Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Billig og sundt hvedegræs wheatgrass

Wheatgrass Correy hvedegræs billigtWheatgrass. Hvedegræs.
Min krop og min sundhed betyder alt for mig, og derfor er jeg altid lydhør overfor nye tendenser. Jeg går til en hel del foredrag, søger viden på nettet og læser en masse bøger om emnet.

For nogle år siden stødte jeg på wheatgrass i pulverform. Da det endnu ikke var kommet her til Danmark, måtte jeg via en ven købe en bøtte som blev sendt fra USA. Der fulgte en cd med, og på den hørte jeg nogle amerikanske læger og forskere i 35 min fortælle om hvor fuldstændig fantastisk wheatgrass / hvedegræs er.
Så jeg dryssede en teskefuld i min daglige smoothie og var glad for at jeg havde fundet dette vidundermiddel.

Efter et stykke tid begyndte det stille og roligt at dukke op her i Danmark. Både som friskpresset saft / shots, i pulverform eller som græs man selv kunne presse hjemme. På byens trendy juicebarer og i helsekostbutikkerne var det med ét noget alle talte om. Det var superfood i højeste potens.

Jeg besluttede mig i sidste uge at aflægge Corey Barrow fra www.wheatgrass.dk et besøg, da jeg kunne se at han leverede til en del butikker her i København.
Jeg tog naturligvis min mp3 optager med, og lavede et lille interview med ham, hvor han selv kunne forklare hvad det er der er så fantastisk ved wheatgrass.

I interviewet kan du høre hvad wheatgrass / hvedegræs er, og hvad det kan bruges til.
Hvorfor og hvordan han gik i gang med at dyrke og sælge det?
Hvilke positive egenskaber har det, og hvad gør det for vores krop og helbred?
Hvilke sygdomme har det kureret?
Hvor meget skal man drikke hver dag?
Kan man dyrke det selv?
Dette og meget mere kan du høre i interviewet.

Det blev til et rigtigt hyggeligt møde. Jeg fik en rundvisning og Corey fortalte begejstret. Jeg kan rigtigt godt lide ham, for som du kan høre i interviewet, har han hjertet på rette sted. Han er varm, imødekommende og entusiastisk. Wheatgrass er noget han brænder for, og han dyrker og sælger det, for at hjælpe så mange mennesker som muligt til en bedre sundhed og for at sprede det gode, sunde og vitale budskab.
Han besvarer e-mails og er også behjælpelig med rådgivning hvis folk selv vil i gang med at dyrke det.

wheatgrass hvedegræs frosset isterningerVirker det?
Wheatgrass køber jeg frossent, hvor det ligger i disse isterning-poser. Hver dag tager jeg to af dem. Enten lader jeg dem tø op og drikker det rent, andre gange opløser jeg dem i et lille glas vand og andre igen ved at tilsætte dem i min frisklavede smoothie eller saft.

Jeg drikker wheatgrass for at opretholde samt booste min sundhed, og jeg kan simpelthen mærke hvordan hver eneste celle i min krop nyder disse livgivende dråber. Jeg bruger ikke længere wheatgrass som pulver, da det ikke giver det samme resultat, og som Corey fortæller så er det ej heller det samme.

Wheatgrass / hvedegræs er nok det produkt der har det højeste indhold af klorofyl, hele 70 %. Et stof der opstår når planter omdanner sollys til energi. Det er altså livgivende for vores krop.
Klorofyl virker antibakterielt og kan derfor rense blodet, organerne og afhjælpe rigtigt mange fysiske ubalancer alt lige fra dårlig ånde, paradentose til fordøjelsen.
Hvedegræs er derudover spækket med vitaminer og mineraler.

Jeg føler, at jeg har fået meget mere energi, jeg sover bedre og jeg mærke at det daglige shot positivt påvirker mig både fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og spirituelt.
Wheatgrass gør, at jeg i højere grad rækker ud efter og motiveres i hverdagen til andre sunde valg og fødevarer.
Et ordsprog siger: Hvad du spiser i dag, vil du række ud efter i morgen. Ligesom med ordsproget: Du er hvad du spiser. Så hvis du vil have mere vitalitet, liv, sundhed og energi, så må du naturligvis give din krop dette.
Har man en syg, træt eller svækket krop, kan man med fordel hjælpe kroppens egen healingsproces ved at give den wheatgrass.

