Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Har du talt med din krop i dag?

har du talt med din kropHar du talt med din krop i dag?

Når en rød lampe lyser på instrumentbrættet i din bil, sætter du da et plaster over lampen eller undersøger og fikser du problemet?

Er det et mærkeligt spørgsmål? Lad mig spørge på en lidt anden måde: Hvis du har ondt i hovedet, tager du da en pille?
Hovedpinen går væk, men har du løst problemet?

Nej, for hovedpinen kan være en fysisk manifestation af, at et eller andet i dit liv er i ubalance. Hvis alt var i orden, ville du ikke få ondt i hovedet.

Hvis lampen lyser i instrumentbrættet, er det selvfølgelig ikke nok blot at sætte et plaster hen over den.
Hvis du alligevel vælger at gøre det, kan du ikke længere se pæren lyse, men problemet er der stadig.

Tag en pille og problemet er løst.
Jeg var i USA for nogle måneder siden og der var tv reklamepauser sådan ca. hvert 10. minut i alle udsendelser, film og lign.
95 % af reklamerne handlede om sygdomme og om hvordan “den helt rigtige medicin” kunne løse problemet.

Speakeren i reklamen spørger:
Har du uro i benene?
Føler du dig træt? Hoster du?
Har du ondt i hovedet? Vil du gerne se 10 år yngre ud?
Ønsker du mere energi og livskvalitet?

Efter disse spørgsmål kommer løsningen: Spis dette produkt, tag denne pille, smør dig ind i denne creme eller tag 5 dråber af mirakelkur X morgen, middag og aften.

Jeg sad og så på disse reklamer og sukkede dybt. Helt ærligt. Er der virkelig nogen der tror på, at det er løsningen?
Ja åbenbart ellers ville producenterne og medicinalindustrien ikke bruge så mange milliarder på at markedsføre deres produkter.

Her i Danmark ser jeg desværre den samme tendens. Flere og flere af denne type reklamer vinder indpas.

Har du uro i benene? Jamen for pokker da, hvem har ikke det – på et eller andet tidspunkt.
Føler du dig træt og uoplagt? Har du søvnproblemer?
Er der lidt for mange rynker? No problem, det kan vi løse for dig. Du skal bare have sprøjtet et helt “naturligt” giftstof ind i din hud, så skal de nok forsvinde.

Er du ked af det? Deprimeret? Snup en lykkepille.
Vil du have større bryster. Det ordner vi.
Mindre fedt om taljen? Det klarer vi i et snuptag – vi suger fedtet væk eller snører mavesækken sammen på dig.

Er du blevet uønsket gravid? Så tager du bare en fortrydelsespille, så er den sag klaret.

Det skyldes …
Som jeg ser det, er det en helt forkert måde at løse problemerne på. Der er jo en årsag til at vi har fået et fedtlag om maven. Usund kost og manglende motion.

Der er en årsag til at vi sover dårligt om natten – vi bekymrer os måske om vores job, som vi ikke har det godt i eller måske er det parforholdet som er ved at tage pippet fra os.

Har vi problemer med vores lunger og luftveje, skyldes det måske de 20 cigaretter vi ryger hver dag og vores svimmelhed kan skyldes for meget rødvin eller et kæmpe arbejdspres, hvor du i bund og grund er hamrende stresset.

Hvis vi tror, at alt kan løses med en pille eller ved nogle af de andre metoder, så tager vi fejl. Det eneste vi har gjort er, at sætte et plaster på den røde lampe. Så længe vi bliver ved med at leve vores liv som vi gør og ikke ændrer på noget, ja så vil facit være det samme.

Læs også >> Din krop kan helbrede sig selv.

Din krop forsøger at kommunikere med dig.
Din krop er din bedste ven og når kroppen har ondt her eller der, så er det ofte fordi den forsøger at få din opmærksomhed.

Den prikker venligt på din skulder og siger: Undskyld at jeg forstyrrer, men jeg vil bare sige at du går på kompromis med dig selv, du lever ikke i overenstemmelse med den du er, du lukker øjnene for de indre svar og signaler der dagligt bliver givet til dig. Du bliver ved med at være på din arbejdsplads, selvom du længe har vist, at det ikke var det rette sted for dig.
Du bliver hængende i dit parforhold, selvom du inderst inde ved, at i er vokset fra hinanden og der ikke længere er kærlighed og respekt mellem jer.

Du ved alt.
Du ved det hele og du har faktisk alle svarene i dig, men hvad nytter det hvis ikke du handler på dem?
Hvis du ikke gør noget, så vil din krop før eller siden reagere. Der opstår en energimæssig ubalance i dig. Du ved at du burde gøre, sige, vælge a, men af forskellige grunde gør du det stik modsatte og vælger b.

Så er det at du får ondt i hovedet, halsen, kroppen, bliver træt, irritabel, ændrer adfærd, sover elendigt om natten, har problemer med fordøjelsen, maven, din appetit, er svimmel eller lign.

