Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Så er det ud med mikroovnen

Er en mikroovn farlig?

Mikroovn kan ændre DNA i maden
En skolepige fra Sussex lavede sit eget lille forsøg til en biologiopgave.

Hun tog noget vand og delte det i 2 portioner. Den ene hældte hun i en gryde og varmede lige indtil vandet nåede kogepunktet. Den anden opvarmede hun i en mikroovn.

Da vandet fra de to beholdere var kølet af, brugte hun det til at vande 2 ens planter for at se om der ville være nogen forskel i deres vækst over de næste dage. Hendes tanke var, at selvom vand er vand, så kunne man forestille sig, at ved at det vand der var blevet opvarmet i en mikroovn havde ændret stuktur/molekyler.

Hver dag over de næste 9 dage tog hun billeder af planterne, og som du kan se, så er der en meget stor og synlig forskel på de to planters vækst og trivsel fra dag 1 til 9.

For at være sikker på at det ikke var nogen tilfældighed, lavede flere af hendes klassekammerater det samme eksperiment.

mikroovn

Er brug af mikroovn farlig?
Jeg kan ikke sige at dette forsøg videnskabeligt beviser den negative effekt der er ved at opvarme mad i en mikroovn. Der er sikkert lavet studier som der er mere “hold i”, men forsøget er i alle fald tankevækkende.

Jeg havde på et tidspunkt selv en mikroovn fordi jeg kunne se fordelen af let at kunne opvarme rester fra aftensmaden. Den er også rigtig god til popcorn, tørstege bacon i, en bagt kartoffel på nul komma fem, pizzastykker og er kaffen i kruset blevet kold, ja så kan den også lige få 15 sekunder.

Hver eneste gang jeg brugte mikroovnen, var der dog noget i mig der strittede imod. Det var som om at min krop skreg nej tak!

Færdigretter til mikroovnen.
Tænk, hvor mange færdigretter der kan købes og puttes i ovnen. Efter ca 10 minutter har du et varmt måltid klart.
Kvalitetsmad er det ikke, men det er hurtigt og nemt.

Jeg er ikke videnskabsmand, og jeg kan ikke udtale mig om hvorvidt en mikroovn er farlig eller ej, men min sunde fornuft siger, at der er noget rivende galt når man opvarmer mad på den måde.
Jeg selv af den overbevisning, at vi ændrer på madens struktur, energi og DNA, når vi tilbereder den i en mikroovn.

Mælk til babyer.
Alt er energi og hvis vi ændrer på madens energi og struktur, så påvirker det cellerne i vores krop på en uhensigtsmæssig måde.

Når jeg ser disse billeder af en plante der på bare 9 dage dør og skrumper ind, så får det mig til at tænke på alle de mødre der opvarmer mad og mælk til deres baby i en mikroovn.
Og hvad med al den fastfood vi får som er produceret til mikroovne?
Restauranter der opvarmer visse retter, saucer og lign. på den måde.
Er det sundt? Jeg ved det ikke – det sker overalt og mikroovnen er for mange, en naturlig del af deres hverdag.  Jeg synes bare at vi skal tænke os godt om.

Er en mikroovn god for dig? Hvad siger din intuition dig?

Læs også >> Gør din mikrobølgeovn dig syg?

mikroovn

Her er et udpluk af de udsagn, jeg har fundet på nettet.

1. Hvis du hyppigt indtager fødevarer lavet i en mikrobølgeovn kan det på lang sigt påvirke din hjerne. Der kan skabes en form for kortslutning af de elektriske impulser i hjernen.

2. Den menneskelige krop kan ikke nedbryde de biprodukter der bliver skabt af mad lavet i en mikroovn.

3. Den mandlige og kvindelige hormonproduktion bliver lukket ned og/ eller ændret ved løbende at spise mikrobølgeovn fødevarer.

4. Effekten af den ubalance kroppen udsættes for af mad lavet i en mikroovn, påvirker vores legeme i lang tid efter at vi har spist maden, på grund af de biprodukter der bliver skabt.

5. Mineraler, vitaminer og næringsstoffer i alle mikrobølge-fødevarer reduceres eller ændres, således at kroppen ingen fordel får af det fordi stukturen er ændret, således at kroppen ikke kan genkende det.

