hvor man har sit fokus, hvad man tænker, hvordan man vælger osv., er så stor en gevinst for ens eget velbefindende og dermed også for, hvad man har at give sine medmennesker. Den stime af ønske-opfyldelser, jeg er kommet ind i, efter i højere grad at følge den vejledning, Jette giver på kurserne og igennem hendes podcasts, blogindlæg og daglige input på Facebook, kan jeg ikke få for meget af.

  Udgangspunktet for kurset i Magi & Mirakler / Fitness for sjælen er, at vi alle har en iboende, indre spirituel kraft. Den er vi født med. Dét vi kan lære er, hvordan vi i hverdagen kan bruge den til at skabe og manifestere ud fra de ønsker, vi alle har. Hvis ønskerne kommer fra hjertet (Sjælen) og ikke fra ego’et, så vil de før eller siden manifestere sig.
  Ønske = Desire (Det engelske ord er mere dækkende her …)
  Det, vi fokuserer på, skabes der mere af.
  Og er vi taknemmelige for de små som store ønsker, vi får opfyldt, ja, så er kanalen åben for manifestation af flere ønskers opfyldelse. Og det er den fordi, i taknemmeligheds”tilstanden” er der ikke noget ego tilstede. ”Taknemmelighed” er pinkoden til Den Åndelige Verden – pinkoden til Universet.

  Man får virkelig det, der med Jette Harthimmersk grundighed er beskrevet i kursusoplægget.

  Hvis man ikke allerede så sig selv som et spirituelt væsen, der med sit eget unikke centrum er en vigtig del af Universet med eget ansvar for tænkning og handling, og samtidig udgørende en uundværlig brik i Universets ONENESS, ja, så er man ikke mere i tvivl, når man har været på dette kursus i, hvordan vi som enkeltindivider selv skaber og manifesterer magi og mirakler.

  Jette Harthimmer ER selv det, hun formidler. Man mærker tydeligt, at hun brænder for sit virke. Der er ingen slinger i valsen. Undervisningsformen er afslappet. Budskabet formidles med stor humor, ligesom Jette hele vejen igennem er på banen med praktisk anvendelige eksempler og råd og desuden med gode og virkningsfulde øvelser.
  Og Jette mestrer det, der kendetegner en stor pædagog: Hun har det nærvær, der gør, at alle deltagere føler sig set og hørt. Alle er vi med. Det er en kunst!

 9. Joanna 13.11.2013 på 10:30 #

  Magi og Mirakler er når vi lever i nuet og klarer å forandre våre tanker og overbevisninger. Det finnes ingen snarveier, alt allerede er der bare vi må klare å stille oss på riktig frekvens.

  Etter kurset fikk jeg en helt ny energi, tross at jeg var oppe kl 3 om natta for å rekke kl 6 flyet fra Oslo til København. Dette pga Jette som er en kilde av glede og visdom, og takket å møte så mange hyggelige kursdeltakere.

  Første mirakel skjedde da jeg fant hansken min som vinden blåste fra meg i en stupende mørke ved Peblinge Sø. En mann med hund ville hjelpe men klarte ikke. Så jeg visualiserte og fant den!

 10. Ulla Jensen 13.11.2013 på 10:17 #

  Jeg deltog på Et kursus i mirakler / Fitness for sjælen fordi jeg havde hørt meget godt om Jette Harthimmer ude i byen.
  Der er mange af hendes kurser der frister, men tænkte at jeg ville starte med dette, for at opleve dig.

  Jeg må sige at alt godt hvad jeg har hørt om dig, giver mening nu hvor jeg har set dig i aktion.
  Du er super kompetent. Ved hvad du taler om, og noget som jeg virkelig påskønnede var, at der ikke var skyggen af alternativt “tingel tangel” men alt derimod var helt nede på jorden. Konkret, brugbart og i et sprog hvor alle kan være med.

  Jeg kan på det varmeste anbefale andre at tage på dette kursus, og i mig er der ingen tvivl: Jette Harthimmer er the real deal og jeg vil med garanti være den der deltager på alle dine andre kurser i takt med at økonomien er til det.

