Har du clairvoyante evner?

clairvoyante evnerClairvoyante evner?

Har du clairvoyante evner?
Interesserer du dig for din åndelige, personlige og spirituelle udvikling?
Tror du, at der er mere mellem himmel og jord?

Har du været i situationer hvor du på forhånd vidste hvad der ville ske?
Kan du mærke hvordan andre har det, uden at de har fortalt dig det?
Har du tænkt på en person og kort tid efter løbet ind i vedkommende?

Tegn på clairvoyante evner:

Du er lys og lydfølsom.
Du hører eller fornemmer en indre stemme.
Du er god til at forudse hvad der sker.
Du er god til at mærke hvordan andre har det.
Du mærker energier og stemningen i et rum.
Du ved hvad andre vil sige, før de gør det.
Du har set skygger, som forsvinder når du bevidst ser på dem.
Du er god til at manifestere.
Du ser farver, en aura rundt om mennesker.
Du har en god intuition.
Du føler, at du har en kontakt til en afdød slægtning.
Du fornemmer din skytsånd og dine guider.
Du ser eller drømmer noget, der senere sker.
Du er sensitiv.

Ovenstående kan de være de første tegn på, at du har clairvoyante evner og at dine clairvoyante evner er særligt udviklede.

Clairvoyance betyder klarsyn men du kan også have klar-hørelse eller klar-følelse.

Læs også mit interview i Femina. “Har du clairvoyante evner? Her er tegnene. >> Artikel Femina.

Har alle clairvoyante evner?
Ja, alle har clairvoyante evner men de fleste ved bare ikke hvordan de skal bruge dem eller hvad de kan bruge de clairvoyante evner til.

Har du clairvoyante evner? Ja, selvfølgelig har du det. Hvis du er i tvivl, så læs dette indlæg: >> Din indre clairvoyant.

Grunden til at du har clairvoyante evner og at clairvoyance er noget du kan, skyldes at du er et spirituelt væsen. Dermed er det spirituelle en hel naturlig del af dig. Din sjæl er ét med den åndelige verden.

Hvis du interesserer dig for clairvoyance, hvis clairvoyance er noget du vil lære, blive bedre til eller hvis du gerne vil udvikle dine clairvoyante evner, så kræver det blot træning og øvelse.
Du kan gå på clairvoyance kurser og der findes skoler, der tilbyder en hel uddannelse i faget som f. eks Maya Fridan’s clairvoyance skole.

eller du kan tage på et weekend kursus eller du kan øve og træne dine evner via et online clairvoyance kursus

Uanset om du indenfor det åndelige føler dig som verdensmester eller måske snarere det modsatte, du føler dig helt på bar bund, så kan du ganske let lære hvordan du kan udvikle, bruge samt få meget stor glæde af dine clairvoyante evner.

Når du arbejder med din spirituelle udvikling og dine clairvoyante evner, kan det være en helt fantastisk oplevelse og det kan give dig et energimæssigt boost.

Du kan bruge dine clairvoyante evner.
Hvis du går på clairvoyance kursus eller på anden måde arbejder med at udvikle dine evner, så lærer du det hele undervejs.
Du vil trygt blive ført og guidet i den rigtige retning, skridt for skridt.
Din udvikling går ikke hurtigere end hvad du selv er klar til. På den måde vil du hele tiden blive passet på ovenfra.

Stille og roligt vil du opleve, at du bliver bedre og dygtigere til at kunne bruge alle dine psykiske og clairvoyante evner.
Dette vil være til stor gavn for dig i hverdagen samt i dit privatliv og hvem ved, måske på sigt kan du hjælpe andre mennesker.

Når du arbejder med din spirituelle side, får du naturligt integreret spiritualiteten i hverdagen, du får langt større selvtillid, mere glæde, finder din rette hylde, du tør tage nye skridt og du bliver hurtigt dus med dine spirituelle og clairvoyante evner.
Ligeså vil du opleve, at dine evner vil komme dig til stor nytte og gavn i hverdagen. Du kan nemlig bruge dine clairvoyante evner som et kompas i dit eget liv.

Hør den gratis lydfil: 🎧 Har du clairvoyante evner? 🎧
(Jeg blev interviewet til Femina om emnet clairvoyante evner og interviewet kan du høre her.)
Du kan høre det her: >> Podcast Jette Harthimmer.
Vælg podcast nr. 104. Lydfilen varer 67 min og er gratis.

Vil du lære clairvoyance?
Er du nysgerrig og vil du udforske dette spændende univers, så har jeg sammensat et clairvoyance kursus, hvor jeg hjælper og guider dig skridt for skridt.
Kurset er blevet optaget og du kan i min webshop købe hele optagelsen, så du i ro og mag kan sidde derhjemme og høre det.

Du kan høre og arbejde med kurset alene og lave de fleste af clairvoyance øvelserne alene, eller du kan gøre det sammen med en veninde eller du kan samle en gruppe venner, hvor I sammen hører kurset og arbejder med øvelserne.

Du kan bruge lige så lang tid på kurset som du føler du har brug for, og du kan arbejde med øvelserne helt i dit eget tempo. Der er ingen udløbsdato på lydfilerne.
Selv hvis du ikke laver øvelserne, men blot hører lydfilerne, vil du få en masse ud af det og du vil få aktiveret dine psykiske evner.

Med mit clairvoyance kursus får du trænet og opøvet dine evner og du bliver dus med din intuition, din 6. sans og dine spirituelle evner.

Du hører og lærer om:
Clairvoyance – Afdøde kontakt – Clairvoyance på dyr – Fotoclairvoyance – Fjernclairvoyance – Symbolfortolkning – At kunne se fortid og fremtid – Clairvoyance på konkrete områder (parforhold, bolig, job osv.) – Tidligere liv – Din livsmission – Aura læsning – Psykometri – Meditation – Guider, engle og skytsånder – Automatskrift – Gruppeclairvoyance – Sporing – Kanalisering … samt meget mere.

Køb og læs mere om clairvoyance kurset her:  Min webshop.

Læs også.
Tag testen >> Har du spirituelle evner? 

og læs også mit indlæg >> Kan man lære clairvoyance?

 

, , , , , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.