De døde kom forbi Amager

Warren Caylor et fysisk medie i København

Warren Caylor – fysisk medie taler med de døde.

Er der liv efter døden?
Det har jeg altid været overbevist om. Uden tøven kan jeg svare ja. Men ved jeg det med sikkerhed? Har jeg nogen beviser? Egentlig ved jeg det vel først, den dag jeg dør.

Som sagt har der aldrig været tvivl i mit sind, og efter at jeg i lørdags var til en fysisk seance med mediet Warren Caylor så er jeg endnu mere overbevist.

Farmor hilser og har det godt.
Jeg ved ikke hvor mange platformsclairvoyancer jeg har været til, hvor mediet har stået på en scene og sagt noget i stil med: Jeg ser en ældre kvinde. Hun bar briller da hun levede, havde en lille hund og var glad for naturen. Hendes navn begynder med K. Er der nogen blandt publikum der kender hende? Hun siger at hun har det godt, og beder mig hilse.

Det kunne passe på mange af jer der sidder og læser min blog, så jeg har tit savnet noget hvor jeg kunne få et konkret fysisk bevis, og det skal jeg da lige love for at jeg fik af Warren. Hvad han kan, tåler ingen sammenligning med mange andre der arbejder som medie.
Warren er et fysisk medium, hvilket betyder at når en afdød kommer igennem ham, så kan alle der er til stede i rummet både høre, føle og opleve vedkommende. Dette er der kun ganske få i verden der kan. Det er altså en sjældenhed.

Mediet bindes og knebles.
Marion Dampier-Jeans havde fortalt mig om Warren og hun anbefalede mig på det kraftigste at møde ham. Så da jeg fandt ud af at han gæstede Danmark her i marts måned, meldte jeg mig til. Kun folk der har erfaring med fysisk medieskab kan deltage. Man skal altså sikkerhedsgodkendes på forhånd. Dette på grund af den fare som mediet udsætter sig selv for.
Jeg ved ikke hvad jeg havde forventet, men jeg mødte op med et åbent sind og var meget spændt. Stedet var Hørninghuset på Amager.

Efter en kort præsentation, satte Warren sig i en stor gammel tung stol med armlæn. Hans hænder og fødder blev med tykke strips spændt fast til armlæn og stoleben. Derpå blev han kneblet og fik en sæk over hovedet. På den måde kunne han hverken tale, flytte eller bevæge sig. Dette gør man for at sikre at der ikke kan snydes.

Vi var ca 30 tilskuere og vi sad tæt sammen i én stor cirkel med stolene skubbet helt op af væggen. Ingen kunne dermed gå rundt bag os. Vi blev lukket ind i rummet én af gangen, og blev på vejen ind visiteret for at sikre at ingen havde medbragt remedier, og jeg  havde af Marion fået lov til selv at undersøge og gennemgå hele rummet, så jeg med egne øjne selv kunne konstatere, at der intet var inde i rummet ud over et lille bord, hvorpå der stod en lampe og en cd-spiller.
Da vi alle var kommet ind, blev døren låst.
Midt på gulvet lå en trompet, en ringklokke, en mundharpe og en selvlysende plade. Et svensk ægtepar havde af Warren fået udleveret en tang. Denne skulle bruges når Warren skulle klippes fri efter seancen. Det var deres ansvar at passe på den, og sikre at ingen andre fik den.

Can you hear me?
Warren gik meget hurtigt i trance, og kort efter hørtes fodtrin der løb rundt i hele lokalet. Meget tydelige og voldsomme. Det hele rystede, og jeg skal da ærligt sige at jeg på det tidspunkt havde mit hjerte siddende oppe i halsen.
En mand kom igennem og talte helt vildt højt. Nærmest råbende, men det var bare hans måde at tale på. Can you hear me, spurgte/råbte  han. Alle svarede ja og mit hjerte galoperede af sted.

