Hvordan ved man om en clairvoyant er god?

er clairvoyanten dygtigEr clairvoyanten dygtig?
Jeg har tidligere skrevet indlægget >>  “Sådan vælger du en dygtig clairvoyant”
Det indlæg bliver flittigt læst og det er jeg rigtig glad for.

Nu hvor jeg ikke længere praktiserer clairvoyance, men udelukkende tilbyder online kurser og foredrag, samt arbejder med at producere nye lydfiler til min spirituelle podcast samt til web-shoppen, så henviser jeg altid til det indlæg når jeg bliver spurgt om jeg kan henvise til en god clairvoyant.

Det er et godt indlæg at læse før du skal ud og bestille tid hos en clairvoyant.

Her den anden dag ringede en mand til mig og spurgte, om jeg ville lave en clairvoyance på ham. Jeg fortalte, at jeg ikke længere tilbød personlige sessioner og henviste ham derfor til mit blogindlæg.

Ugen efter vendte han tilbage og sagde, at han havde læst mit indlæg og fulgt mine råd. Dog havde han følgende spørgsmål:
Er clairvoyanten dygtig?

Læs også >> Hvad er clairvoyance?

Er clairvoyanten dygtig?
Det er et rigtigt godt spørgsmål men det samme kan du spørge om indenfor ethvert andet fag. Hvordan ved du om en given håndværker er dygtig?
Det ved du først efter håndværkeren har været hjemme hos dig og udført den bestilte opgave.

Jeg vil vove den påstand, at det er lettere at finde en god, pålidelig og dygtig håndværker end det er at finde en dygtig alternativ behandler, der skal hjælpe dig på vej personligt og følelsesmæssigt. Årsagen er, at udvalget og udbuddet er overvældende stort i den branche. Det er blevet en jungle for forbrugerne, at søge indenfor det alternative marked.

Problemet for dig som klient er jo, at du først efter sessionen ved, om clairvoyanten levede op til dine forventninger og om du fik svar på det du kom for og fik den hjælp, du havde brug for.
Selvfølgelig kan du gennem dit netværk spørge om nogen kan anbefale en clairvoyant eller spørge om de har haft gode erfaringer med en, men smag og behag er jo forskellig og ligeså er de clairvoyantes kompetenceområder og derudover arbejder de på hver deres “måde”.

Sådan er det også med kurser. Hvor et kursus kan være en kæmpe gave og lige det kærlige spark, der hjalp din gode veninde på vej, så kan det samme kursus have nul effekt på dig, fordi det bare ikke er det, du har brug for eller fordi du står et helt andet sted i dit liv og med helt andre problematikker.

Kan clairvoyanten det du har brug for?
Gør dig det klart hvad det er du ønsker at få svar på hos clairvoyanten. På den måde kan du på forhånd sikre dig, at det er et område som de har erfaring med.

Spørg ind til hvad det er clairvoyanten kan.
Jeg har ofte mødt klienter der har været skuffet efter de har været hos en clairvoyant. Klienten bestilte en tid hos vedkommende i håb om at få kontakt til afdøde slægtninge men clairvoyanten talte om alt andet end netop det klienten kom for.
Eller omvendt. Klienten ønsker konkrete råd og vejledning om deres job, et nyt huskøb eller deres ægteskab og så sidder clairvoyanten og taler om tidligere liv eller om guider og engle.

Derfor: Spørg hvilke områder clairvoyanten arbejder med og hvordan sessionen foregår.
Hvad kan du forvente at få af deres rådgivning?

Clairvoyante og etik.
Vær også sikker på at clairvoyanten har etikken i orden!
Jeg bliver dybt chokeret, når jeg gang på gang hører hvad clairvoyante har sagt til deres klienter.

Du dør x år gammel.
Pas på, der sker snart en ulykke i dit liv.
Én i din familie rammes snart af en alvorlig sygdom.
Din mand går  fra dig, eller I skal skilles fordi han er dig utro.
Jeg kan se, at du er meget syg.
Du har som barn været udsat for et overgreb.

Sidstnævnte sætning fik én af mine veninder som besked, da hun på en alternativ messe havde bestilt en 15 minutters clairvoyance på en stand. Det tog hende flere år at komme ud af dette følelsesmæssige overgreb, som clairvoyanten havde lavet på hende og det viste sig at der overhovedet ikke var hold i budskabet.

Hvad kan en klient bruge sådanne informationer til andet end til at blive rystet og bange?
En clairvoyant med etikken i orden ville aldrig sige den slags – og ej heller få den slags informationer fra den åndelige side.

Så det er desværre ikke nok at finde en clairvoyant der kan sit håndværk, det skal for alt i verden også være en clairvoyant der har etikken i orden. For både godt håndværk og etik hører sammen, før man kan tale om at en clairvoyant er god.

