Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Sådan bliver du mere spirituel.

saadan bliver du mere spirituelSådan bliver du mere spirituel.
Der kan være mange grunde til at du ønsker at udvikle din spiritualitet. Måske har du et ønske om at få en bedre kontakt til den åndelige verden, komme i kontakt med dine spirituelle evner, øge din åndelige bevidsthed eller blive mere dus med din intuition.

Der er mange veje.
I dette indlæg får du mine forslag til, hvad du kan gøre for at blive mere spirituel. Du bør dog bemærke, at der er mange måder at blive mere spirituel på, og det er vigtigt at finde den metode, der passer bedst til dig og din livsstil.
Det er også vigtigt at huske, at spiritualitet er en rejse og ikke et mål, så vær tålmodig med dig selv og bliv ved med at stille spørgsmål, være nysgerrig, undersøge og udforske.

Al udvikling tager tid. Du kan ikke forcere en spirituel udvikling. Den tager den tid den tager og sker i det tempo som du er klar til.

Wikipedia >> Hvad er spiritualitet?

Sådan bliver du mere spirituel.

1. Meditation:
At meditere regelmæssigt kan hjælpe dig med at fokusere din opmærksomhed og bringe dig tættere på din indre åndelighed. Meditation kan hjælpe dig med at slippe af med unødvendige tanker og finde ro i dit sind.

Det at tage dig tid til at sidde stille og fokusere på dit åndedræt kan hjælpe dig med at føle dig mere forbundet med din krop og dit sind.
Når du mediterer rammer frekvensen af dine hjernebølger et niveau hvor du har lettere ved at skabe kontakt til åndelige hjælpere, din skytsengel og dine guider.

Hør min >> chakra meditation.
Den vil hjælpe dig med at opløse evt. uhensigtsmæssige energi-blokeringer og den skaber harmoni og balance i din krop, dit sind, dine følelser samt giver healing til dine 7 chakraer (din krops energicentre).
Du kan bruge den på daglig basis. Meditationen løfter dig til en højere vibration.

2. Dyrk yoga:
Yoga er en ældgammel praksis, der kan hjælpe dig med at forbinde krop, sind og ånd. Yoga kan også hjælpe dig med at finde indre ro og afslapning.
Yoga kan hjælpe med at skabe en balance mellem din krop og dit sind og kan også hjælpe med at øge fleksibiliteten og kropsbevidstheden.

3. Læs spirituelle bøger:
Der er skrevet mange bøger om spiritualitet og åndelig vækst, bøger som kan give dig værdifuld viden.
Læsning af spiritualitets-relaterede bøger kan hjælpe dig med at få nye perspektiver og inspiration til dit eget liv.

Du kan med fordel også deltage på kurser og workshops, gå til foredrag hvor emnet er spiritualitet eller finde online kurser og foredrag, som du i ro og mag kan høre derhjemme.

Læs også >> Den bedste bog om den åndelige verden.

4. Omgiv dig med positive mennesker:
At omgive dig med positive og åndeligt orienterede mennesker kan hjælpe dig med at finde støtte og inspiration i din egen åndelige rejse.

5. Gør noget godt for andre:
At gøre godt for andre kan give dig en følelse af formål og glæde, samt hjælpe dig med at føle dig forbundet med verden omkring dig.

6. Vær i naturen:
At tilbringe tid i naturen kan hjælpe dig med at finde ro og føle dig forbundet med verden omkring dig. Det kan også give dig mulighed for at reflektere over livets store spørgsmål. Ofte er det i stilheden at du får svar på det, du går og tumler med.

Når du er i naturen naturen, kan du få en følelse af forbundethed og få ro i dit sind.

7. Følg en spirituel praksis eller tro:
At følge en spirituel praksis eller tro kan hjælpe dig med at finde mening og formål i livet, samt give dig en følelse af samhørighed med en større kraft.

