Sig tak på forhånd

Sig tak på forhånd

Sig tak på forhånd – det hjælper dine ønsker godt på vej.

At takke for noget før det er kommet ind i dit liv, er noget af det mest kraftfulde du kan gøre, hvis der er noget du ønsker dig.

Taknemmelighed.
Taknemmelighed skaber et energimæssigt kraftfelt og i det, vil dine ønsker blive suget ind på det fysiske plan og dermed ind i dit liv.

Håber og ønsker.
Mange går og ønsker eller drømmer om noget der skal ske i deres liv, og når de taler om det, siger de: Jeg ønsker eller jeg håber, men de ord skaber desværre en energi, hvor de kommer til at skubbe ønsket udad og dermed væk fra dem.

Hvis du bruger ord som “jeg ønsker” – “jeg håber”, så udtrykker du noget du ønsker skal ske en gang i fremtiden. Du kommer derved ubevidst til at holde dit ønske, i strakt arm væk fra kroppen, og lige meget hvor mange positive tiltag du gør, så forbliver ønsket “derude”.

Læs også >> Spirituel rigdom.

Sig tak på forhånd.
Pinkoden til Universet er ordet tak.
Taknemmelighed er nøglen der åbner alle porte.

Tricket er: Sig tak på forhånd, udtryk din taknemmelighed for at dit ønske allerede ER manifesteret i dit liv. På den måde omtaler du det i nutid og de spirituelle kræfter sætter straks ind på at tiltrække, skabe og realisere dit ønske.

Du bliver som en omvandrende magnet, hvor der er skabt et kraftfuldt energifelt omkring dig. I det, får du hjælp, støtte, inspiration og guidance fra dine guider og åndelige hjælpere.

Hør min lydfil og få mine bedste råd. >> Loven om tiltrækning.

Vær taknemmelig for de små ting. Vær taknemmelig for de store ting. Og vær taknemmelig for alt det derimellem. Fra bogen: Tak.

Dine ord skaber.
Der er saft og kraft i dine ord. I alle ord du bruger, er der en energi. Det kan være en skabende eller en ødelæggende energi.

Universet hører og reagerer på dine ord. 
Hvis du f. eks siger: Jeg ønsker/Jeg håber, at jeg en dag finder kærligheden i mit liv, får et nyt job eller bliver sund og rask – så svarer Universet: “Ja, det håber vi også”.

Det kan du ikke rigtigt bruge til noget og der er slet ikke power i dine ord. Sætningen jeg ønsker/jeg håber lader dig stå tilbage med en flad fornemmelse. Prøv selv at sige sætningen “Jeg håber …. (og så dit ønske)” højt lige nu.

Kan du mærke det? Energien er stillestående og flad – det er et håb der forbliver med at være et håb.

Taknemmelighed er nøglen. Sig tak på forhånd.
Siger du derimod: Jeg takker for den skønne partner jeg har, jeg elsker mit nye arbejde og jeg er bare så glad for mine nye søde arbejdskollegaer, jeg takker for, at lægen i dag siger at min krop er sund og rask, jeg takker for og jeg elsker min nye bolig, så sker der følgende inde dig.

Når du takker i nutid, så både ser, føler og oplever du dig selv stå midt i alt det dejlige, du ønsker at skabe. Nu opbygges det skabende energifelt omkring dig.

Din hjerne kan ikke skelne mellem fantasi og virkelighed, så når du siger at du har skabt det eller har fået det, så tror hjernen på det og den sender signaler/energibøgler helt ned på celleplan i din krop. I det energifelt, der nu er skabt – skabes og tiltrækkes alt.

Nu får du også input, inspiration og gode idéer til hvordan og hvad du skal gøre, for at manifestere dine ønsker. Døre der før syntes lukkede, åbner sig. Nye veje og muligheder viser sig for dig.

Når du er i følelsen af taknemmelighed, fyldes du af glæde. Det er også en skabende energi, og det du fokuserer på, er hvad du vil få mere af.

Visualiser dine ønsker.
Forestil dig at du allerede har det du ønsker, sig det højt, omtal altid dine ønsker positivt og i nutid. Udtryk taknemmelighed.
Nu kan Universet komme på banen og støtte dig, for du udstråler og er nu på en helt anden frekvens, end når du håber, ønsker eller er i tvivl.

