Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Din indre clairvoyant.

Din indre clairvoyantDin indre clairvoyant skal luftes i år.

Vi er 4 uger inde i 2019 og jeg kan allerede nu fornemme, at dette år bliver et år hvor der globalt bliver lagt stor vægt på åndelig og spirituel udvikling.

Jeg møder mange der er meget optaget af at ville tage ansvar for vores jord, dyrenes velbefindende, miljø og klima. Og interessen for det åndelige er i stærk fremgang. Vi er hver især begyndt positivt at bidrage til den kollektive bevidsthed og vi interesserer os mere og mere for det det åndelige. Vi stiller nysgerrigt de store spørgsmål: Hvem er jeg? Hvor kommer jeg fra? Hvad er min mission her på jorden? Er jeg andet end hvad de fysiske øjne kan se? Har jeg en sjæl? Har jeg en spirituel side? Har jeg en indre clairvoyant der kan råde og guide mig på min vej?

Se på dit liv med nye øjne.
Mange er begyndt at se på deres liv, med nye øjne. De stiller spørgsmål ved måden de lever deres liv på, samt ser på de materielle goder de har. Behøver vi 2 biler? Behøver vi 1 bil? Hvad med en dele-bil? Er det vigtigt med et stort hus, et skab fyldt med pokaler og medaljer, et flot CV og en arbejdsdag på 12 timer.
Er det nødvendigt med et stort badeværelse med både brus og spa? Behøver vi et samtale køkken?
Nye undersøgelser viser at køkkenet slet ikke bliver brugt, da de fleste er holdt op med at lave mad hjemme og i stedet køber take-away. De store supermarkedskæder satser stort på convenience food. Mad der kan købes på farten og stort set er klar til servering, når man kommer hjem.

Og hvad med store flotte bil i garagen, huset med havudsigt, den store lejlighed med mange kvadratmeter  eller et visitkort hvor ens titel er KDH (kan det hele)? Fokus har i mange år været på ”mig, mig, mig” og vi har været meget optaget af ydre ting, såsom at sætte flotte mål karrieremæssigt, udadtil have et smart, hurtigt og fancy liv, hvor man måske undervejs har glemt at lytte til mavefølelsen eller mærke efter, om alle disse mål og ønsker virkelig var de sande værdier eller nogle man bare måtte have, for at bevise sit værd, dupere vennerne eller for at gøre forældrene stolte.
Har vi mon mistet os selv undervejs i alt dette stres og jag? Mistet kontakten til vores autentiske jeg, den indre clairvoyant og til alt det spirituelle?

Gør jeg det rigtige?
Det jeg ser er, at flere og flere er begyndt at stoppe op og mærke efter, om det hele nu også er umagen værd eller om lykken måske kunne findes ved at gøre noget helt andet.  Måske ved at gøre tingene på en anden måde.
Tør du: Bryde ud af flokken? Gå en ny vej? Mærke efter i dit hjerte, hvad der er sandt og rigtigt for dig?

Mange tumler med spørgsmål som: Gør jeg det rigtige? Er jeg tro mod mig selv? Er dette den rigtige måde at leve på? Giver dette mig glæde? Hvordan kan jeg skabe mere tid? Tid til mig selv, tid til partneren, tid sammen med mine børn og til familie og venner?

Der er rigtigt mange spørgsmål men alle svarene kan du finde i dit indre. Det eneste det kræver er, at du vender din bevidsthed indad. At du er stille. At du lytter og at du mærker efter.
Jeg er sikker på, at din intuition igennem længere tid givet dig både svar, råd og anvisninger. Måske har du bare ikke “turde” høre eller følge dem.

90 % af de spørgsmål jeg som clairvoyant får stillet er:
Hvordan kommer jeg  i kontakt med mine spirituelle evner og min intuition?
Hvordan skaber jeg en sund balance mellem mit fysiske liv og det åndelige?
Hvad kan jeg gøre for dyrene og miljøet?
Hvordan kan jeg høre mine guider? Hvordan kan jeg række ud efter dem? Hvordan hjælper de mig?
Hvordan kan jeg gøre en forskel? Hvordan kan jeg hjælpe andre? Jeg brænder for at kunne gøre en forskel.

Disse spørgsmål fortæller mig, at flere er begyndt at blive langt mere optaget af alt det usynlige. Man er blevet klar over at for at man kan blive lykkelig, så skal der andet og mere til end blot jordisk gods og guld.