8. Refleksion og selvudforskning:
At tage tid til at reflektere over dit liv og dine handlinger kan hjælpe dig med at få mere indsigt i dig selv og dit liv.

9. Tage del i et spirituelt fællesskab:
At være en del af et fællesskab med mennesker, der deler dine spirituelle interesser kan hjælpe med at give en følelse af forbundethed og støtte.
Du kan f. eks finde spirituelle grupper på Facebook.

10. Praktiser taknemmelighed:
At praktisere taknemmelighed ved at du hver dag tager dig til at tænke over det, du er taknemmelig for, kan hjælpe med at skifte fokus fra det negative til det positive i dit liv.

Når du går i seng, kan du i en notesbog skrive 10 ting fra din dag, som du er taknemmelig for. På den måde runder du din dag af med at have positive tanker og følelser, hvilket vil påvirke din underbevidsthed og give dig en bedre nattesøvn.

11. Arbejde med dine drømme:
En anden måde at øge din åndelige bevidsthed på er ved at blive bevidst om og tolke dine drømme.
Drømme kan tilvejebringe vigtigt selvindsigt, perspektiv og vejledning på din vej gennem livet.

Jeg har ofte oplevet at blive vejledt i drømme når jeg stod over for situationer eller større valg i midt liv. Derudover har både dine kære afdøde, engle, guider og din sjæl mulighed for at kommunikere med dig via drømme. Det kan være en rigtig god ide at have blok + pen liggende ved siden af sengen, så du kan skrive dine drømme ned lige når du vågner. Hvis du ikke skriver dem ned med det samme, er der en fare for at du glemmer hvad du har drømt. Efterfølgende har du så en mulighed for at reflektere over hvad drømmene forsøger at fortælle dig.

Læs også >> Sådan forstår og tolker du dine drømme.

12. Spirituelle kurser og foredrag.
Du kan også udvikle dig spirituelt ved at gå til foredrag og tage på kurser, hvor emnerne er indenfor det spirituelle. I dag kan du endda finde rigtigt mange spændende online kurser og foredrag på nettet. Så kan du sidde hjemme i ro og mag, lytte til dem og arbejde med dem i dit eget tempo.
Fordelen ved online kurser og foredrag er, at du kan høre dem igen og så ofte du har lyst. Det kan være en stor fordel, da du i takt med at du udvikler dig spirituelt – hver gang hører og forestår informationerne på en ny måde.

Gratis:
Under menupunktet Podcast kan du helt gratis vælge mellem 117 forskellige podcast med positivt indhold og emner indenfor personlig og spirituel udvikling. >> Podcast.

spirituelle kurser onlineWebshop:
I min webshop finder du alle mine online kurser, foredrag samt meditationer. >> Webshop.

Sådan bliver du mere spirituel:
Hvis det specifikt er din spirituelle udvikling du ønsker at arbejde på, har jeg i samarbejde med den åndelige verden lavet et program “Ugens budskab”, som du kan bruge som et selvstudie over 1 år.
Med programmet giver du din spirituelle udvikling et gigantisk boost og dine guider er med dig under hele forløbet.

Programmet strækker sig over 52 uger og kræver kun ganske lidt af din tid. Ofte kun et par minutter om dagen.
Køb kurset her >> Ugens budskab. Du får 75 % rabat. Prisen er kun 349,- Kr.
Det er et rigtigt godt sted at begynde din udvikling.

Læs gerne disse indlæg, hvis du vil vide mere …
1. Hvilke symptomer er der på at være spirituel?
2. Vil du udvikle din spiritualitet?
3. 10 tegn på spirituel opvågning. 

Er du spirituel? – Hør min lydfil. ?
Hør lydfilen “Er du spirituel?” og find ud af hvor spirituel du er og få de værktøjer, der på den hurtigste og letteste måde udvikler din spiritualitet, fjerner gamle blokeringer og gør dig dus med dit autentiske jeg.
Du kan høre lydfilen her >> “Er du spirituel?”

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top