Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Mænd går også til clairvoyant

Går mænd til clairvoyant?

Gaar maend til clairvoyantGår mænd til clairvoyant? Ja, naturligvis gør de det.

Mænd kan ofte være meget kritiske/selektive med hensyn til hvem de opsøger og hvis clairvoyanten har en hjemmeside med alt for meget tingel tangel, såsom flyvende engle, harpemusik, lyde af springvand eller lign., så er de for længst stået af og har klikket sig videre til en anden.

Går mænd til clairvoyant?
Jeg har spurgt flere mænd, hvad det er de lægger vægt på, når de skal vælge en clairvoyant.  Svarene er typisk at hjemmesiden skal se ordentlig og seriøs ud samt bære præg af, at det er en clairvoyant med mange års erfaring.

Har clairvoyanten fået mange gode anmeldelser fra tidligere klienter (og især fra mænd), så tøver de ikke, men bestiller omgående en tid.
Når de har skrevet til clairvoyanten, forventer de hurtig respons. Går der over et døgn eller måske 2 dage, søger de videre efter en anden clairvoyant.

Det kunne tyde på, at når en mand langt om længe har besluttet sig for at opsøge en clairvoyant eller hvilken som helst anden form for rådgiver, så skal der etableres en kontakt her og nu og en aftale i kalenderen.

Kvinder og valg af clairvoyant.
Når en kvinde skal vælge en clairvoyant, vil hun typisk spørge sit netværk før hun kaster sig ud i at søge på nettet.
Hej, kender du en dygtig clairvoyant, som du kan anbefale mig?

Læs også >> Sådan vælger du en dygtig clairvoyant.

Ofte behøver hun slet ikke at spørge, for kvinder er gode til at dele deres oplevelser med hinanden og min erfaring er, at så snart en kvinde har været til en clairvoyant, så deler hun det vidt og bredt. Hun vil gerne fortælle om det spændende møde, om alle de råd hun fik, plusser og minusser. Så hvis clairvoyanten har været dygtig, så har man allerede fået navnet på vedkommende.

Mænd holder kortene tæt til kroppen.
Mange mænd går derimod lidt mere stille med dørene. De vil helst ikke lade andre vide, at de søger hjælp eller har brug for rådgivning.
De vil gerne fremstå som at de har styr på det hele og kan klare alt på egen hånd.

Derfor vil de også helst selv finde frem til den clairvoyant, som de vil gå til og som tidligere skrevet vælger de en clairvoyant der virker tjekket, har mange års erfaring, et godt ry og hvor der ikke er alt for mange andre alternative tilbud på hjemmesiden.

>> Michael går til clairvoyant.

Når kvinder går til clairvoyant.
Kvinder gerne vil have så meget som muligt med hjem og tiden hos clairvoyanten skal udnyttes maksimalt. Jo flere spørgsmål og livsområder hun kan nå at komme rundt om, få klarlagt og få svar på, jo bedre. Kærlighed, familie, arbejde, afdøde kontakt, spirituel udvikling, bolig m.m

Når tiden er gået og clairvoyanten er ved at runde af, er det ikke usædvanligt at hun siger: Kan jeg lige nå kort at spørge om …? Her er det ofte et spørgsmål på vegne af en god veninde, voksen datter eller lign.

Når mænd går til clairvoyant.
Mænd møder op med 1 måske 2 spørgsmål og spørgsmålene drejer sig 8 ud af 10 gange om arbejde, karriere og økonomi. Når de har fået svar, siger de tak, gør sig klar til at betale og er allerede godt på vej ud af døren, selvom måske kun halvdelen af tiden er gået.

Ikke så sort og hvidt.
Jeg er ikke ude på at træde nogen over tæerne ved at sætte dette meget stereotype billede op.

Jeg er godt klar over, at billedet ikke altid ser ud på denne måde. Jeg skriver blot om de erfaringer jeg har gjort mig på klinikken, igennem de 25 år jeg har arbejdet som clairvoyant.

Mænd er naturligvis også optaget af kærlighed, familie, boligsituation, deres personlige- og spirituelle udvikling. Naturligvis. Det er bare ikke så tit at de i en clairvoyance session, stiller mig spørgsmål indenfor disse områder

Fordelingen af mænd og kvinder.
90 % af mine klienter er kvinder. Dog har jeg oplevet en meget stor efterspørgsel fra mænd da jeg sommeren 2011 åbnede op for Walk & Talk konceptet.
Denne form har vist sig at tiltale mænd i højere grad end den traditionelle clairvoyance session. Det betød at fordelingen ændrede sig fra 90/10 til 70/30.

Kurser og foredrag.
Når det drejer sig om spirituelle kurser og foredrag, så er det stadig overvejende kvinder der møder op, men det er rigtigt dejligt at se, at der stille og roligt kommer flere og flere mænd.

Både mænd og kvinder besøger min webshop.
I min webshop kan man købe lydfiler, optagelser fra mine kurser og foredrag, meditationer og lign. Her står mændene for 40 % af købene.
Så ja, interessen er der og mænd går naturligvis også op i deres åndelig udvikling.

Læs også:
1. Fortæller clairvoyante kun det positive?

2. Kan man ændre det en clairvoyant har spået?

3. Sådan finder du en god clairvoyant

4. Kan man klage over en clairvoyants arbejde?

5. Vil du arbejde med mennesker?

6. Har du clairvoyante evner?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top