Da alt vi spiser og drikker påvirker vores krop og velbefindende, så kan jeg varmt anbefale dig, at du kun giver den det bedste.
Læs meget gerne dette indlæg, hvor jeg fortæller hvorfor:  Din krop kan helbrede sig selv.

Hør mit interview her: Corey fra wheatgrass.dk

Lydfilen varer 20 minutter.

Hvad bruger du 15,- Kr på?
Mit daglige boost af wheatgrass koster mig 10 – 15,- kr om dagen. En rigtig god investering for min krop, sundhed og mit helbred. Jeg køber ikke vitaminpiller eller andet kosttilskud, og jeg kommer fint igennem vinteren uden forkølelse eller lign. Er pengene små, er det klart at man må prioritere hvad de skal bruges til. Et er dog sikkert: Jeg vil aldrig gå på kompromis når det drejer sig om min sundhed, og derfor køber jeg gode råvarer til min krop og giver så hellere afkald på en tur i biffen eller et café besøg.

I en pakke er der til 36 dage, hvis du bruger 2 frosne terninger om dagen. Bruger du kun 1 er der til 72 dage. Der anbefales max at tage 8 pr. dag.

Få 15 % rabat når du køber
På hans Facebookside, kan du købe wheatgrass og andre af hans produkter. Han har tilføjet en rabatkode / coupon code, så hvis du i den skriver: JETTE
med store bogstaver, får du 15 % rabat og så bliver det jo lidt billigere ;-)
Han sender til hele Danmark og Europa for den sags skyld.

Update 2018:
Efter 9 års succesfuldt dyrkning samt salg af Wheatgrass har Corey desvære valgt at lukke firmaet. Så du må søge efter andre leverandører på nettet.

Er du seriøs med din sundhed?
Jeg har i forbindelse med ønsket om at give min krop den bedste og mest næringsrigtige mad, været ude og investere i en slow juicer samt en ny blender.
Hvis du vil læse hvorfor og hvilken betydning en slow juicer og en ordentlig blender kan have for dig og din sundhed, så finder du indlægget her:
1. Den bedste blender Vitamix.
2. Bedste slowjuicer på markedet.

5 kommentarer til “Billig og sundt hvedegræs wheatgrass”

 1. Kære Jette,

  Da jeg læste dit indlæg her måtte jeg fluks prøve wheat-grass og fandt på på Københavns Torvehaller. I min mund er smagen lidt besynderlig – men det flow af energi det satte igang i min krop er bare fanstastisk, så enkelt er det. Da jeg boede i Californien for 20 år siden smagte jeg også Spirulina et par gange, men det havde bare smagen imod sig for mig. Da jeg kontaktede Corey, som du anbefaler her, opdagede jeg, at han lige har fået wheat-grass med spirulina – og så kom jeg PÅ. Min krop sagde bare, ja, ja, ja, det er tid nu!

  Pakken kom for et par timer siden og jeg er bare så gennem taknemlig over denne her mulighed for at kunne abbonere på, at få wheat-grass & Spirilina ind i min hverdag på daglig basis. TAK for dit fodarbejde, Jette, tak fordi du fandt frem til Corey og fortæller om ham her. Han har allerede nu givet en fantastisk imødekommende service og hans ting holder, jeg tror de holder hele vejen. All of the cells in my body are HAPPY, at spise dette gør mig bare inderlig godt. WOW. Hvad skal jeg sige til jer, der også læser dette? Giv dig selv en gave – drik dette og se, hvad det gør for dig. Jeg anbefaler det på alle måder.

  kærlig hilsen
  Sibila

 2. Hana

  jeg har selv lige bestilt det i dag og skal hente det imorgen. Bestilte det i frossent form. Jeg glæder mig vildt til at prøve det :)

 3. Marianne Jønsholt og Kaj Wounlund

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve hvedgræspulveret. (JETTE)
  V.h.
  Marianne Jønsholt

  1. Hej Marianne. Du kan ikke skrive / bestille det i mit kommentarfelt, men skal derimod gå ind på Corey´s hjemmeside eller Facebookside som jeg har linket til i mit indlæg.
   Pulveret har, som Corey også fortæller om i interviewet, slet ikke samme gavnlige effekt og han producerer det derfor heller ikke. Han sælger derimod græsset i bakker, den pressede saft / de frosne shot eller remedierne til at man selv kan dyrke det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top