Ligeså ser jeg at rigtigt mange er begyndt at have fokus på, hvordan de bruger deres tid.
Er jeg i det rigtige job? Vi bruger trods alt 8 timer om dagen der, så det er vigtigt at vi har et arbejde vi holder af.

Måske har du også bemærket hvor meget fokus der er på stres. Det kunne tyde på, at grænsen er nået. Vi kan ikke løbe stærkere. Vi kan ikke nå mere og vi kan heller ikke fylde mere i vores liv. Vi er ved at køre ud over skrænten. Vi må dreje på rattet og gøre noget nyt.

Jeg oplever, at mange er i fuld gang med at rydde ud i deres vennekreds, samt “rydde op i” deres familie.
Hvilke mennesker bruger jeg min tid sammen med? Hvilke venner har jeg? Er det venner der giver mig energi, støtte, inspiration og får mig til at vokse som menneske?

Ærlighed bliver et nøgleord i år. 
Er du tro mod dig selv, egne ønsker, drømme og behov?
Tør du stå op for dig selv? Tør du sige fra, sætte grænser og gå efter det, der føles som det rigtige, også selvom andre ikke er enige med dig?

Ja – det både tør, kan og vil du. For hvis du ikke gør det, vil du føle, at du lyver for dig selv, går på kompromis og usynliggør dig selv.
I år skal det være, for nu er det nok. Der skal nye boller på suppen. I år skal være dit år. Året hvor du lytter til og handler på det, der er sandt og bedst for dig.

Din indre clairvoyant.
For at dette skal lykkes, må du have din indre clairvoyant med dig. Den spirituelle side i dig skal mere på banen.

Har du nogen sinde tænkt på, hvor skønt det ville være, hvis du havde evnen til altid at træffe de rette valg og beslutninger?
 Tænk, hvis du på forhånd vidste om dette job, denne partner og denne mulighed var den rigtige for dig.
Ville det ikke være helt fantastisk, hvis du vidste samt virkelig troede på at du i dig, har potentialet til at  forandre dit liv?

 Forandre dit liv til netop sådan som du ønsker at det skal være.

Den evne har du, men måske er du bare ikke klar over det eller du bruger den ikke.
Om du er bevidst om det eller ej, så bruger du hver eneste dag dine psykiske evner i større eller mindre grad. Måske har du ”næse” for en god forretning, føler dig inspireret til at skrive, lave kunst eller på anden måde udtrykke dig kreativt. Måske er det din mavefølelse du bruger, når du skal træffe et valg eller du oplever at du er sensitiv og du kan mærke andres mennesker energier, følelser og deres sindsstemning.
Måske kan du mærke, hvilken energi eller stemning der er i et lokale, når du træder ind i det eller du er en der i dine drømme får mange billeder og symboler (budskaber).

En 6. sans, clairvoyance-musklen, mavefølelsen, at “have næse for”, intuition, inspiration, Gud, kanalisering, den indre stemme, clairvoyance, din indre clairvoyant … ja, du kan kalde det hvad du vil men DU har det og du KAN det.
Måske har du blot ikke lært hvordan du skal bruge disse evner eller hvordan du kan få det bedste ud af din indre clairvoyant, eller også har du tvivlet på om du virkelig kan stole på de signaler, impulser og tegn, der kommer til dig.

Omvendt så har du sikkert masser af gange stået i en situation, hvor du har sagt ”jeg ved det bare” og det har siden vist sig, at du havde ret.

Jeg møder så mange mennesker, der længes efter at komme i kontakt med deres spiritualitet og indre stemme, fordi de ved, at netop der, ligger alle de svar de har brug for. Svar der kan hjælpe dem til et rigt og fuldbyrdet liv, i overenstemmelse med deres sande og autentiske jeg.

Hemmeligheden om succes

.
Hvad tror du er forklaringen på, at nogen får succes med alt hvad de foretager sig? Det er som om at alt hvad de rører ved og alt hvad de beslutter sig for, bliver en succes.
De har et arbejde de elsker, har masser af venner, en god økonomi, de har mål og retning i deres liv, de er glade, de har et let og lyst sind, har masser af energi og de har overskud til at være der for andre med deres smittende begejstring og entusiasme.