Det er der allerede.
ALT hvad du ønsker dig i livet, det ER der allerede et sted derude.
Du skal bare stille ind på den rette frekvens, så du kan tiltrække det.

Husk:
Sig tak på forhånd.
Vær tålmodig.
Vær åben for at det kan komme til dig på en anden måde.
Vær åben for at der kan komme noget der endnu bedre.

Universets mulige svar på dine bønner:

1. Ja.
2. Nej, ikke endnu.
3. Vi har noget endnu bedre til dig.

Læs og hør mere om emnet:

1. Læs: I dette indlæg, får du gode råd samt en video. >> Gør dine drømme til virkelighed.

2. Hør: Jeg har skrevet og indtalt en lydfil, hvor jeg hjælper dig godt på vej med at realisere, skabe og tiltrække netop det, du ønsker dig. 😊
Lydfilen varer 1 t 48 min og koster 49,- Kr

, , , ,

18 Responses to Sig tak på forhånd

 1. Jette Harthimmer 06.07.2019 på 09:22 #

  Hej Hanne
  Jeg ved ikke hvad der er det rigtige for dig og hvad der er op og ned i denne sag.
  Hvad andre clairvoyante har rådet dig til, kan jeg naturligvis heller ikke kommentere på eller blande mig i, da jeg ikke.

  Jeg reagerer blot på, at du skriver at du er bange for at droppe ham, da han derved vil glemme dig.
  Jeg tænker at hvis han glemmer dig, så har / er jeres relation ikke særlig dyb, og det er under alle omstændigheder bedre at gå hvert til sit, så du kan blive fri og dermed have muligheden for at møde en mand der er fri af tidligere forhold, og som kan være 100 % til stede i et forhold med dig, og ikke bare “på lånt tid” eller når det passer ham.

  Er han, som du skriver, på den forkerte hylde og hvis han oprigtigt elsker eller vil have dig, så må han handle! Her er ord og løfter ikke nok.
  Er der ikke handling bag hans ord, så er du bedre tjent uden ham. Du kan ikke sidde og vente i årevis, eller lade dig køre rundt med følelsesmæssigt.
  Dette er min umiddelbare respons, uden at jeg dog clairvoyant har stillet ind på dig, jeres forhold og kærligheden for din fremtid.
  Vil du gerne at jeg gør det, så skriv til mig.

 2. Lena 03.12.2017 på 13:39 #

  Jeg takker for at vi nu sælger vores hus på Bedelundvej og at vi nu køber huset på Baldersvej og jeg takker for at jeg nu er færdig med min uddannelse som akupunktør og at jeg nu kan hjælpe mange mennesker.
  VH. Lena

 3. Hanne 09.07.2012 på 21:06 #

  p.s.: hver gang jeg har forsøgt, at fortælle “ham”, at det er bedst, at vi holder med, at være i daglig kontakt med hinanden, så sætter han ind med de sødeste smser, indtil han mærker, at han har mig, hvor han gerne vil have mig, men det har stået på i et års tid og selv om jeg, som skrevet takker og takker, så sker der ikke noget.

 4. Søren Egstrup 16.06.2012 på 08:56 #

  Kære Jette,

  Det er noget rigtigt godt du også her briger på “banen”. Takker for at jeg må læse med.

  Når jeg tænker på det du skriver, kommer jeg også til at tænke på, at alle emner er to emner. Der er ønsket om det, og der er savnet om det.

  Tit siger vi, jeg ønsker mig … , men samtidig har vi følelsen af savnet af selvsammen. Og det kan aldrig skabe det vi ønsker.

  Søren

 5. ingrid 15.06.2012 på 09:59 #

  Hej Jette,
  først og fremmeste tak for din generøse deling af livskundskab!

  Jeg har længe prøvet at integrere tanken om tiltrækning, men kæmper med en bremse i form af selvbebrejdelse. Hvis det ikke lykkes mig at tiltrække det jeg ønsker mig, må det jo være fordi jeg ikke ønsker det nok? Jeg synes du her kommer med et godt skub op over det pukkel, nemlig at være taknemmelig for hvad jeg allerede har. Selvfølgelig!