Der skete så meget under de 2 timer jeg sad der. Flere ånder kom igennem, også flere på én gang. Både voksne og børn. Alle med hver deres personlighed. Trompeten blev flere gange af ånderne løftet og cirkulerede i hurtige cirkler rundt i luften, der blev ringet på klokken og spillet på mundharpen. En af ånderne overtog cd-spilleren og satte selv det stykke musik på som han havde lyst til at høre, samt sang med på nummeret. På et tidspunkt tog han cd´en ud og gav den i hånden til en kvinde der sad til højre for mig. Senere tog han hele afspilleren og bar den ned i modsatte ende af rummet.
To personer fik lov fysisk at røre ved ånderne – holde i deres hænder og fik et kys på kinden.
Flere blev nusset i håret, der blev skabt iskolde vinde, blæst på os, lavet lys”show”, danset, sunget for os og meget meget mere.

Kærlighed og humor.
Oplevelserne var meget fysiske, intense, direkte og voldsomme. Her var ikke overladt noget til fantasien. Er her mon nogen eller er her ikke nogen? Nej, ingen var i tvivl. Alle så, følte og oplevede det samme. Her fik vi det ultimativ bevis på at der er et liv efter døden.
Alle ånder der kom igennem havde en super dejlig humor, mens der var alvor i deres ord og budskaber men så sandelig alt sammen i kærlighed. Formålet med at de kom til os var, at de ønskede at vi skulle lære og forstå den åndelige verden.
Ånderne lavede rigtigt meget sjov med os, og det var jeg personligt meget glad for. Det lettede energien meget og fjernede angsten for den meget specielle aften. Flere gange var oplevelserne så stærke, at man sad og holdt vejret. I de korte perioder hvor der ikke skete noget, kunne man høre alle puste ud og lige tage en dyb indånding.

Mediet fik hevet tøjet af.
Det sidste der skete var at ånderne leviterede (løftede / svævede) Warren og hans stol, så han blev flyttet ud i rummet, og blev placeret midt i vores cirkel. Da stolen blev sat ned, skete det med et ordentligt brag. De ville også drille ham lidt, og derfor havde de dematerialiseret hans trøje og fået den bundet ind i de strips der var omkring hans fødder. Dette, selvom det fysisk var umuligt, for de strips var spændt helt til, og kan kun åbnes ved hjælp af tangen der skal klippe dem over.
Der skete meget, og jeg kan mærke at slet ikke kan fortælle alt hvad jeg har set og oplevet. Det er simpelthen for stort, og alle ord og forklaringer vil bare virke så platte og det er ikke fair. Det skal simpelthen opleves.

Kritikerne fup og fidus.
Jeg har fået mange skeptiske blikke: Nå Jette, hvad lavede du så i lørdags? Jo, jeg så en mand blive bundet fast til en stol, kneblet og sidde med en sæk over hovedet, mens afdøde gik rundt og hilste på os. Hvad med dig, så du X-Faktor?
Alle har forsøgt at overbevise mig om, at det hele var fup og fidus. Var der højtalere, hvad med en god bugtaler, snore i loftet, ja de har bombarderet mig med spørgsmål og egentlig er det vel logisk nok. Vi kan simpelthen ikke rumme eller tro dette, med mindre vi selv har været vidne til det – og selv da, er det noget af en mundfuld.

Jeg fik selv lov at undersøge hele rummet, før seancen gik i gang. Jeg fik også lov at binde Warren med de brede stripes som politiet bruger. Jeg er ikke det mindste i tvivl over ægtheden af aftenens oplevelse.

Jeg kan ikke sige andet end gå ind på hans hjemmeside og find ud af hvornår Warren igen afholder en seance. Han kommer til både Danmark, Norge og England. Hvis du kan godkendes som deltager, så sid i en fysisk cirkel med ham og oplev en ægte fysisk session med dine egne øjne.

Der er håb.
Hvad har jeg fået ud af det? En boblende glæde og taknemmelighed over at have været så privilegeret, at få lov at være en af de få der nogen sinde kommer til at opleve dette. En dyb indre ro over den vished jeg nu bærer i mig over den viden om, at vi alle lever videre og at vi alle på et tidspunkt igen møder dem vi har elsket og mistet.

