Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Gratis clairvoyance

Gratis clairvoyanceGratis clairvoyance og rådgivning – kan det betale sig?

Hvorfor har min partner forladt mig?
Skal jeg skifte job?
Får jeg snart en ny lejlighed?
Hvilken uddannelse skal jeg tage?
Hvornår bliver jeg gravid?

Som clairvoyant er det ofte spørgsmål som disse vi bliver bedt om at give svar på, men der kan naturligvis være mange andre.

Vil du besvare mit spørgsmål gratis?
Et par gange om ugen, finder jeg i min indbakke en e-mail der lyder noget i stil med: Hej Jette, jeg har fundet dig på nettet og kan se at du er clairvoyant. Jeg skriver for at spørge om du kan give mig svar på et enkelt spørgsmål. Jeg har ikke brug for en hel clairvoyance, men har bare lige brug for et hurtigt ja/nej svar.
Vil du ikke lige tage et kig på mit spørgsmål og give mig et svar?

Spørgsmålene jeg får kan være:

Min kæreste har forladt mig, kommer han tilbage?
Jeg er kommet ind på 2 studier. Skal jeg vælge a eller b?
Hvornår bliver jeg gravid?
Kommer min søster og jeg på talefod igen?
Kommer min operation til at gå godt?
Får jeg det job, jeg har søgt?
Skal jeg kontakte min far som jeg ikke har set i 7 år? (PS: Savner han mig?)
Hvornår bliver mit hus solgt?
Jeg er forelsket i en arbejdskollega. Er han også forelsket i mig?
Kan jeg få det til at løbe rundt, hvis jeg bliver selvstændig?
Har jeg en skytsånd?
Jeg skal på ferie. Vil alt gå godt?

Håber du har tid til at svare mig hurtigt, for det haster og jeg er helt rundt på gulvet. Jeg går ud fra at du besvarer mit spørgsmål gratis da det jo blot er et ja/nej spørgsmål og derfor ikke tager så meget af din tid.

Gratis clairvoyance og rådgivning – kan det betale sig?

Et godt, brugbart og seriøst svar, koster penge. Punktum.
Er du også helt sikker på, at du bare vil spises af med et ja eller nej? Jeg vil vove den påstand, at uanset at du fik dit svar, så ville det afstedkomme supplerende spørgsmål, for tingene er jo ikke bare så enkle og sort hvide.

Alle spørgsmål der har værdi og betydning for dig, kræver i mine øjne et ordentligt, dybtgående og seriøst svar.
Altså et kompetent svar som du virkelig kan bruge til noget. Derfor må du også være villig til at betale for min clairvoyance rådgivning, da jeg eller en anden clairvoyant, skal bruge en vis tid, hvis dit svar skal være brugbart. Jeg vil føle  at det er etisk forkert af mig at spise dig af med mindre. Det vil jeg ikke lægge mit navn til.

Du har brug for mere end blot et ja eller nej.
Havde du spurgt mig om din bortløbne kat var i live og det eneste svar jeg skrev tilbage var et ja, ville du selvfølgelig have brug for at få flere informationer. Hvordan har den det, hvor er den og kan den selv finde hjem?

Eller hvis du havde stillet et spørgsmål om et job du havde søgt, og jeg skrev til dig: Nej du får ikke jobbet.
Så havde du siddet tilbage med endnu flere spørgsmål: Hvorfor får jeg ikke jobbet, skal jeg søge et lignende job eller skal jeg over i en helt anden retning? Hvilken vej skal jeg gå og hvornår kommer jeg i job?

Skal jeg tage kontakt til min far? Nej, det skal du ikke.
Hvorfor ikke? Hvad sker der i hans liv og hvor står jeg i relation til ham? Tænker han på mig? Er der noget jeg kan gøre for vores relation?

Bliver mit hus solgt? Ja dit hus bliver solgt.
Super. Hvornår og til hvilken pris? Kommer flytningen og køb af ny bolig til at gå godt, og er der noget jeg skal være opmærksom på? Hvad med økonomien i den nye bolig?

Min pointe er, at du selvfølgelig har brug for meget mere end blot et ja eller et nej, fordi dine spørgsmål er vigtige for dig og du stiller dem fordi du følelsesmæssigt eller på anden måde er berørt af dem, og fordi de kan være med til at forme din fremtid.

Min mand har forladt mig.
Her til morgen fik jeg en mail fra en kvinde der skrev, at hendes mand var gået fra hende og deres to børn. Nu ville hun høre om han kom tilbage. Hun havde bare brug for at få et ja eller et nej, og da det jo ikke var mere end det, så kunne det vel ikke koste noget. Hun skrev desuden, at et sådant spørgsmål kunne jeg nok besvare i løbet af et par minutter.

