Video: Sådan holder du fokus på din sundhed

Sundhed plakat Du kan booste dig til sundhed.

Fokus på sundhed. Er det noget du vil have mere af?
Vil du være i bedre kontakt med din intuition og dine spirituelle evner?

Du har sikkert hørt det masser af gange: Dine tanker skaber.
Men det dine øjne ser på – skaber også.
Det du ser på og omgiver dig med, forstærkes og du får mere af det.

Ud fra det gik jeg i gang med at booste min sundhed. Mit køkken måtte være rette sted at begynde. Jeg ville sørge for at mit køkken udstrålede sundhed og vitalitet. På den måde ville køkkenet ubevidst tale til min krop og mine celler, hver gang jeg gik ud i det.

Fokus på sundhed.
Jeg satte grønne planter i min vindueskarm som symbol på vækst.
Jeg begyndte at spire egne frø.
Jeg sørgede for at der altid var frisk frugt i huset.
Jeg købte ovenstående plakat hos Posterland. Et billede fyldt med frugt og grønt, og jeg gjorde også en hel del andet som du kan se i min video.

Tilgængelighed.
En undersøgelse har vist, at hvis du har det sunde lige indenfor din rækkevidde, så vil du spise det.
Det samme gælder naturligvis også for slik, sodavand og junkfood. Så hvis du fjerner disse produkter/fristelser fra dit køkken og dit hjem og derfor ikke længere har tilgang til det, så vil du række ud efter noget andet: Det sunde.

Det hele er blevet automatisk.
I begyndelsen skulle jeg bevidst minde mig selv om mit projekt og holde mig på sporet, men da alt med tiden bliver en vane, så behøver jeg i dag ikke længere at tænke over det. Det sker helt af sig selv.

I dag bliver min indkøbskurv altid fyldt med sunde, gode og energigivende produkter, helt uden at jeg tænker over det. I en sådan grad at jeg flere gange ved kassen har fået kommentarer fra de øvrige kunder eller fra kassedamen: Hold da op, det ser da godt nok sundt ud.  😇 Du finder i min indkøbskurv hverken chips, slik, sodavand eller færdigmad. Ikke fordi jeg ikke må – men simpelthen fordi jeg ikke længere har lyst til det.

I takt med at din krop kommer mere i balance, vil den altid selv vælge det sunde alternativ.

Mere vil have mere. Det hele begyndte med et par grønne planter i køkkenet, en oprydning i køkkenskabene og lidt frisk frugt på bordet. Nu er jeg så også begyndt at løbe. Ja, hvem skulle have troet det?

Du får bedre kontakt med det spirituelle.
Ved du, at der er god energi og høj frekvens i frugt og grønt? Jeg er blevet i bedre humør, har fået mere energi og overskud og … – jeg er også kommet i bedre kontakt med mine clairvoyante evner!
Når alt skidtet kommer ud af kroppen, så kan du meget bedre opfange og lytte til alle de spirituelle frekvenser, signaler, din intuition og lign.

Læs også >> Hvordan lyder din indre stemme?

Vil du se mit køkken?
Kom med på en rundvisning i mit sunde køkken og se hvad jeg har gjort.

Læs mere:

1. Billig økologisk frugt og grønt hos Københavns Fødevareselskab

2. Har du talt med dine celler i dag? Din krop kan helbrede sig selv.

3. Tal pænt til din krop.

PS: Siden ovenstående video er blevet optaget, har jeg købt nye køkkenmaskiner.
Læs hvorfor i dette indlæg >>  Den bedste blender

, , , , , , ,

10 Responses to Video: Sådan holder du fokus på din sundhed

 1. Dental Art 13.10.2014 på 17:46 #

  Super video Jette!!!