Jeg er sikker på, at du kender mindst én ”af slagsen”. Du bliver glad og beriget af, at være sammen med dem og du smittes af deres gå på mod og deres tilgang til livet. De opfordrer dig altid til at stile højere. De tror på dig og dine evner. De støtter og motiverer dig til at være den bedste du kan være. De ser ofte muligheder og potentialer i dig og de fortæller dig, at du i dig, har styrken, potentialet og evnerne til at skabe, det du vil.

Hvad er deres hemmelighed? Hvordan kan de være så positive og optimistiske? Hvad er det de kan?
Svaret er ganske simpelt: De lytter indad og de handler på de impulser de får.
De bruger deres spirituelle evner optimalt. De handler på det de hører, ser og fornemmer.

 De tegn og budskaber der får. De tror på og de har fuld tillid til, at alt hvad “der kommer til dem”, det deres intuition/mavefølelse fortæller dem samt budskaberne de får fra den åndelige verden, at det er guidance, en hjælpende hånd og en vejviser til deres liv.

Du modtager budskaber, døgnet rundt.
Du kan det samme som dem. Du kan blive ligesom de er.
24 timer i døgnet forsøger den åndelige verden, din sjæl, dit højere selv, din indre clairvoyant at kommunikere med dig. Der bliver sendt gode råd og anvisninger din vej. Dette gøres på mange forskellige måder og budskaberne gentages i håbet om, at du til sidst opfanger budskabet og handler på det.
Du bliver altså guidet og ført hver eneste dag. Du får alle de informationer du har brug for. Du får gode råd og anvisninger til, hvordan du kan leve et godt liv, i overensstemmelse med den du er.

Jamen, hvis dette virkeligt er sandt, hvorfor står du da med de problemer og udfordringer, som du gør? Eller hvorfor går du rundt med følelsen af, at der mangler noget i dit liv?
Forklaringen kan være, at du enten ikke hører/mærker efter, eller også handler du ikke på det der bliver kanaliseret til dig, Eller – du gør det stik modsatte af, hvad din intuition råder dig til at gøre.

Hvis du skal være helt ærlig, hvor mange gange har du ikke stået i en situation, hvor din indre stemme har rådet dig til at gøre, sige, vælge a, men hvor du har ignoreret den og gjort det stik modsatte? Masser af gange. Og med hvilket resultat? Før eller siden har du måtte bide i det sure æble og sige: Ja, jeg vidste godt at det ville gå sådan. Noget i mig fortalte mig det helt fra starten.

Så kan man selvfølgelig argumentere for, at der er en mening med alt og måske var det derfor at man skulle igennem alt det, som man var, fordi man skulle lære en vigtig lektie og blive nogle erfaringer rigere.
Havde man derimod lyttet til mavefølelsen og handlet på, hvad den rådede en til at gøre, så havde man ikke gjort sig den erfaring. Det er sandt nok, men hold fast hvor kunne vi have sluppet for mange øretæver, nederlag og skuffelser i vores liv, hvis blot vi havde valgt rigtigt fra begyndelsen. Hvis vi dog bare havde turde handle på de informationer vi fik og den indre viden vi havde.

Derfor tvivler du på din indre stemme.
Hvorfor lytter vi ikke til vores indre clairvoyant – vores indre stemme – vores sjæl?
Når vi nu hele tiden får al den hjælp og alle de svar vi har brug for, hvorfor gør vi så ikke brug af denne evne?

Fordi vi ikke har lært hvordan eller fordi vi tvivler på om vi kan.
Da vi var små var spiritualiteten en hel naturlig del af os. Vi brugte vores fantasi, vi havde usynlige venner, vi var overbeviste om at verden var én stor legeplads og at alt var muligt.
Vi troede på os selv og vores evne til at skabe. Bad man os skrive en ønskeliste, kunne vi med lethed fylde en hel A4 blok, fordi vi i hjertet troede på (samt vidste), at alt hvad vi ønskede, kunne blive til virkelighed. Vi kunne få, tiltrække eller skabe det.

Vi troede på kærligheden og det gode i alle mennesker.
 Men … i takt med at vi blev ældre, lærte vi noget andet. Vi fik at vide, at vi skulle være realistiske. Du kan ikke både blæse og have mel i munden. Du kan ikke få alt. Du skal vælge. Der er ikke nok til alle. Hvis du får, går det ud over nogen andre. Du er egoistisk, hvis du kræver eller vil have alt. Du er naiv, hvis du tror, at du kan det du vil.
Du er selvoptaget, selvglad eller bare alt for meget, hvis du tror på dig selv.