(Udpluk af mit svar) Tak for din mail. Jeg er ked af at høre hvor svært du og dine børn har det, og jeg kan virkelig godt forstå, at du savner din mand og dine børn savner deres far.

Jeg tilbyder desværre ikke gratis clairvoyance og selvom du skriver, at du blot ønsker et ja eller nej, så fortjener din situation langt mere end det.
Lad mig komme med et eksempel. Hvis jeg havde svaret ja på dit spørgsmål:
Ja, I kommer til at være sammen igen, så ville jeg naturligvis også have gået i dybden med hvordan, hvornår, hvad du skal gøre og hvad du fremover skal være opmærksom på, så han ikke forlader dig igen. Ligeså hvad det er han har savnet I jeres forhold og hvad det er han brug for i jeres forhold.

Hvis jeg havde svaret nej, så er der mindst lige så mange vinkler at belyse. Hvorfor kommer han ikke tilbage, hvordan bliver hans relation med børnene, hvad med jeres fælles økonomi, hvornår møder du en partner som du bliver glad for.

Så lige meget hvordan jeg vender og drejer det, så er det ikke i orden blot at spise dig af med et ja eller et nej. Ikke hvis du vil have et svar, som du reelt kan bruge til noget.

Jeg kan desværre ikke hjælpe dig med en clairvoyance, da jeg ikke længere tilbyder clairvoyance eller privat rådgivning, men i dag bruger al min tid på at skrive, producere podcast samt på min kursus- og foredragsvirksomhed (webshop).

I din søgen efter en clairvoyant, kan du med fordel læse dette indlæg, som jeg har skrevet >>
Sådan vælger du en dygtig clairvoyant. 

Gratis clairvoyance? Desværre ikke.
Jeg håber, at jeg med dette indlæg har givet dig en forklaring på hvorfor det ikke kan betale sig at få en gratis clairvoyance med et ja/nej svar.
Dygtige og seriøse clairvoyante ønsker kun at give dig det bedste, og derfor koster det penge at få deres hjælp. De vil ikke lade dig nøjes med “et halvt svar”.

Jeg ved ikke om der er nogen på nettet, der tilbyder en gratis clairvoyance session, ud over de elever der går på en clairvoyance-uddannelse der skal bruge kaniner at øve på.
Hvis du kender nogen der giver gratis clairvoyance og clairvoyant rådgivning, er du meget velkommen til at skrive deres navn og hjemmeside i nedenstående kommentarfelt.

Relevante links:

1. Tag testen: Er du spirituel?

2. Stil spørgsmål til din åndelige vejleder.
Hør podcast episode nr. 86. I den får du både healing samt møder en guide, du kan stille spørgsmål. Lydfilen er gratis.
Hør den her >> Guidet meditation med healing.

3. I min web-shop kan du downloade lydfilen “Få din personlige guide” samt “Få hjælp 24 timer i døgnet“.
I dem lærer du hvordan du selv kan skabe kontakt til dine guider og skytsånder, og via dem få besvaret dine spørgsmål.

4. Bør clairvoyante arbejde gratis?

5. Clairvoyant foreningen.

6. Ja eller nej? Er du i tvivl? Hvilket svar er det rigtige?

Clairvoyance kursus onlineLær clairvoyance, så har du altid en clairvoyant ved hånden.
Online clairvoyance kursus, hvor du lærer clairvoyance, bliver dus med din intuition og får trænet dine psykiske evner.

Vil du udvikle samt opøve dine clairvoyante evner? Så er dette kursus lige noget for dig.

Alle kan lære clairvoyance. Om du er øvet eller begynder, spiller ingen rolle.
Køb og download clairvoyance kurset her >> Clairvoyance kursus.
Pris kun 499,- Kr for en pakke med 3 kurser. 😊😇
Du kan høre det på din mobil, tablet eller computer så ofte du vil. Der er ingen udløbsdato på lydfilerne.

86 kommentarer til “Gratis clairvoyance”

 1. Birgit

  Selvfølgelig koster det at få svar via klarsyn.
  Jeg har selv fået ( og betalt) for råd og vejledning x flere gennem livet.
  Har nylig været prøvekanin ( hvor det jo er gratis) og det har gjort at jeg meget vil overveje det, hvis muligheden er der igen. Der var ikke den samme mulighed for at få uddybet hvad der blev talt om og det gjorde at jeg var mere forvirret, end da jeg kom. Så jeg er nu klar over at det er meget vigtigt, at kunne få uddybet, de spørgsmål jeg sidder med.
  Tak for din indsats Jette, du gør det godt

 2. Hej Vicki
  Det gør mig ondt at læse at du er syg.
  Jeg er lidt i tvivl om du har læst mit indlæg eller blot overskriften “gratis clairvoyance”?
  Jeg tilbyder ikke gratis clairvoyance og anbefaler det heller ikke, af grunde jeg forklarer i indlægget.
  Rigtig god bedring.