JUNI 2014:
Jeg har juni 2014 været til endnu en fysisk seance. Denne gang med det tyske medie Kai Muegge.
Det var totalt mind-blowing.
En super god oplevelse.

Det var en meget mere kærlig og blid energi end den jeg oplevede med Warren Caylor. Warren er meget voldsom og ikke for sarte sjæle.
Det er senere gået op for mig, at Warren er blevet anklaget for snyd … så du må selv undersøge sagen til bunds og mærke efter, hvad der er sandt for dig.

Derimod var den fysiske seance med Kai Muegge blid, kærlig og hjertevarm.

Kai går i fuld trance og du får lov at opleve alle mulige fysiske fænomener.
MEN, for mig – det vigtigste: Han skabte store mængder af ektoplasma der strømmede ud af hans mund. Da der var nok af den, iklædte en ånd sig den, og en hånd og en arm blev fysisk manifesteret og vinkede til os. Ektoplasmen skabte sit eget liv.
Også ansigter kom til syne.
Kai sad udenfor kabinettet, da dette skete, således at vi alle på nærmeste hold kunne se det ske.
Ligeså lavede han på et tidspunkt en apport, hvor et smukt kors, fra den åndelige verden blev manifesteret, og givet til en af deltagerne.

Læs også >> Hvad er en fysisk cirkel og hvad er ektoplasma?

Seancen varede 3 timer og der var liv, ånder, fysiske fænomener, lyde, stemmer, berøring, farver hele tiden.
Der var særlige lyskugler der fløj rundt i luften. Disse indeholdt stor kraft af healing. Ligeså var der eksplosioner af lys, så kraftige at hele rummet blev lyst op.

Kai Muegge gæster jævnligt Danmark (Hørninghuset på Amager), hvor det også er muligt at komme på workshop med ham.

 

, , ,

17 Responses to De døde kom forbi Amager

 1. warren 30.04.2012 på 10:54 #

  Thank you to all of you, for your kind words and support.

 2. Lillian Larsen 17.03.2012 på 20:26 #

  Hej Jette
  Tak!
  Har du set programmet fra Åndernes Magt afsnit 27. ?
  Jeg har lige set det via Sputnik (29 kr/døgn).
  Wauu.
  Bekræfter din oplevelse i andet forum.
  KH Lillian

  • Jette Harthimmer 18.03.2012 på 17:58 #

   Hej Lillian. Jeg har blogget om rigtigt mange af episoderne. Tror 16 i alt. Du skal blot søge på “Ånderne vender tilbage” så finder du mine indlæg.
   Det er en spændende verden :-)

 3. Ian de Reybekill 12.03.2012 på 19:11 #

  Hej Jette,

  Tak for den fine beretning. Jeg synes der er så fantastisk meget du fortæller, hele tiden, det er en gave til os “nytilkommere” og derfor er det oplagt at du får denne oplevelse som du kan videregive.

  Jeg har ikke skygge af tvivl om det, du beretter, tværtimod. Jeg opfatter det nærmere som et flot og meget interessant vidnesbyrd. Netop en lignende serie oplevelser (som dog kun foregik på lyd-planet) var det, der skulle vække mig af min Tornerose søvn og få sparket mig i gang.

  Jeg er en person som har begge ben på jorden, og synes at jeg ellers forstår hvordan det fysiske verden hænger sammen… og det humoristisk ved det er, at bliver konstant nødt til at lave om på de fysiske love jeg kender! He He.

  Venlig hilsen Ian

 4. sofie 12.03.2012 på 14:52 #

  det lyder helt fantastisk, og jeg VIL gerne tro. Jeg er ikke i tvivl om hvad du oplevede…
  men jeg forstår ikke hvorfor det skal være så fordækt. Hvorfor må man ikke filme det? Hvorfor ønsker ånderne og warren ikke at dokumentere det, når det er så tydelige beviser på at der eksisterer ånder??
  Hele det lyssky setup skaber ikke andet end skepsis og – ærlig talt – forståelige spørgsmål om spejle, snore i loftet, fup og tryllekunst. ¨

  Du er selv clairvoyant – hvorfor tror du det skal være så lyssky, hvis ikke det er fordi det er fup?

