Vil du være millionær, så sig farvel til dine gamle sokker og underhylere

Vil du vaere millionaerVil du være millionær?

Der er ingen vej udenom. Hvis du vil være millionær, så må de gamle underbukser og hullede sokker smides i skraldespanden. 😉

Jeg lovede i et tidligere blogindlæg “Jeg går på millionærkursus“, at jeg ville vende tilbage ved en senere lejlighed, og skrive videre på det.
For 10 år siden var jeg i Tivoli og spillede på den enarmede. Jeg fik jackpot og maskinen spyttede en masse penge ud. Ikke danske kroner men derimod Tivolis egen mønt.
Disse kunne ikke veksles til rigtige penge, så mit valg var at jeg enten kunne spille dem op, bruge dem som betaling på forlystelserne eller gå hen i Tivoli butikken og købe noget for dem der. Jeg valgte det sidste.
Lad mig med det samme sige at det ikke var det mest spændende udvalg af ting jeg kunne købe, så jeg endte med at komme hjem med 12 Tivoli krus. 6 blå og 6 hvide.
Hvad har det at gøre med mit millionærkursus eller det at blive millionær?
Kender du udtrykket: Act from where you want to be?
Vil du være millionær?
Hvis du ønsker at være millionær, så skal du bruge noget tid på at se på dit hjem, dit tøj, dine kopper og glas, ja ALT skal du se på med en millionærs øjne.
Ville du gå i det tøj du gør, hvis du var rig? Var der noget i dit hjem der skulle ryddes op i og kasseres? Er der rodet? Hvad med kælderen og på loftet? Trænger vinduerne til at blive pudset? Er der huller i dine sokker og sko? Er underbukserne de samme du har haft, siden du blev konfirmeret? … ja, ja – spøg til side.
Det gik op for mig, at hvis jeg var millionær, så ville jeg ikke drikke min kaffe og te af disse 10 år gamle og i øvrigt meget grimme Tivoli  krus, købt i en souvenirbutik.
Jeg ville hellere ikke acceptere at gå med hullede slidte sokker, trusser der strammer, har huller i siden, er grå og forvaskede, eller gå med den blå trøje med en udskæring som var moderne i 1970 eller det spraglede sengetøj for den sags skyld.
Nej der var godt nok meget der lige skulle have en opdatering OG oprydning.
Følelsen af rigdom er vigtig.
Det er muligt, at ingen ser de hullede sokker, når du har sko på og for den sags skyld heller ikke mormor-underbukserne, hvis det er det du går i, men hvilken følelse efterlader det dig med og hvilket budskab tror du, at du ubevidst sender til din indre millionær?
Omgiv dig med rigdom
Jeg siger ikke, at du skal gå ud i byen og købe dig fattig i superlækkert nyt grej til hele huset, en ny garderobe, nyt samtalekøkken, en Porsche sportsvogn til garagen, en Guccitaske og et Rolex ur.
Mindre kan absolut gøre det, og du må jo begynde et sted.
For mig er der dog ingen tvivl om at de 12 krus skal ud. Jeg vil hellere ikke længere acceptere hullede sokker eller par der ikke lige matcher, fordi den ene sok er blevet væk i vask.
Jeg har for nylig været ude og købe noget rigtigt lækkert sengetøj fra Damask. Indrømmet, det kostede 5 gange mere en mine andre sæt købt i  Jysk, men ærligt talt, sengetøjet får smilet frem hos mig, hver eneste aften og det får mig til at føle mig som en millionær. Det giver mig altså en fornøjelse der er 5 gange højere og holdbarheden ligeså. Så i sidste ende, går regnestykket sikkert lige op.
Plej din indre millionær
Gå du blot i gang med at rydde op, smide ud og forkæle dig selv med bedre kvalitet, hvis du vil have flere penge ind i dit liv.
For hvis du føler dig rig indeni, så vil du manifestere rigdom udenpå.
Tag et skridt af gangen. Køber du f.eks altid Medova te, kunne det være, at du næste gang skulle unde dig selv en dåse Kusmi te.
Brug det og nyd det
Jeg kommer i øvrigt til at tænke på en af mine veninder. Hun er ret god til at købe nyt tøj, flotte lys & servietter, Megamusel fra Holmegaard, men hun bruger det bare aldrig.
Hun siger, at det kun må bruges ved en særlig anledning og sjovt nok kommer den særlige anledning aldrig.
Det er heller ikke den rette millionærånd. Køber du noget – så brug det og nyd det!
I Se & Hør hos frisøren har jeg læst, at nogle berømte skuespillere og stjerner sælger deres gamle underhylere signeret, på en auktion og at pengene går til subsistensløse asylansøgere. Jeg tror ikke, at jeg kan gøre det samme via min Facebookprofil, så mine ryger bare ud i skraldespanden.
På nettet har jeg fundet siden “How can I recycle this?” og der er der en diskussion om, hvorvidt man kan genbruge de aflagte trusser samt strømpebukser. En kvinde skriver f.eks at hun bruger dem til at lave tøjdyr til hunden. En anden at hun binder tomatplanter op med dem og en anden har lavet et quilttæppe af dem.
Så hvis du ikke er helt klar til at give give slip på dine gamle underbukser, så kan du måske finde inspiration på den side. 😉
Kommer du forbi genbrugsbutikken Blå Kors og der i vinduet står 12 Tivoli krus, så ved du hvor de kommer fra.
Mere læsning til din indre millionær
1. Jeg har været på et pengekursus.
2. Spirituel rigdom og glæde.
Online millionærkursus.
Læs mere og download lydfilen >> 🎧  Penge og et hjerte af guld. 🎧

, , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.