 6. Anita Olsen 15.06.2012 på 09:25 #

  Jeg takker for al den kærlighed, jeg har fra min skønne datter, min skønne partner og alle mine skønne venner og naturligvis også den gode relation jeg har med min familie.

  Jeg takker for al den visdom, viden og erfaring jeg har studierne og livet og for at jeg og alle jeg kender er sunde og raske.

  Jeg takker for salget af min andelslejlighed og for den pragtfulde lyse lejlighed med have til jeg har på Fyn. Og sidst men ikke mindst, takker jeg for at min datter har plads på Blangstedgård Børnehave.

  Af hjertet er jeg taknemmelig for alt og alle der er i mit liv.

  Kærligst
  Anita

 7. Stella 15.06.2012 på 09:23 #

  TAK for et godt indlæg.

 8. Charlotte 14.06.2012 på 19:23 #

  Jeg elsker, hvordan du bliver mere og mere specifik/nuanceret på, hvordan man tager ansvar for og styring i eget liv!

  Siden vores Walk & Talk session for en del år siden, hvor jeg gik tur i Kongens have med dig har jeg haft en kæmpe A5 plakat hængende ved min seng, hvor der står udsagn om, hvilke ingredienser mit nye job har. Sætninger som fx i mit nye job har jeg ansvar, i mit nye job har jeg en fed løn osv. Jeg læser den hæjt for mig selv hver morgen og hver aften.

  Efter dit indlæg i dag vil jeg stryge nye og generelt ændre sætningerne til tak for mit job med en fed løn, ansvar, spændende kurser osv…..

  Og så takker jeg samtidig for den fede lejlighed på Frederiksberg……!

  kh og alt fantastisk til dig!

  Charlotte

 9. catrine emelie 14.06.2012 på 14:03 #

  Det er jo rigtigt: du får hvad du sender ud af energier og derfor er det også så vigtigt at være positiv og god mod sig selv og andre :-) Jeg boede for år tilbage i lejlighed uden kæreste, job eller andet end en ny omgangskreds af mennesker og jeg ønskede mig brændene en dejlig kæreste at dele livet med og som jeg ønskede at få børn med og en have. Jeg købte en havebog og følte mig helt vildt fjollet – da jeg jo ikke havde en have eller udsigt til at få en have, men jeg MÅTTE have den bog og drømme mig til haven jeg skulle have. Et halvt år efter var jeg nygift, gravid og havde fået hus med have!!! Det er da lidt sjovt. Dengang anede jeg intet om “the sceret” – men har bare altid været god til at drømme om det jeg ønskede mig. Idag kender jeg mget mere til det og er deprimeret og stresset og har været sygemeldt et stykke tid – lang nok til at jeg TROEDE at jeg ville have fået det væsentlig bedre. Nu oplever jeg i stedet at jeg bruger alt for meget tid på at tale om hvor skidt jeg har det og det får jeg det slet ikke bedre af – så jeg tænker: fake it till you make it!? Jeg tvinger ihvertfald mig selv til at gøre lidt ud af mig selv, sætte fokus på alt det gode der trods alt sker og klappe mig selv på skulderen, men det er en udfordring! TAK fordi du minder mig om at jeg skal takke for det gode og mærke det jeg ønsker at manifiser og tænke NUTID! Jeg tænker faktisk meget på det – nutid – lev livet nu for pokker – nyd det der kan nydes for den ene dag tager bare den anden og pludselig er der gået mange dage. Vi skal gribe ud efter det vi ønsker NU! og vi skal elske os selv med fejl og mangler og tilgive os selv og hinanden og glemme fortidens fejl og komme videre.. Jeg ønsker alle en god dag :-)

  • Jette 07.07.2019 på 10:31 #

   Hvor er du en stærkt sjæl, du har ressourcerne i dig. Både til at se ind og ud. Stol på dig selv. Du er god nok. ❤️

 10. Karinna 14.06.2012 på 09:40 #

  Hej Jette
  Jeg står i en situation, hvor jeg helt vildt gerne vil ud og arbejde. Et job, hvor jeg har det godt, hvor det er sjovt og jeg har det godt med mine kollegaer. Jeg går og siger, “det perfekte job, er nu på vej til mig”. LIge meget hjælper det.
  Nå nogen mennesker siger til mig, jeg har en kontakt, eller jeg kender nogen som muligvis kunne bruge dig… så tror jeg så stærkt på det. Og når de så vender tilbage og siger nej, så bliver jeg så ked af det og føler verden styrter, ned omkring mig.
  Mit håb, drøm eller hvad vi skal kalde det, er så stor omkring at få et job og skabe en karriere.
  Hvordan takles det?