  Tak for et super godt kursus.
  Hilsen Ulla

 11. Mette Andersson 07.03.2013 på 14:50 #

  “Det var super inspirerende at være med på Magi og Mirakler / Fitness for sjælen. Det der virkelig brænder igennem er at Jette selv levet det hun siger, og derfor er det så fantastisk troværdigt og opnåeligt.”
  mange hilsner Mette

 12. steen 04.03.2013 på 06:45 #

  Jeg har været på Magi og Mirakler / Fitness for sjælen og er meget begejstret. Kurset indeholder massevis af

  velstruktureret stof, der gav anledning til adskillige aha-oplevelser hos undertegnede. Tak

  til Jette for at formidle det hele superpædagogisk og med megen humor og flot timing.

  Stor tak til Jette, universet og alle deltagere..

  Steen

 13. Else Johansen 03.03.2013 på 18:34 #

  Kære Jette

  Tusind tak for et fantastisk inspirerende kursus. Kurset har en god fordeling af budskaber og øvelser. Du er en skøn formidler, du omsætter det hele på en let tilgængelig måde og krydrer det med din dejlige humor.
  Jeg har virkelig fået noget med hjem og så er det nemt at gå til. Noget vidste jeg, men nu ved jeg hvordan jeg kommer i gang med at bruge det. Perfekt og så virker det!
  Jeg glæder mig til de næste kurser.
  Kram

 14. Dorthe Bransholm 03.03.2013 på 13:51 #

  Kære Jette

  Tusind tak for et fantastisk inspirerende og givende kursus i Magi og Mirakler Fitness for sjælen.

  Du er en formidabel underviser og du serverer budskaberne med lethed og en smittende humor. Jeg gik fra dit kursus i går opløftet og med en følelse af, at magi og mirakler i hverdagen er noget vi alle kan manifestere, både høj som lav og starter vi ved os selv og det vil sprede sig som ringe i vandet.

  Jette Harthimmer har bygget kurset op på en meget let forståelig og tilgængelig måde, som gør det muligt efterfølgende at formidle budskaberne videre.
  Jeg fik masser af værktøjer som vil gøre det let for mig at fastholde min nye bevidsthed på skabelse af magi og mirakler.

  Jeg er taknemmelig for, at jeg har været på dette kursus – der var rigtig meget glæde i dagen.

  Knus og tak fra mig :-)

 15. Lise-lotte Sørensen 03.03.2013 på 12:01 #

  Jeg var med på kurset i magi og mirakler / Fitness for sjæl og det bliver afgjort ikke det sidste kursus jeg skal have med Jette Harthimmer.
  Kurset har givet en masse stof til eftertanke og nogle rigtig gode teknikker og redskaber. Det hele bliver fremlagt på en dejlig jordnær og letforståelig måde krydret med humor. Alt i alt et skønt og meget lærerigt kursus. Jeg kan på det varmeste anbefale det.

 16. Margit Wulff 03.03.2013 på 10:13 #

  Jeg deltog på magi og mirakler, og her fik vi vist i ord og handling, hvordan vi får hjælp til det, vi selv ønsker. Egentlig var der ikke så meget nyt under solen set fra min stol, men det gav et energi-boost og nogle øjenåbnere undervejs.

  Jeg ville ikke have været foruden dette kursus, og jeg kan varmt anbefale det. Det var mit første kursus med Jette Harthimmer og det bliver ikke det sidste. Jeg elsker hendes humor og små anekdoter, og allerede næste dag, fik jeg et bevis på, at det virker.

  • Cindy Johansen 03.03.2013 på 10:23 #

   Jette nævnte: Du deltager på kurset, fordi din sjæl har ønsket det….. smiler. Og lørdag morgen havde jeg en lille diskussion med mig selv :) – havde kun sovet 2 timer og var ualmindelig træt…..og overvejede om ikke jeg var for træt ha..ha… og mærkede indeni at der ikke var “nogen vej udenom” – Så jeg lavede en overbevisning der hed: Det er vigtigt, at være supertræt – for så er der ingen barriere og Jettes budskaber går upoleret ind ha…ha… og det gjorde de –
   Tak for skøn inspiration og pragtfuld humor…..Kurset Magi & Mirakler / Fitness for sjælen kan varmt anbefales – Hjerter 3