 2. Cassandra 21.09.2012 på 18:45 #

  Kære Jette
  Tusinde tak for din inspiration. Har nogle måneder ja måneder haft lyst til at gøre netop det du har gjort, hvor er det godt, at jeg så så din video, fordi jeg nu vil gøre mit projekt færdigt. Og du har ganske ganske ret at se på noget dejligt sundt hele vejen rundt giver hele kroppen lyst til at være sund. Så tusinde tak for din video, og må sundhed altid følge dig og alle andre as well.
  Kærlig hilsen Cassandra

 3. Vibeke Andersen 21.09.2012 på 09:13 #

  Kære Jette

  Jeg har for nogle år siden lavet en “boostmitkøkkencollage”, som jeg selvfølgelig har hængende i mit køkken – Den giver rigtig, rigtig god energi og lyst til frugt og grønt, fordi den bare er fyldt med skønne billeder af frugt, bær og grønsager. Din video gav mig lyst til lige at vaske og pudse den lidt (den er indrammet :-) Tak for det :-))

  Hvis man har lyst til at være kreativ og give sig selv god energi og booste sig selv i forhold til et livsområde, er collage en rigtig god måde at gøre det på. Man behøver ikke at være dygtig til at tegne og male, tager blot en stak magasiner, fx Mad og Bolig, hvis det er en collage til køkkenet, og så går man ellers i gang med at klippe og klistre. Man kan også lave collage af billeder, som man kombinerer med ord, der signalerer det, som man gerne vil manifestere. Og det RIGTIG gode ved selv at lave collage er, at processen gør, at man fokuserer målrettet på netop det, som man vil manifestere + at man får det integreret i sin bevidsthed på en meget effektiv måde.

  Med venlige hilsener
  Vibeke Andersen

  • Jette Harthimmer 21.09.2012 på 09:23 #

   Kære Vibeke
   Det er en rigtig rigtig god idé at lave en sådan collage. Det kunne jeg skam også selv have fundet på at gøre, hvis ikke lige det var fordi jeg faldt over den viste plakat i Posterland.
   Jeg har faktisk en pengecollage på mit kontor, og måske laver jeg en video hvor jeg viser hvordan jeg bruger positiv programmering på mit kontor.
   Ønsker dig en rigtig god weekend.

 4. Anette Harbech Olesen 21.09.2012 på 07:27 #

  Kære Jette, super budskab og du har helt ret :-) dejligt at såvel læse som høre dig og man kan ikke blive andet end inspireret TAK og mange sunde hilsner Anette Harbech Olesen, Mad for livet: http://www.madforlivet.com

  • Jette Harthimmer 21.09.2012 på 09:20 #

   Kære Anette
   Det er skam mig der takker. Det er jo din bog “Fedt for Life” som jeg har stående i mit køkken. Jeg slår jævnligt op i den for at læse om diverse olier og lign, men også for de mange opskrifter. Så tak herfra :-)
   Jeg har i øvrigt netop fået fingrene i din nye bog Syv Sunde Skridt. Den glæder jeg mig til at læse samt til at prøve de nye opskrifter.

 5. Mads Bo 20.09.2012 på 08:58 #

  Kære Jette,

  Fantastisk video du har lavet – og du har fuldstændig ret. Det vi dagligt omgiver os med, påvirker os i en grad vi slet ikke forstår. 1000 tak fordi du nævner mine bøger, det er jeg meget beæret over. Min næste bog udkommer til foråret 2013, og handler om at drikke sit ukrudt (i form af juice og smoothies)

  Hvis nogle af jer mange læsere kunne være interesseret i bøgerne, så kan i købe dem til en flad hundredemand på http://www.highonlife.dk

  Ønsker dig en smuk dag

  Mads Bo

  • Jette Harthimmer 20.09.2012 på 09:09 #

   Hej Mads,
   Den bog glæder jeg mig til at læse.
   Også en smuk dag til dig.

 6. Titte 20.09.2012 på 08:18 #

  Kære Jette

  Jeg vil så gerne lære at dyrke mine egne spirer, mon du kunne have lyst til at lave en lille “how to” optagelse ?? Inkl. Oplysninger omkring, hvor du har indkøbt frø og bakker osv.
  Det var bare en lille tanke til inspiration….. Ha’ en dejlig dag.

  Titte

  • Jette Harthimmer 20.09.2012 på 09:12 #

   Hej Titte
   Der findes så mange gode “how to” på nettet. Frø og bakker er købt i Helsekostbutikker rundt omkring. Og så har jeg lånt bogen “Friske Spirer – en guide til spiring” på biblioteket, og så er det ellers bare at springe ud i det. Det var meget lettere end jeg troede, og så ser det helt fantastisk ud i køkkenet når spirerne står færdige. Endnu et boost af sundhed.
   God fornøjelse og også en dejlig dag til dig.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.