  • Jette Harthimmer 14.06.2012 på 10:16 #

   Som skrevet i mit blogindlæg, så skal du først og fremmest udtale dit ønske i nutid.
   Når du siger, at det perfekte job er på vej, så holder du ønsket ude i strakt arm. For dette kan man jo også sige om 5 år. Jobbet. Er på vej.
   Det du skal gøre i stedet er naturligvis at takke for det allerede eksisterende.
   Pøj pøj med det.

 11. Dorthe Bransholm 14.06.2012 på 09:28 #

  Kære Jette

  Jeg kan kun udtrykke én ting – tusind tak for alle dine indlæg, de er bare så givende og når jeg ser på min facebookside, at du har skrevet endnu et blogindlæg, så véd jeg allerede inden jeg klikker ind på det, at det vil være berigende at læse.

  Jeg er igang med en coachuddannelse og dine indlæg indeholder altid meget vigtige pointer, som jeg både selv, men også i min videreformidling, har rigtig god gavn af og som gør en forskel.

  Endnu en gang tusind tak for din gavmildhed.

  Knus

 12. Awa 14.06.2012 på 09:25 #

  Jeg har takket for det der var sket, og netop bedt og håbet på alt det positive der skule ske i fremtiden, med tanke om at jeg var på rette vej. Men det var jo netop fremtidsudsigter.
  Jeg spoler straks tiden frem til idag, til NU. 🙏😇😊
  AWA

 13. Tine 14.06.2012 på 09:15 #

  Hej Jette.
  Jeg har ofte tænkt på det du skriver om her.
  Men jeg synes det er svært at stå med skuffelsen. Et eksempel: Jeg ønskede brændende at blive gravid. Og troede at jeg var det. Bestilte tid ved lægen og gik og sagde til mig selv at jeg var gravid, hvor dejligt det ville være når lægen bekræftede det, jeg lavede “film” i mit indre om hvor glad min mand og mon mor ville blive. Mine veninder ville strikke trøjer til baby osv.
  Jeg følte min skuffelse endnu større, tror jeg, da lægen sagde at jeg var ikke gravid. I endnu højere grad følte jeg min verden ramle, at jeg var en fiasko osv.
  Jeg tænker meget over hvis jeg havde undladt at tænke Ja jeg er gravid. For det var jeg jo ikke! Ville jeg så have forberedt mig bedre på skuffelsen, så den ikke havde væltet mig sådan om kuld?
  Jeg havde jo bildt mig selv alverdens søde illutioner ind om tyk mave og babyer.
  Jeg følte ihvertfald min skuffelse 3 gange så stor fordi alle mine celler var indstillet på moderskab.
  Det er nu 1½ år siden, og jeg er stadig ikke blevet mor.
  Jeg kan næsten blive bange for at drømme store drømme, af angst for skuffelsen.

  • Jette Harthimmer 14.06.2012 på 09:26 #

   Jeg læser din kommentar som, at fordi det ikke lykkedes for dig første gang at blive gravid, så har du nu helt mistet modet og troen på at det i det hele taget kan lade sig gøre. Ligeså at du ikke “tør” drømme om og ønske det, fordi skuffelsen vil blive det større. Du har dermed vendt ryggen til din store drøm.
   Jeg synes naturligvis at du skal blive ved med at tro på samt at gå efter det du ønsker. At lade være, er jo at vende dig selv ryggen.

   Nogle gange er der hvad jeg kalder en “leveringstid”. Der kan være forskellige scenarier og omstændigheder som der både på det fysiske og spirituelle plan lige skal “arbejdes” på, før manifestationen er en realitet.
   Go for it!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.