 5. Annette 10.03.2012 på 00:24 #

  Hej Jette.
  Jeg har lige læst om din oplevelse med Warren..tårene triller ned af mine kinder..det må havde været så smuk og følelsesmæssigt en oplevelse at den ikke kan forklares men skal opleves.. for at forstå det. Jeg er hverken clairvoyant,medie eller noget som helst andet i den retning men… er ikke et sek.i tvivl om at der er noget andet når vi ikke er her mere. Jeg har mediteret næsten hver dag i mange år….nogen gange føler jeg at der er nogen hos mig..noget meget meget kærligt og så triller tårene lige så stille ned af mine kinder..igen ;o) Det skal opleves for den følelse kan jeg ikke forklare….det er …så …fantastisk.
  Tak for at du vil dele lidt af din oplevelse med os andre.
  Go´Weekend
  Hilsen Annette

 6. Annette Hørning 06.03.2012 på 22:52 #

  Kære Jette. Tak for at du deler din oplevelse og lader andre få indblik i en fysisk seance fra din egen oplevelse. Det kan ikke sidestilles med noget andet medieskab og weekenden var helt unique med Warren Caylor. Hilsner fra Annette Hørning

 7. Robert Guin 06.03.2012 på 16:38 #

  hei jette!

  en fantastisk beskrivelse av hva du opplevede med warren, en utrolig opplevese!

  jeg skal i trondheim i norge og se warren 24-25 mars, gleder meg enda mere nå etter og ha lest hvordan du har opplevd dette :)

 8. Christie-Jane Wiis 06.03.2012 på 11:15 #

  Kæreste Jette!
  Tak for din udførlige beskrivelse – og jeg er helt med på at naturligvis er der ihvertfald én verden ved siden af vores – og intet kan i virkeligheden forundre mig i den sammenhæng, men hårene rejser sig overalt når jeg læser dine ord, ligeså meget af glæde over at det er sandheden.
  Hjertelige tanker
  Christie-Jane

 9. Inger Jorunn Andreassen 06.03.2012 på 09:58 #

  Interessant å lese om dette…og litt skummelt. Tror nesten ikke jeg ville våget være med på noe slikt. Jeg er ikke i tvil om at livet går videre etter døden. Det synes meg å være helt logisk. Dagen “dør” om kvelden og står opp igjen om morgenen. Årstidene/naturen “dør” om høsten og står opp igjen om våren. Den fysiske menneskekroppen går til grunne, men bevisstheten fortsetter i all evighet. Alt reinkarnerer og lever videre. Ånd/bevissthet varer evig. Vi kan ikke dø eller bli utslettet. Vi skifter bare uttrykksform.