6. De mineraler der er i grøntsager bliver ændret til frie radikaler, når de koges i mikrobølgeovn.

7. Fødevarer fra mikrobølgeovnen kan være årsag til mave og tarm kræft. Dette kan forklare den hastigt øget hyppighed af tyktarmskræft i England og Amerika.

8. Folk der ofte spiser mikroovn-mad har flere cancer-celler i kroppen end folk der ikke gør.

9. Mad lavet i mikroovn påvirker vores immunsystem, lymfekirtler og lign negativt.

10. Undersøgelser viser også, at man får humørsvingninger, koncentrationsbesvær og tab af hukommelse.

mikroovn

Tag ikke mine ord for at være sandheden.
Undersøg sagen og drag dine egne konklusioner. På nettet vil du kunne finde langt flere og bedre videnskabelige beviser end denne skolepiges projektopgave. Jeg kan ikke vide om de er ægte eller ej. Uanset om det er fup eller ikke, så skal du stadig tage stilling.

Jeg er overbevist om, at du kan finde beviser for at mikrobølgeovne er skadelige og ligeså nogle der beviser det stik modsatte.

Jeg ved bare, at min krop reagerer og siger nej tak.

Min mikroovn er røget ud for flere år siden. Jeg erstattede den med den bedste blender og en saftpresser. Se, det er gode maskiner at have i dit køkken. Jeg bruger min blender dagligt, og de smoothies jeg laver, får min krop og mine celler til at smile. ? Med den helt rette blender, er det let at spise de anbefalede 600 g frugt/grønt om dagen.

Måske er det ved at være tid til at du skal tage stilling til, hvorvidt mikroovnen fremover skal være en del af dit køkken?

Se hvilke køkkenmaskiner jeg bruger:
>> Den bedste blender.
>> En super god slowjuicer/saftpresser.

>> Hjælp din krop til selvhealing, med den rette kost. 

11 kommentarer til “Så er det ud med mikroovnen”

 1. Da jeg i 1992 fik nyt køkken og min første mikroovn, oplevede jeg efter nogen tid, at min kats ynglings pålæg en dag var lidt frossent, så jeg gav det 10 sekunder i mikroovn, men katten nægtede , at spise det. Efter den oplevelse holdt jeg op med at bruge mikroovnen, og har ikke brugt mikroovn siden.
  Har forsket meget i hvad der er skadeligt for os, se min hjemmeside: sund-viden.dk

 2. Frank Munch

  @ Anja Lysholm
  “det ville være sjovt hvis flere ville lave eksperimentet selv”
  Bravo! Det er sådan man skærer igennem, og skaffer sig viden.

  BTW, man man ikke ændre på noget som helst i rent vand. Der er hverken DNA eller “energier”. Det skal selvfølgelig ikke forhindre helse-folk i de mest fantastiske påstande om ændret vand struktur.

 3. Anja Lysholm

  Jeg synes det ville være sjovt hvis flere ville lave eksperimentet selv så der var noget at sammenligne med. Jeg har lige lavet det med karse, og der vokser den karse der får mikrøbølgevand, faktisk lidt bedre:

  1. Kirstine Ekelund

   Samme resultat hos mig…

 4. Anders V

  Hej alle!

  Da jeg læste Jette’s sidste indlæg, følte jeg mig nødsaget til at kommentere lidt, fordi Jette er inde på noget der allerede er kommet frem omkring al elektromagnetisk stråling, både med ledninger eller trådløs (allermest skadeligt), at det er meget skadeligt på kortere eller længere sigt afhængig af udsætningsgraden.
  Forskere kan i dag måle, hvordan hjernen reagerer ved påvirkning af disse forskellige mikrobølger (radiobølger er også mikrobølger i en andet lavere frekvens) på en unaturlig måde, hvilket kan forårsage både tumorer, kræft og mange andre sygdomme, fordi det er jo hele den menneskelige organisme, der bliver påvirket på celle- og DNA-plan. Immunologiske sygdomme, ADHD og brystkræft ser ud til at have været forårsaget, om ikke andet delvis, af elektromagnetisk stråling. Især børn og dyr er ekstra følsomme overfor strålingen.
  Problemet ligger i, at denne viden bliver holdt tilbage af både myndigheder og de firmaer, der tilbyder, sælger og lever af at fremstille højpotentielt farlige elektroniske løsninger. Jo mere trådløst, jo smartere, det er klart. Men nej! Det er den største helse katastrofe nogensinde, skriver en svensk journalist, der har skrevet en bog om det.