Læs også >> Etiske regler for clairvoyante.

Mine råd:
1. Brug din sunde fornuft og stol på din mavefølelse, når du skal ud og vælge en clairvoyant
2. Mærk efter om de svar clairvoyanten giver dig, giver mening. (Kan du genkende dig selv?)
3. Følg kun clairvoyantens råd og anvisninger, hvis de føles og er rigtige for dig.

Relevante links:
Sådan vælger du en dygtig og god clairvoyant.

Tag testen: Er du spirituel? / Har du clairvoyante evner?

Lær clairvoyance – så har du altid en clairvoyant ved hånden. 😊 >> Online clairvoyance kursus.

,

10 Responses to Hvordan ved man om en clairvoyant er god?

 1. Emily, Lys og Karoline 11.09.2017 på 10:46 #

  Hej Jette.
  Vi er 3 piger fra 7. klasse, der godt kunne tænke os at stille dig nogle spørgsmål omkring efterlivet og clairvoyance, da vi skal bruge det til en projektopgave. Så hvis du har tid, og lyst til at svare på vores spørgsmål, ville det være mega super. Spørgsmålene vi er blevet enige om, lyder sådan:

  -hvad tror du at der sker efter døden?
  -har du nogensinde oplevet noget paranormalt? hvad?
  -hvad går clairvoyance egentlig ud på? er det at kunne heale folk, se ud i fremtiden eller at kunne tale med ånder? dem alle?
  -hvordan fandt du ud af at du var clairvoyant?
  -er folk omkring dig skeptiske omkring hvad du laver?
  -er der en ting du godt kunne tænke dig at folk vidste omkring clairvoyance?
  -kan alle og enhver blive clairvoyant?
  -hvor længe har du vidst at du var clairvoyant?

 2. Charlotte Luxhøj 06.08.2015 på 20:00 #

  Kære Jette, nogle gode og gedigne råd, du her kommer med. Jeg er selv lige startet op som clairvoyant
  og har igennem flere år nydt godt af dine erfaringer bl.a. gennem en del af dine lydfiler – som i øvrigt er super inspirerende og hvori jeg har læst meget af min egen historie. Jeg er helt enig med dit indlæg her; uanset hvad man foretager sig gælder det om at have mavefølelsen og fornuften med.
  Mange varme tanker,
  Charlotte Luxhøj

 3. Niels Dyrholm 12.11.2014 på 14:05 #

  Husk – det er ikke nødvendigvis din sandhed du får at vide, da den er mangeartede, men muligheder for dit liv, som du selv bevidst vælger.
  En clairvoyant fortæller dig deres tolkning af hvad de “ser”. Brug – som Jette skriver, din sunde fornuft, og lad dig inspirerer, tag og brug det du ønsker, og lad resten fly.
  Hilsen Niels.

 4. Eva Holt 05.07.2013 på 19:51 #

  Hvor er det nogle kloge, velgennemtænkte råd og vejledninger omkring at finde den rigtige clairvoyant, som du giver Jette. I det hele taget er din hjemmeside en ren fornøjelse at læse. Jeg har først lært den at kende fornylig og er så glad for, at “den fandt mig”. Jeg har været med til 3 healinger og nyder godt af al din information. Tusinde tak. Mvh Eva Holt

 5. Grethe Meyer 13.11.2012 på 08:58 #

  For mig er en god clairvoyant,en der har hjertet med i sine handlinger hviler i sig selv.Er ydmyg og taknemmelig for at have fået en gave til at kunne hjælpe,hvor der nu er brug for det Har etik og moral iorden.som jeg absolut syntes er en selvfølge,når man arbejder i denne verden..

 6. Anonymous 08.01.2011 på 20:06 #

  Jeg har været til flere forskellige clairvoyante igennem årene og ofte føles det som at tisse i bukserne for at holde varmen.
  Det har ofte været en rigtig god oplevelse og jeg har fået en masse dejlige ting at vide, men er så blevet skuffet senere hen fordi meget få af deres forudsigelser viste sig at manifestere sig i den virkelige verden, hvilket egentlig bare har fået mig til at føle mig som en fiasko da jeg jo må have gjort noget forkert siden alle de gode muligheder ikke er blevet til noget. Eller også har de været galt på den. Det er svært at vide…

  Sjovt nok er der aldrig nogen der har bedt om feedback.

 7. Anonymous 06.12.2010 på 11:42 #

  Good point, though sometimes it's hard to arrive to definite conclusions

 8. Anonymous 26.09.2010 på 01:09 #

  Får Clairvoyanten ikke kun relevante oplysninger, Resten vil være det rene gætteri.. eller hvad

 9. Anonymous 09.09.2010 på 22:17 #

  kære jette, lige mine ord.kh. annette

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.