Det dårlige ægteskab, arbejde eller familiekonflikterne løses desværre ikke med en pille. Du kan muligvis lægge låg på smerten i en periode, hvor du kan dulme den med mad, sukker, cigaretter og alkohol, men pludselig dukker den bare op et andet sted og nu med fornyet styrke. Så skal du have en endnu stærkere pille eller mere alkohol, for at dulme smerten eller for at overhøre kroppens råb om hjælp.

Det hurtige fix.
Vi vil så gerne løse problemerne hurtigt, enkelt og smertefrit. Et quickfix.
Vi går til lægen for at få noget beroligende eller smertestillende, eller vi går til alternative behandlere og siger “vil du fikse mig”? Vi ønsker den lette vej og har ikke megen lyst til selv at arbejde for sagen – ofte fordi det gør ondt og fordi det vil kræve at vi ændrer vaner, adfærd eller tager store beslutninger.
Vi lægger ansvaret fra os og lægger vores liv, power og autoritet over i andres hænder.

Men desværre er den eneste løsning der rigtigt virker: Det hårde personlige arbejde. At turde tage et ærligt kik på dit liv og rydde op på de punkter om områder, hvor skoen trykker.

Hvis jeg har uro i benene, slukker jeg for mit tv og rejser mig fra sofaen. Jeg går ud og går mig en rask tur. Så har jeg ikke længere uro i benene, når jeg kommer hjem.
Synes jeg at der er kommet for mange kg på kroppen, må jeg ændre mine kostvaner eller motionere mere.

Har jeg ondt i hovedet eller et andet sted i kroppen, lægger jeg mig et øjeblik, lukker øjnene, finder den indre ro og spørger  smerten/kroppen, hvad det er den forsøger at fortælle mig.
Hvorfor har jeg ondt i hovedet? Og tro mig, der kommer altid et svar. Måske er svaret at jeg har sagt ja til alt for meget og at jeg trænger til en time out.
Måske kommer jeg til at tænke på en person i min omgangskreds eller på et område af mit liv. Så ved jeg at først når jeg har “ryddet op” i den relation eller på det pågældende område, vil hovedpinen forsvinde.

Har du talt med din krop i dag?
Du ved alt. Du har alle svar i dig.
Din krop fortæller dig ærligt, hvor skoen trykker – På hvilket område af dit liv er du er gået for langt, er gået på kompromis med dig selv, har du overskredet dine grænser eller måske glemt at lytte til dine egne behov?

Læs også >> Hvordan lyder din indre stemme?

Desværre er vi ikke altid så gode til at handle. Vi kender godt svarene men vi vender ofte det døve øre til eller krydser fingre og håber at problemet løser sig selv eller bare går over .. Efter sommerferien bliver det hele bedre… Jeg skal bare lige igennem denne pukkel af arbejde, min mand holder nok op med at drikke om lidt, jeg skal nok gå på slankekur fra på mandag…….. jeg skal bare lige………

Vil du af med dine rynker? Ryd op og løs problemerne/konflikterne i dit liv. Så vil rynkerne af sig selv blive betydeligt mindre, eller hvad med blot at acceptere at du er blevet ældre og nyd skønheden i det. Du er skøn og lige som du skal være.

Eller læg de 20 cigaretter på hylden. Sluk for dit tv om kom i gang med at bevæge dig.

Vil du have mere energi og livsglæde, så gå i gang med at handle på alle de gode råd og hints din intuition giver dig hver eneste dag.
Det kan være at den træthed du oplever, skyldes at du savner mening, vækst og fornyelse. At du keder dig, fordi hver dag er en kopi af den foregående og at du måske ikke bruger dig selv og dine potentialer optimalt.

Læs også >> Stol på din intuition.

Lyt indad og handle på det du inderst inde ved, så vil dit liv tage en positiv drejning. Du vil sove bedre om natten og kroppen behøver ikke længere banke på din dør for at få din opmærksomhed. Du vil strutte af sundhed, energi og glæde.
Du vil have mere lyst til sex, føle dig let og fri, og du vil begynde at gå nye veje i dit liv.
Du vil få større selvtillid, hvile mere i dig selv og få masser af overskud.
Dine øjne vil stråle, din mund smile og du vil have en udstråling som vil tiltrække positive mennesker.

Har du talt med din krop i dag? Hvis nej, så brug lige 2 minutter på at gøre det NU.

3 kommentarer til “Har du talt med din krop i dag?”

  1. Tak hvor er det dejligt med en reminder. Det er jo sådan og jeg ved det godt.
    Så jeg taler med min krop i dag.

  2. Dorthe Thorhauge

    Puha det var en ordentlig omgang, men du har helt sikkert fat i noget meget vigtigt, så det er godt du holder "os" i ørene.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top