  Det er et ømtåleligt emne, men der findes en meget seriøs hjemmeside, Bevolution.dk, hvor især dette emne tages op med interviews med forskere, videnskabelige undersøgelser, dokumenter og masser af små videoer, der går i dybden af det hele.
  Lyspunktet lige nu er, at der er opfundet nogle “dimser”, man kan have på sig, der kan beskytte en mod det meste af denne farlige stråling. Tjek hjemmesiden Rayguard.dk. Dette er også veldokumenteret virkningsfuldt, selvom det umiddelbart kan lyde som gallimatias.

 5. Bi Kjær Nielsen

  Hejsa

  Min store søn på 16 kom for 1 år siden med bogen “kræft er ikke en sygdom, det er en overlevelsemekanisme” og efter at have læst i den, røg mikrobølgeovnen ud.. Skønt..
  Nu er turen så kommet til alt plastik i huset.. og hold da op der er meget plastik i køkkenet. Men snart ikke mere… og det føles så godt.

 6. Johnny Kristensen

  Da mikroen rigtig brød igennem var der mange rygter om alle de skader det gav på stort set alt der kom i nærheden af dem :)

  Der var en forsker der beviste ad mælk forandrede molekylestruktur af at vlive varmet op i mikroen.
  Det betød jo at det blev “bandlyst” at lune sutteflasken med babymælk i.

  Men da der blev gravet i det viste det sig at han havde taget nogle forsejlede glas-ampuller med mælk i, og kogt dem så længe i mikroen at det var helt sort og klæbrig. Så kunne han bevise at nogle af molekylerne var forandret!!!!!!!!!

  Men hvem ved sine sansers fulde fem ville koge babymælk til det blev sort og klæbrig for derefter at give det til den lille???

  Der vil altid være manipolerede “beviser” der understøtter de ting der er modstand imod, for når man ikke KAN bevise det så laves beviserne bare.

  Jeg respekterer dem der siger nej fordi de ikke bryder sig om det, fair nok.

  Men Jette, jeg kan ikke helt se om det er for at skabe debat du laver de 10 punkter eller du selv alvorligt tror på det :) :)

  Kærlig hilsen Johnny

  1. Hej Johnny
   Som jeg skriver i mit indlæg, kan jeg ikke vide om det er fup eller fakta, men det som jeg forholder mig til er, at min krop reagerer og at jeg personligt ikke vil have mad tilberedt i en mikroovn.
   De 10 punkter er fundet under samme forsøg og jeg ville blot dele dem med mine læsere.

   Som med al info der ligger på nettet, må hver især selv tage stilling, hvilket jeg også skriver flere gange i mit indlæg. Føles dette sandt for mig? Undersøg. Vær nysgerrig. Giver det mening?

   Jeg kan dog ikke lide en mikroovn, og jeg er også en af dem der er overbevist om at alle disse trådløse netværk (WiFi / 3G / 4G / 5G og lign.) vi går rundt i, på længere sigt vil vise sig at være skadeligt for vores celler og energisystem. Men lad det nu ligge for nu … ?

 7. Hanne S.

  det er osse sundere feks med frosne grønsager -der er lavet flere forsøg -hvor folk bare fra turen hjem fra grønthandleren misser 50% af vitaminer og energi i disse myrdede grønsager og frugter –

  hvorimod frosne kun lige kommer op og nedfryses -dvs kortere til mund -og dermed bevaring af energi mm –

  der findes enorme mængder af manipulerede undersøgelser –

  osse dem om passiv røg – og det enorme antal dødsfald –

  De har INTET på sig – faktisk er det ikke bevist at der i EU -med over 500 mill indbyggere er bare et dødsfald grundet røg.

  det er farligere at grille en pølse –

  selvfølgelig er det ikke sundt at ryge -slet ikke –

  men sandheden er – at man endnu ikke er lykkedes at gi forsøgsdyr lungecancer ved tvangsrygning i maskiner -ikke et dyr –

  det er sandheden –

  plutoniummet der er spredt på jordkloden har skylden -derfor er ant. af lungecancer ikke faldet væsentligt –

  det er bekvemt at gi den enkelte skylden -nemmere end at rydde op på kloden –

  Selvfølgelig skal vi ikke ryge – men man bør i sandhedens navn ikke skrive løgne på pakkerne.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top