Ved dine guider hvad du vil?

Kan du forvirre dine guider?

Til et af mine foredrag, var der en kvinde der stillede følgende spørgsmål:
Hvis jeg brændende ønsker mig et hus, men har skrevet mig på venteliste til en lejlighed, bliver mine guider så forvirret, eller ved de godt, hvad det er jeg vil have?

Tror du dine drømme kan manifesteres?
Mit svar: Først vil jeg bede dig om, at bruge lidt tid på at spørge dig selv om du evt. har noget modstand på dine ønsker?
Tvivler du på, at du nogensinde kan få et hus at bo i, siden du skriver dig op til en lejlighed? Tvivler du på din økonomi?
Du bliver som det første nødt til at se på hvor du er og står, før du kan manifestere og bevæge dig i retning mod det du ønsker dig. Er der evt personlige-, følelsesmæssige forhindringer?

Indhold og følelse
Det er et fint spørgsmål, og det jeg ville gøre hvis jeg var dig, var, at ønske “den perfekte bolig” for dig, og ikke fokusere på om det skal være et hus eller en lejlighed.

Beskriv den ideelle bolig for dig. Omgivelser, følelser, indhold – med så mange deltaljer som muligt. Få alle dine sanser med i ønsket.
En bolig hvor du føler dig tryg, glad og lykkelig.
Du kan på et stykke papir skrive alle de følelser, oplevelser og glæder som du har i din bolig. Ja har – for du skal skrive det helei nutid, som om du allerede har boligen.

Skriv, at du med lethed og glæde, kan betale udgifterne, at der er en dejlig udsigt, et godt naboskab, at den ligger fint i nærheden af offentlig transport, at den er lys, dejlig, varm, har et skønt køkken …
Skriv, skriv, skriv – og lav en plantegning med alle de rum du har, hvor spisebordet, sofaen, hyggekrogen og alt det du ønsker, er tegnet ind.

Hus eller lejlighed?
Hvilke ord du skal bruge for at beskrive din ideelle bolig, må du selv mærke efter (de skal være ladet med positive og glade følelser), men pointen er, at når du bor i en bolig som du bare elsker og føler dig godt tilpas i, og den har og indeholder alt det du ønsker dig, så er det jo lige meget om det er i en lejlighed eller i et hus.

Bed om, og det skal blive dig givet
Hvis du derfor beskriver indhold, ønsker, følelsen og alt det andet, så bliver det næsten som en form for dosmerseddel, og så skal dine guider nok støtte dig i at manifestere den for dig, helt rette bolig.
Du kan ikke forvirre dine guider, de giver dig “bare” det du ønsker dig og fokuserer på. Dette på grund af loven om tiltrækning.

Dit arbejde
Det samme kan du jo gøre med dit arbejde.
I stedet for at skrive, at du vil arbejde som sekretær hos Mærsk, så skriv om alle de ingredienser du ønsker i dit arbejde. Selvstændig? Gode kollegaer, en arbejdsplads med udvikling og vækst, hvor du dagligt kan arbejde med og gøre det du elsker, og som du er bedst til. Et arbejde hvor du bliver påskønnet og værdsat, bruger dine potentialer og går glad på job hver dag.

Dit parforhold
Hvad er det du ønsker i et parforhold? Hvad er det skønneste parforhold du overhovedet kan forestille dig?
Beskriv det. Sæt ord på det.
Hvis du ønsker harmoni, kærlighed, troskab, glæde og lykke, så spiller det jo ingen rolle om det er med Peter, Benny, Karen eller Gitte.  (navne-eksempler).

Hvordan du har det
Hvordan du føler og har det, er i sidste ende det vigtigste, og så er det jo lige meget om det er i den ene eller den anden form for bolig, om det er på den ene eller anden arbejdsplads, om du er i et parforhold med partner a eller b eller om du har jobtitel / arbejdsplads x eller y.

Læg dine følelser i
Skriv alle dine ønsker, læg følelserne i, så mange sanser som muligt (se, mærk dig selv i din ønske bolig). Visualiser alle de gæster du vil invitere, den gode mad du vil lave, stedet i boligen hvor du vil være kreativ eller sidde og slappe af med en god bog.
Skriv så meget som muligt og se for dig, at du allerede har det.
Læs det højt hver eneste dag.

Og, du må tro på det
Du kan nemlig ikke skabe noget som du ikke selv tror på, uanset du brændende har ønsket.

Læs også:

7 gode råd,sådan manifesterer du dine ønsker.

Dine guider står på spring for at hjælpe dig.

 

, , , , , ,

8 Responses to Ved dine guider hvad du vil?

 1. Thorkild 06.02.2014 på 21:39 #

  Hvad du ønsker skal få !!!
  Havde som barn en stedfar der drak, og genere min mor, og ønske det skulle holde op det gjorde det også han begik selv mord.

  En anden situation ,stod og skulle skifte afdeling hvilket jeg ikke havde lyst til ,næste dag var en medarbejder og mester ,op og skænes så han blev fyret ,og jeg skulle blive godt for mig

  Har studeret den åndelig verden (shamanic)

  Når du ønsker et nyt hus skal du ikke græde hvis det brænder ned det var jo det du bad om!!!

 2. Elisabeth 01.02.2014 på 08:53 #

  Takker for et fint brugbart indslag..

 3. hana 29.01.2014 på 19:08 #

  rigtig godt skrevet Jette, tak for det..

 4. Ina Elaine 27.01.2014 på 23:51 #

  Det var til at tage at føle på, håber på at kunne blive så stærk i troen at tingene kan lykkes.<3

 5. linea 27.01.2014 på 17:47 #

  tak for indlægget! det var en virkelig god lille opskrift

 6. Katja 27.01.2014 på 09:47 #

  Tak for dette indlæg:O)

 7. May-Britt 26.01.2014 på 10:13 #

  Som altid et interessant indlæg :-) . For mig er det også nyt, at man ikke skal være konkret i det eksakte ønske fysisk, men konkret i følelsen. Jeg tror, det skal være en kombination? Altså få ” den rigtige følelse”, når man visualiserer det konkrete ønske, som det ser ud fysisk. Jeg er endnu på begynderniveau :-)

 8. Joanna 24.01.2014 på 15:31 #

  Tusen takk, Jette for dette innlegget. Det nye her er at man må ikke feste seg ved et bestemt utfall, men å være åpen mot det som måtte komme, selv om vi ikke har tenkt ut det på forhånd. Med utfall mener jeg den følelsen/resultatet, for som du skriver, det er samme hvor/hvem, bare det gjør oss glad.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.