Livet i den åndelige verden

Livet i den aandelige verdenLivet i den åndelige verden.
To spiritistiske bøger om den åndelige verden, hvordan ånder kan manifestere sig og hvordan de kan samarbejde med os.

Så snart jeg opdager noget nyt og spændende indenfor det åndelige, farer jeg til tasterne og deler det med dig her på bloggen. Denne gang har jeg noget spirituelt guld til dig.

Ånderne manifesterer sig fysisk, så du kan se dem.
Jeg faldt fornylig over to bøger, der med storslåede beskrivelser og billeder, viser og fortæller om undersøgelser af det fysiske åndelige medieskab.

Om de spændende seancer hvor ånder i levende live, har gået omkring og meddelt, hvordan livet på den anden side er, og givet svar på deltagernes spørgsmål. I bøgerne kan du læse, hvad der skal til, for at opnå disse fantastiske møder de to verdener imellem, og hvordan det hele begyndte.

Det er den største gave.
Jeg har selv været så privilegeret, at jeg har fået lov til at sidde med til en fysisk seance, også kaldet at sidde i en fysisk cirkel, hvilket jeg har skrevet om tidligere. Jeg har siddet sammen med 3 forskellige fysiske medier og oplevelserne var den største gave, jeg kunne få.

Jeg bruger bevidst ordet privilegeret, da der kun er ganske få personer i verden, der er i stand til at kunne arbejde som et fysisk medie. Det fysiske medie, kan på ingen måde sammenlignes med hverken en  clairvoyant eller en der sidder og kanaliserer budskaber fra afdøde. Et fysisk medie gør det muligt for ånderne fysisk at manifestere sig, så alle deltagerne kan se og høre den afdøde.

Læs også >> De døde kom forbi Amager.

Selvom jeg altid har været overbevist om, at der er et liv efter døden, så er det én ting at tro det, men noget ganske andet,at have set og oplevet det fysisk. Jeg har været til spiritistiske seancer, hvor ånderne både har talt til os, fysisk har manifesteret sig og vi har fået lov til at røre ved dem, stille spørgsmål, møde vores kære afdøde … og ja, sådan kunne jeg blive ved.
Oplevelserne er så stærke og så fyldt med kærlighed, at man begynder at se på sit liv med helt andre øjne, og fyldes med en indre ro.

Læs også >> Sådan kan du komme i kontakt med afdøde.

Den åndelige verden og bevisførelse.
Livet i den åndelige verden.
Formålet med en fysisk seance er, at bevise at der er et liv efter døden. At den åndelige verden eksisterer og at der i den åndelige verden, er et liv ligeså ægte, virkeligt og levende som det du og jeg har her på det fysiske plan.

Kærlighed og forståelse.
Den åndelige verden vil gerne samarbejde med os. Deres viden og det de vil lære os, er fyldt med kærlighed.
De mange tv-programmer, hvor der skabes angst, og hvor ånder kommer til at fremstå som nogle der vil os ondt, kan jeg kun ryste på hovedet af. Disse udsendelser er ikke til glæde og gavn for vores spirituelle udvikling og forståelse. Det er derimod tv-programmer, hvis formål er at skabe spænding og frygt.

Derfor var min glæde stor, da jeg faldt over to bøger som helt sagligt fortæller om livet og åndeverdenen, samt om spiritismen. Bøger du kan lære af og som giver dig en større forståelse for hvad det er der sker, og hvordan vi kan skabe en kontakt mellem den fysiske verden og den åndelige. Bøger du kan bruge i din åndelige udvikling.

Jeg har læst dem begge og det er godt nok længe siden, at jeg er stødt på bøger med så høj kvalitet.

Hvor kommer bøgerne fra?
Forlaget er Bogh & Bonne. Folkene bag har en passion for spiritismen og en vision om at genoptrykke værker, som fortidens medier, undersøgere, videnskabsfolk, fagfolk, spiritister m.v. har skrevet.
Bøgerne skal ud – fordi: Den åndelige verden har bedt dem om at gøre det.