  1. vicki klimerts

   Hej Jette.
   Jeg har tidligere lavet et indlæg under navnet Vicki Klimerts.
   Gider du have uejlighed med at slette det??

 3. Petrine

  Hej

  Jeg ser tallene 11.11 22.22 eller 6 8 hele tiden hvad mon det betyder?

  1. Hvis man kan “spå” med en slags følelse kan det så betyde at man er en form for clairvoyant. Altså kan på en måde “forudse” hvad der vil ske. Kan mærke hvis der er noget galt. For et kort stykke tid siden sad jeg i min sofa, på en helt almindelig dag. Og pludselig fik jeg en dårlig fornemmelse i min mave, som en slags sorg og en forladt fornemmelse. Og så kom jeg til at tænke på min kusine med det samme. Jeg tror jeg så et slags “billede” der kom med den fornemmelse, et af hende der var ked af det og sad alene, som om at nogen havde forladt hende. Og da jeg tjekkede op på hende fandt jeg ud af at hendes kæreste lige havde forladt hende, jeg blev meget overrasket da jeg ikke har snakket med hende i lang tid og det er sket mange gange på forskellige måde med forskellige folk. Kan det være et tegn, og kan jeg være en eller anden slags Clairvoyant? Håber du vil svare for jeg har tænkt meget over det især fordi jeg stadig er i folkeskole og er i den tidlige alder.

 4. nina ratz

  Kære Jette
  Kan du evt “finde” en bortløbne kat? Eller kender du en der kan?
  Selvfølgelig mod betaling?. Hvor ser jeg dine priser?
  Kærligst hilsen Nina

  1. Kære Nina
   Jeg kender desværre ikke en clairvoyant, der er i stand til at spore. Du kan evt. tage kontakt til Clairvoyantforeningen og der forhøre dig om, hvilke af deres medlemmer der har dette som deres kompetenceområde.
   Jeg tilbyder ikke længere private konsultationer, men arbejder i dag udelukkende med kursuser og foredrag samt tilbyder lydfiler i min webshop.
   Håber kat og ejer snart bliver forenet igen.

 5. Anne Mette

  Prøvekanin.dk folkens!:) Det er gratis.

 6. Jette

  Vidunderligt indlæg. Som en skøn sætning jeg hørte forleden: Når man har en læge til bords, så er man jo forpligtiget til at få en gratis konsultation. :) Så ja, hvad er viden og indsigt værd. Smiler lidt ved tanken om at tandlægen lige skal kikke en i munden når han/hun alligevel er der, eller gynækologen. Så tak. Og skøn tråd at læse ned igennem, sammen med dine svar – det skaber en herlig dag. Og når du alligevel er her…..så må du have en fantastisk dag.

 7. Berit

  Hej .
  Kan der være en eller flere personer der prøver at vise sig ???
  Jeg kan mærke en meget kold vind på den arm der vender mod en bestem dør/ område. Jeg følger jeg bliver kold og har det som om der stå en eller flere og kikker på mig..
  Jeg kan nogen gang blive meget ked af det og kan begynde at ryste på hele kroppen, når jeg er i det rum.
  er jeg bare mærkelig elller skal jeg tage dette for at der er en elller flere der vil mig noget..
  Hilsen Berit

  1. Hej Berit
   Det er svært for mig at svare på, da jeg ikke har været i rummet og dermed ikke ved hvad årsagen er, og om hvilke “energier” der er til stede hos dig. Men ja, der kan fra den åndelige verden godt være flere der “kigger forbi”.
   Måske det kan være en god idé for dig, at få et medie på besøg, så vedkommende kan se på, hvilke energier der er, og om der evt. er nogle afdøde slægtninge der har nogle budskaber til dig.