 10. Anne 06.03.2012 på 09:14 #

  Jeg deltog i seancen om søndagen.
  Som Jette allerede har skrevet bliver Warren sat i kabinettet i en stol, kneblet med en sæk over hovedet og strips på hænder og fødder. Efter 2 musik nr. kommer den første igennem og med rolig høj stemme siger, at der er et problem og spørger indtil om der er et hospital i nærheden.. Det viser sig, at de strips som er sat på Warrens hænder og fødder sidder så stramt, at de stopper for blodtilførelsen og, at det kan blive alvorligt hvis dette ikke ændres, vi får samtidig at vide at vi skal ændre på det bord og den stol som står i cirklen – stolen skal op på bordet så de får en udfordring at lege med.. Seancen stoppes og Warren klippes fri – det er en lidt skræmmende men meget rørende oplevelse idet åndeverden har omsorg for mediet. Efter en kort pause starter vi forfra og denne gang med gaffatape da der ikke er flere strips. Efter kort tid kommer den første igennem med en kæmpe brag – der er tydelige fod skridt ( Der er hvis jeg husker rigtigt 3 som er igennem i hele seancen) … Yellow Feather som oftest kommer hos Warren, Louise Armstrong som spillede bundharpe til sit eget nr. og Windston Churchill med sin fantastiske humor. Der blev leviteret 3 sittere fra deres plads ud i rummet, trompeten fløj rundt så alle kunne se den, den blev sat hårdt på gulvet, der blev trampet m.m barstolen som stod på bordet som åndeverden havde bedt om blev løftet op under loftet og bordet blev også flyttet. Der blev givet en gave til en sitter som fysisk mærkede giverens hånd og vi kunne alle høre klappe lydene og en blev strøget på skudre m.m. Warren blev demateriliseret ud af kabinettet og et dansk medie blev flyttet ind i Warrens stol hvor han modtog healing og vi fik alle besked om, at åndeverden arbejder på alternativer som ikke belaster mediet så voldsomt når de bruger stemme – igen skønt at blive bekræftet i, at de tager hånd om vores medier som udsætter sig selv og deres krop for ekstrem belastning under en sådanne seance. Da seancen er slut er ingen ting som da vi startede – borde og stole var flyttet rundt – det skind som Warren sad på i kabinettet lå på gulvet, hans t-shirt og sækken på hovedet lå i lokalet og han var mildest talt viklet ind i klædet fra kabinettet. Jeg føler mig så taknemmelig for, at få denne fantastisk oplevelse og jeg gør det igen. Hvis man selv gerne vil prøve, at sidde med til seancer som dette skal man have kendskab til fysisk medieskab og man skal godkendes.

 11. Jonathan Weidinger 06.03.2012 på 08:30 #

  Hej Jette,

  Mange tak fordi du deler denne oplevelse og beskriver den så sobert.

  Jeg har mødt Annette, som ejer Hørninghuset, og hun fortalte om disse fysiske medier og hvad de kan og sommetider gør. Jeg var slet ikke i tvivl om at det var sandt det hun sagde, også fordi hun – som du – er meget troværdig.

  For mig er det meget spændende med alle dine eksempler og det giver mig meget lyst til at deltage på et tidspunkt.

  At nogen mennesker skræmmes af det og må nedtone det og bortklare det, er jo en del af livet.

 12. Hanne svanhild 06.03.2012 på 08:22 #

  SELVFØLGELIG TROR JEG PÅ DET – har flere gange fysisk set feks min far og andre , jeg har osse hørt – og duftet –
  jeg er ikke i tvivl om et liv bagefter –
  Jeg har været i trance , i spirit world – det mest vidunderlige sted, jeg har været –

  jeg vil prøve at finde ud af om jeg kan møde warren her i nærheden .

  tak Jette

 13. Heidi Moen 06.03.2012 på 08:08 #

  Hei Jette. Takk for at vi får ta del i dine opplevelser. Jeg skulle så gjerne ha vert der og opplevd dette. Jeg bestemmer meg for at jeg vil møte denne mannen i veldig nær fremtid. :))

 14. Pia Gemmer 06.03.2012 på 07:31 #

  Kære Jette, tak fordi du deler denne oplevelse!

  Elsker din kommentar: “jeg så en mand blive bundet fast til en stol, kneblet og sidde med en sæk over hovedet, mens afdøde gik rundt og hilste på os. Hvad med dig? Så du X-Faktor?”, hi, hi :-)

  Hvor er det spændende – det medie vil jeg gerne opleve en dag!

 15. Anita Adele Leyha 05.03.2012 på 22:29 #

  Jette, så fantastisk! Nå ble jeg skikkelig glad på dine vegne og åndenes vegne. Dette med fysisk er stort! Jeg har ikke noen problemer med å tro på det. Jeg tror hundre prosent:) Tusen, tusen takk for at du deler det med oss.

 16. Linda Larsen 05.03.2012 på 22:01 #

  Det lyder helt utroligt.. jeg er selv en person med begge fødder solidt plantet, og har meget svært ved at forestille mig seancen, men jeg tror på dig, og glæder mig – som du – over at skulle møde mine elskede på den anden side. Tak for din beskrivelse.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.