Jeg tog kontakt til personerne bag forlaget, og spurgte om de ville skrive et indlæg her til bloggen. Det ville de gerne.

Livet i den åndelige verden.

Jeg giver nu ordet til Jens, Vibeke og Christina:

ÅNDELIG INSPIRATION BLIVER TIL FYSISK VIRKELIGHED
Kender du det, at folk taler om en spirituel/åndelig bog, der er så spændende, og som man gerne vil have fingrene i. Men fordi den er gammel og det sidste oplag for længst er solgt ud, kan man kun få fat på den, hvis man en dag er heldig at finde et gammel eksemplar hos en antikvar.

Sådan har vi tre også haft det mange gange. Og det er jo drøn ærgerligt. For der findes så meget spændende læsning fra spiritismens storhedstid, hvor der var en enorm interesse for kontakt med ånder og den åndelige verdenen. Kommunikationen mellem vores to verdener, og åndelige fænomener, overgik dengang langt vores niveau i dag!

En dag i begyndelsen af 2014 slog tanken os gentagne gange: De gamle bøger skal da frem i lyset igen og gøres tilgængelige, så alle kan få glæde af dem! Der er så mange guldkorn, så mange spændende fænomener og undersøgelser der har været foretaget, som enhver med bare en lille smule spirituelt interessere vil elske at læse og se billeder af.

Da vi selv arbejder med udviklingen af det storslåede fysiske medieskab, og har gjort det de sidste 5 år, spurgte vi en dag i foråret 2014, under en af vores ugentlige seancer, vores åndevenner, om de egentlig ønskede deres bøger genudgivet. Det svarede de meget tydeligt ja til. Vi spurgte dem gentagne gange, vi spurgte til forskellige bogtitler og afdøde forfattere. “Ja! Ja, meget gerne”, var svaret, og: “Vi vil hjælpe jer med at få vores bøger udgivet igen”.

FREM MOD LYSET
Efter at have undersøgt det juridiske stiftede vi så det spiritistiske bogforlag Forlaget Bogh & Bonne.

Men hvad skulle vi gøre med bøgerne? Vi kunne ikke bare genoptrykke dem med det gamle sprog og form, de var skrevet i. Det ville blive for tungt at læse. Så bøgerne har nu gennemgået fire gange revision og korrektur. De er blevet gjort nutidige og let læselige – uden at det har gået ud over forfatterens hensigt med bogen. Magien måtte bevares!

De første bogudgivelser, er to helt uundværlige perler:

Livet & åndeverdenen – Åndelige oplevelser gennem 25 år, af Henrik Erhard Bonne (farfar til Vibeke og oldefar til Jens.
Denne bog indeholder så mange nærmest ufattelige oplevelser og forsøg foretaget gennem det fysiske medieskab.
Vi taler om ånder, der under fysiske seancer har vist sig for deltagerne. Ånder der fysisk gik rundt blandt deltagerne og talte med dem med egne stemmer. De kunne omfavne hinanden, mennesker og afdøde! Alle kunne se det. Alle så og oplevede det samme. Ingen snyd. Ingen tryllekunst. Ren og skær virkelighed – selvom det kan virke total uvirkeligt.

Mange af disse seancer inkl. kontrolseancer med kendte videnskabsmænd bliver fortalt i detaljer i denne bog. Hvis du har været i tvivl, om ånder og åndeverdenen er virkelig, om der findes et liv efter døden, så vil denne bog vende op og ned på din tvivl, og blæse dig omkuld – på en helt vidunderlig måde.

Henrik Bonne arbejdede bl.a. sammen med de store fysiske medier, det danske Einer Nielsen, og det engelske Elizabeth d’Espérance. Alle tre arbejder heldigvis den dag i dag videre med det fysiske medieskab fra åndelig side. De er bl.a. tilknyttet den fysiske cirkel, som vi er del af, hvor Henrik Bonne er Jens’ udviklingsånd.