 8. Sanne

  Min kæreste har brudt med mig for 5 dage siden, vil vi finde sammen igen og hvis ja hvornår? Med venlig hilsen Sanne

 9. Katrine Kaae

  Kære Jette. Har jeg lige haft den eneste ene ?? Mødte mit livs kærlighed men pludselig ud af det blå lukkede hans hjerte af uforklarlige grunde vil han vende tilbage eller er han ikke god for mig ?? Vi er venner pt men det er for hårdt for mig hvornår finder jeg lykken jeg er stærk og har virkelig balance i mig selv så hvorfor bakker han ud?? Jeg er virkelig så frustreret og så såret og fatter intet af hvorfor han pludselig skulle gøre det forbi?? De bedste hilsner Katrine Kaae

  1. Kære Katrine og Sanne.
   Jeg må bede jer om at genlæse ovenstående indlæg, da jeg ikke tilbyder clairvoyance. ;-)

 10. Helle

  Hej
  til mig
  kan jeg vinde sagen mod mit arbejdet som køre nu , da jeg er slidt op og er sygmeldt vil der kommet penge der fra ? jeg på sætte huset til salg , da vi ikke kan få mad på bordet , og hvad skal der bilvet af min datte og mig , hvor skal vi bor . Hilsen Helle

 11. Ida Akyurek

  Hej Jette. Jeg har lige været hele siden igennem. Du skriver højt og tydeligt at der intet er gratis og at du ikke besvarer korte spørgsmål. Hold da helt op menneskerne herinde som stiller dig spørgsmål irritere mig.
  Hvorfor ikke bare læse hele bloggen og sige okay respekt for hende jeg må betale hvis jeg vil have konkrete svar! Undskyld lyder gnaven men sådan noget kan jeg ikke holde mig tilbage for.

  1. Hej Ida
   Tak for din kommentar.
   Jeg tror årsagen er, at mange blot læser overskriften på blogindlægget: Gratis clairvoyance eller på nettet har søgt efter gratis clairvoyance, og slet ikke læser indholdet.;-)

 12. Liselotte

  Vil alle vores børnene enes og tale orddeling sammen, økonomisk, vinder jeg penge, der er problem med to af børnene kommer det til at går den godt.

 13. Aicha

  Hej Jette

  Jeg vil gerne høre om du kan sige hvornår jeg bliver gravid igen og om jeg få min søn hjem og bor snart og om jeg vil komme til penge når min far har solgt sit hus
  Hilsen aicha

  1. Anna Hansen

   hej jeg er nysgerrig på at vide om denne fyr som jeg er ved af blive lidt forelsket i også er vild med mig og bliver det nogesinde bliver mig og ham, hvorfor vil han ikke snakke med mig længere

 14. Nina Jensen

  Hej Jette
  Vi er to piger som er igang med projektuge og vores emne er fremtidens pandemier.
  Vi håber du vil hjælpe os, ved at besvare nogle spørgsmål i forhold til emnet:)
  Skriv tilbage hurtigst muligt.
  mvh Nina og Line:)

 15. Guri

  Hej . Jeg er i syv sind fordi jeg stoppede en udamnelse til social-ogsundhedsassistent for et halvt år siden pga af jeg ikke , havde kræfter psykisk til at fortsætte den psyatriskr praktik. Nu har jeg fået mod på det at forsøge igen med den samme udannelse .jegvil spørge om du kan fornemme at jeg kan fuldføre den denne her gang , hvis jeg kommet ind. Hilsen Guri

  1. Hej Guri,
   jeg må svare det samme som jeg har svaret flere, der stiller spørgsmål i dette forum.

   Det tyder på, at du ikke har læst ovenstående blogindlæg. Jeg tilbyder ikke gratis clairvoyance, og indlægget handler om hvorfor, samt hvad man skal være opmærksom på, hvis / når man får en kort gratis clairvoyance.
   Jeg ønsker dig pøj pøj med uddannelsen.

 16. Hej for ca 14 dage siden sagde min ex kone stop efter 8 år og 2 børn.. men være gang jeg er sammen med dem følges det rigtig..er da en chance eller spilder jeg tid på at håbe hun kommer tilbage.

 17. Stine

  jeg ved at en af mine forældre, eller min mormor mister livet i år 2017.

  Min mormor er gammel, mine forældre fejler Intet. Og selvom jeg helst kunne forestille mig det var min mormor begrund af hende alder, siger min fornemmelse af det er en af mine forældre,

  Jeg er sikker, jeg har forudset det før, men forudsigelserne var mere sikker Om de specifikke personer dengang.

  Jeg kan finde ud af hvem?

  Hvordan tackler jeg det? Kan jeg gå mod skæbnen og ændre det.

  1. Hej Stine
   Da lige tiltrækker lige, vil alt vi giver vores energi til (tanker, ord, handlinger, overbevisninger og lign.), enten kunne skabe noget godt eller noget ikke så godt.
   Hvis du tror / fornemmer at noget ubehageligt vil ske for et af dine familiemedlemmer, så vil jeg med det samme begynde at bede for, ønske samt se det modsatte ske. Jeg vil gøre det så meget, at jeg til sidst i mit indre er overbevist om, at det er det gode der kommer til at ske.
   Det kan godt være at du skal gentage øvelsen mange mange gange, men jo mere, jo oftere, jo bedre. Så snart du tænker noget fra “den negative skuffe”, så flyt med det samme dit fokus.
   Vær også opmærksom på dine ord. For også de tiltrækker og skaber.