Vi blev præsenteret for janteloven og at vi ikke måtte skille os ud.

 Du skal gøre, sige og være som alle andre. Stille og roligt blev der lagt låg på vores drømme. Vi holdt op med at tro på os selv, vores evner og at alt er muligt. Nej, det er nok bedst at følge det spor, hvor alle andre går samt gøre og tro det samme som de gør.
Vi lærte, at det vi troede på, alligevel ikke kunne lade sig gøre og at de usynlige venner blot var fantasi og at det var bedst, at man ikke fortalte om dem til nogen.

I skolen lærte vi kun at arbejde med vores venstre hjernehalvdel. Logikken og fornuften. Det analytiske sind. Vi lærte, at det der er sandt er det der kan måles, vejes og ses i den fysiske verden.
Viden var noget vi skulle tilegne os via fagbøger eller lære fra andre, som jo vidste bedre.
Der blev på mange måder lagt lag på vores spiritualitet.

Når vi spontant handlede ud fra vores hjerte, blev vi afvist, såret eller skuffet.
Vi lærte med andre ord at lukke ned for vores spirituelle evner. Vi holdt op med at mærke efter om “det” de andre sagde og gjorde, var det rigtige for os.
Vi holdt op med at lytte til vores intuition. Vi lukkede ned for hjertets stemme og vi ignorerede de signaler og input der er en naturlig del af os.
Vi flyttede vores bevidsthed fra hjertet til hovedet.

Du mister troen på dig selv.
Vi fik at vide at det vi så, fornemmede eller troede på, var forkert. At vi tager fejl og det vi sanser, ikke passer. Mennesker løj for os. Når du sagde til nogen: Jeg fornemmer at du er ked af det, jeg fornemmer at der er noget vi to skal tale om, jeg fornemmer at der er noget galt, …. jeg fornemmer ….. så blev du mødt med en afvisning og du fik at vide, at det ikke passer. Du tager fejl. Du er forkert på den. Du ser syner.
Sandheden er dog den, at alt det du fornemmede, var ganske rigtigt. Men da responsen du blev mødt med, var den stik modsatte og du ovenikøbet fik læst og påskrevet, at det du mærker og sanser, slet ikke har noget på sig, hvad tror du da det gør ved dig?

Du begynder naturligvis at tvivle på dig selv, din indre stemme, budskaberne du fik samt på din indre clairvoyant. Alle fortæller dig at du er forkert på den. Du besluttede dig ubevidst for, at du lige så godt kunne lukke af for den spirituelle side i dig. Du holdt op med at høre på hvad den sagde til dig. Du ignorerede dens tegn og budskaber. Den blev godt nok ved med at tale, men du tillagde den ingen værdi eller betydning.
Dit sind blev fyldt med begrænsende tanker og overbevisninger, og du lod andres ord, blive din sandhed. Du mistede kontakten til dig selv.

Tag din indre clairvoyant i hånden.
Men nu skal du tilbage på rette spor. Du må genopbygge relationen til din indre stemme.
Du skal i kontakt med dit indre, din sjæl, dit hjerte, visdommens kilde, din intuition og du skal tro på dig selv. Det du fornemmer ER sandt. Tro på det.

Spiritualitet er en vigtig og naturlig del af dig.
Du skal flytte din bevidsthed fra hovedet til hjertet. Det som indianerne kalder ”den længste rejse”. Det kræver træning. Træning, træning og atter træning. På samme måde som hvis du skulle opbygge stærkere muskler i din krop, så må du træne. Du må bruge musklerne. På samme måde må du hver eneste dag bruge din indre clairvoyant. Stil spørgsmål. Lyt. Mærk. Fornem. Hør. Sanse. Der kommer masser af informationer til dig, når du åbner op. Og du må naturligvis og handle på det som du fornemmer er rdet rigtige for dig. Vær tro og loyal mod dig og din indre stemme. På den måde vil du over tid blive bedre og bedre til at høre samt stole på, hvad din intuition fortæller dig og på den måde, vil du få opbygget din clairvoyance-muskel. Du vil spirituelt blive stærkere og dygtigere. ;-)

Tvivler du på dine spirituelle evner?
Føler du mon, at du ikke har én eneste spirituel “muskel” i din krop eller at din intuition er som en lukket bog og har forladt dig?
Tvivl ikke, som jeg skrev tidligere så er du bare kommet ud af træning. Andet er der ikke i det.
Du har bare lukket ned for den. Du har tvivlet på dens værdi og betydning, og det har været ganske naturligt, hvis du gang på gang har fået at vide, at det du fornemmer ikke er sandt. Men tro mig: Du har evnerne. Din spiritualitet er en naturlig del af dig. Du er en del af Universet – og Universet er en del af dig. I er 24 timer i døgnet forbundet med hinanden.