Spiritismen i grundtræk.Den anden nyudgivet bog er Spiritismen i sine grundtræk – En historisk fremstilling, af Christian Brinch.
Han var ligesom Henrik Bonne en stor undersøger og skribent om åndelige fænomener og åndeverdenen. Denne bog er lige så vidunderlig og lærerig! Christian Brinch fortæller hvordan ånder i nyere tid startede med at gøre opmærksomme på sig selv gennem forskellige fysiske fænomener, og hvordan fænomenerne og folks interesse for åndeverdenen bredte sig til Danmark og tog til i styrke og omfang.

Christian Brinch fortæller os i spændende, korte og præcise træk, hvad spiritisme er, hvad det kan bruges til, og hvordan man arbejder med ånder. Han fortæller om ting, du skal holde øje med og passe på med – også for ikke at blive snydt eller snyde sig selv – når man arbejder med den åndelige verden. Og så hjælper han os på vej til, hvordan du kommer i gang med at arbejde med den åndelige verden gennem det såkaldte åndelige cirkelarbejde på en god og effektiv måde.

Fra åndelig side fortæller de os, at al udvikling går mod lyset. Nu bringer vi deres bøger frem i lyset igen…

Vi ønsker dig rigtig god læselyst med de to første bøger!
Jens C. H. Bjerregård, Vibeke Dam & Christina Frank

Der er kun trykt 200 stk.
Vil du have fingrene i én eller begge bøger, skal du ikke vente for længe. De er i første omgang, kun trykt i et oplag på 200 stk.

Du kan købe dem her:
Bøgerne fra forlaget Bogh & Bonne kan du købe her >> : 

Spiritismens Trossamfund – bøger. 

Mail: dialog@spiritismenstrossamfund.dk

Relevante links:
1. Er der liv efter døden?

2. Vil du høre et interview med Jens, hvor han fortæller om hvordan det er at sidde i en fysisk cirkel og have kontakt med ånderne? Lyt her >> Podcast.
Vælg podcast nr. 90 “Er der liv efter døden?” Lydfilen varer 58 min og er gratis.

6 Responses to Livet i den åndelige verden

 1. susan 27.12.2014 på 19:54 #

  kære jette – endnu en gang tak fordi du er budbringer om disse 2 helt vidunderlige bøger – læste dem med det samme og er overbevist om, at det vil jeg gøre mange gange – knus

 2. Betina 30.11.2014 på 15:16 #

  Tak, Jette for at dele. Det lyder så spændende, at jeg straks måtte bestille bøgerne.

  En anden ting, jeg har købt dit online foredrag “Alternativ behandler – Lev af din passion” og som altid nyder jeg godt af din krystalklare måde at foreklare og formidle tingene på. Der er så mange guldkorn med og jeg er glad for at have lydfilerne på min computer og kan lytte til dem igen og igen.
  Jeg så, at netop denne lydfil var på top 3 af månedes mest solgte produkter og det kan jeg godt forstå!

 3. Leonora 27.11.2014 på 12:37 #

  Et helt fantastisk arbejde Christina, Jens og Vibeke har lagt for dagen for at få udgivet bøgerne igen. Dejligt, at du Jette vil omtale bøgerne på din side.
  Hvor er jeg taknemmelig for, at kendskaben til den åndelige verden bliver udbredt og vidunderligt, at så mange er interesseret i at købe bøgerne. :-)

 4. Anne Tanz 26.11.2014 på 11:34 #

  Tv-programmer med “spænding og frygt henover aftenkaffen” :-) JA! Det er da lige præcis
  sådan, det er …. Det skorter jo heller ikke på udgivelse af bøger om “spirituelle og åndelige” emner.
  Men denne blog og bogbeskrivelse er en energibooster i sig selv, og derfor har jeg da også allerede bestilt bøgerne, som jeg glæder mig til at læse.
  Det er en rigtig god ide, i dette tilfælde, at man har redigeret sproget, selvom det kan være svært at være tro imod emnet. Men jeg tror på, at det er lykkedes udgiverne/forlaget, fordi de er så godt inde i deres stof.
  Iøvrigt er jeg helt enig i, at der fra den åndelige verdens side kun samarbejdes med os i kærlighed og forståelse. Intet andet giver mening. Det er helt essentielt!
  Tak!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.