Naturligvis er der mennesker, hvor spiritualitet falder dem lettere end for andre. De er hurtigere til at udvikle og blive dus med de clairvoyante evner, men uanset om du føler at du starter helt på bar bund eller du føler, at du er verdensmester så kan du udvikle dig endnu mere. Du kan blive bedre. Du kan nå højere. Du kan blive dygtigere. Du kan blive endnu mere dus med din spiritualitet.
Som med så meget andet, så handler det blot om træning. Jo mere du bruger den, jo bedre bliver du.
De eneste ingredienser du behøver, for at komme godt fra start er din nysgerrighed, din villighed og et åbent sind. Psykiske evner er noget du er født med. De er en lige så naturlig del af dig, som musklerne i din krop.

Du er født med evnerne.
Du fortjener det bedste. 

Den åndelige verden ønsker kun det bedste for dig og det er igennem din indre stemme, at den kan guide og vejlede dig, så du kan realisere dine ønsker og mål.
Lyt til den spirituelle side i dig. Det vil være et stort skridt i den rigtige retning.

Læs også >> Har du clairvoyante evner?

Hvordan kommer svarene til dig?
Nogle mennesker ser svaret, andre hører det, nogle mærker det og andre fornemmer det i kroppen.
Din krop er også et talerør. Lyt til det den forsøger at fortælle dig. Din krop kan faktisk give dig ondt i hovedet, ondt i maven, træthed eller lign., hvis du overhører den indre stemme, går på kompromis med dig selv eller hvis du vælger det modsatte af, hvad der er bedst og sandt for dig.

Uanset på hvilken måde din indre clairvoyant,giver dig svar eller signaler, så hav tillid til, at det du fornemmer er sandt.

Træf dine valg og beslutninger ud fra dit hjerte – ikke dit hoved.
Gør det der føles rigtigt.
Tag din indre clairvoyant i hånden og kom af sted. Lad dette år blive DIT spirituelle år.

Jeg ønsker dig god vind på din vej.

Læs også: Lær clairvoyance – så let er det. 

3 kommentarer til “Din indre clairvoyant.”

 1. Mike Thorhauge Jensen

  Hej Jette.
  Det føles som en befrielse at læse dit indlæg.. Samtidig med at hovedet fyldes med endnu flere & ubesvarede spørgsmål..

  Udd: Social Pæd.(2007). -Arbejdet med især. Udsatte borgere, & speciel børn & unge. Bla i vollsmose i Odense hvor jeg altid har boet. Ufattelig mange job skift.. Max 2 år pr. Stilling.. Så videre..
  -For 2 år siden gik jeg ned med stress, angst. sygemeldt.. Nu på vej i Flexjob..
  Opvæksten var med talrige svigt i en Fam. Med psykisk sygdom, kriminalitet & misbrug, helt tæt på en følsom & meget sensitiv barn. Diagnose idag: Angst & Adhd

  Nu skal jeg så igang med livet igen.. Mine særlige evner, skærpes voldsomt i mine gode perioder.. Ser fuldstændigt klart & fokuseret. Men bliver sløret lige så snart min angst banker på.. Eller er Deprimeret Eller stresset.. Så Arb. Man bare som løn slave.. Selvom jeg godt ved at skal ind & være min egen herre & gøre det, jeg er bedst til..

  Med min baggrund som Udd. Bachelor Social Pædagog, kunne det vel godt bære at kalde sig “Clairvoyant” -Til en start, & så begynde praksis..?

  MVH.. Mike T. Jensen

  1. Hej Mike,
   Da du også har skrevet til mig på mail har jeg svaret dig der. ? Med hensyn til om du bare kan åbne en praksis og kalde dig clairvoyant – så i teorien ja ….. desværre er titlen clairvoyant ikke en beskyttet titel så alle kan uanset uddannelse og baggrund kalde sig clairvoyant.
   Jeg har i mit blogindlæg: “Sådan finder du en dygtig clairvoyant” også skrevet lidt om det.

 2. Marthe Friis

  Tak, Jette, en kærkommen påmindelse <3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top