   Og så lige et par afsluttende ord:Den åndelige verden har ingen interesse i, at komme med “den slags” forudsigelser, for det tjener intet godt formål, men skaber kun frygt.

 18. Titika

  er Jeg forelsket i eller besat af denne person. Er det gengældt? Kan du se hvad køn det er.
  jeg er ulykkelig over det der er sket med min søn. Bliver det bedre eller kommer han til at hade mig? Jeg er træt af at se alle andres liv og lykke i stedet for mit eget liv. Jeg føler mig ensom. Kærlig hilsen titika

  1. Hej Titika
   Det er desværre ikke spørgsmål jeg kan svare på. Jeg tror ikke at du grundigt har læst ovenstående blogindlæg. ;-)

   Håber du får svar på dine spørgsmål og problemstillinger hos en anden. Måske er der en af mine læsere, der arbejder med rådgivning, der vil svare dig og kan hjælpe dig.

 19. Inger Madsen

  Hej Jette

  For vi snart vores hus Solgt jeg synes ikke at min hjælpe hører på mig nok jeg spørger om det
  Vi er flytter i et andre hus vi er flytter fordi min mand har været syg

  Med venlig hilsen

  Inger Madsen

 20. Camilla d

  Hej jeg har mange ting jeg vil høre om min barnebarn blev fjernet fra min datter og jeg har ikke set ham inu da jeg er meget ked af alt det vi har været igennem i de sidste års tid og vi trænger til og ha ro omkring os min familie og jeg da det vi står og aner ikke noget som helst vil jeg høre om får vi den lille dreng hjem som jeg håber vi gør så vi kan få ro i familien håber du kan hjælpe og på forhånden tak Mvh camilla

 21. Sabine

  Hej! Er enlig mor til en datter på snart 6 år. Fandt ud af at jeg var gravid 6 mdr henne. Har altid fået afvide at jeg ikke kunne blive gravid.Kontaktede faderen med det samme ( vi var ik kærester) han ønskede ik at være en del af hende….. Nu lyder mit spg vil min datter og hendes far få kontakt med hinanden og et datter/ far forhold…. Hilsen Sabine

 22. Viccia

  Hvad er det der sker med Portugal og jeg? Er det noget der ikke kan stoppes eller bare for en stund? Eller er der en højre mening for hvad der sker? Jeg ved virkelig ikke hvad der sker med mig lige nu det er både fantastisk og skræmmende, hvad sker der???

 23. Turkan

  Hej Jette,

  Jeg er skilt men stadigvæk bor sammen med min ex mand. Jeg har ikke arbejde, ikke

  færdig med min uddannelse så vil jeg ikke hvor skal jeg flytte hen og hvornår.Jeg er træt og desperat,hvad skal jeg gøre?og hvor skal jeg flytte?

 24. charlotte

  Hej jette.. jeg er så forvirret har en ex.kæreste som jeg har været sammen med i 7 år, en ex.mand som jeg kun har været gift med i 6 uger men været kærester med i ca. et år..
  min ex kæreste vil have mig tilbage, jeg vil gerne have min exmand tilbage hvad ser du?
  Får jeg flere børn?
  mvh charlotte

 25. Lotte

  Hej Jette
  Min kæreste, som stadig er meget syg efter en by-pass operation for 3 år siden, har “lukket af” for al kontakt. Tager ikke imod besøg på sygehuset, svarer ikke på sms, kun et “nat nat” hver 3 dag, hvis jeg tigger om det. Hvad skal jeg gøre ? Vil han åbne sig op igen ?
  Det er ikke kun mig, som han ikke vil tale med. Dog går han på arbejde hver dag, så godt det kan lade sig gøre. Sover ca. 4 – 5 nætter på sygehuset.
  Håber du kan hjælpe mig.
  Venlig hilsen
  Lotte

  1. Hej Lotte
   Det er svært for mig at svare på, da jeg ikke kender din kæreste og ej heller har fået tilladelse (af ham) til at tune ind og se hvad der foregår i ham, eller hvad årsagen til den manglende kontakt er. Det bedste du kan gøre er at respektere hans ønske og hans behov. Han trækker sig måske, fordi han pt ikke føler at han har noget at give fordi han døjer med sin sygdom. Giv ham noget ro, tid og plads.
   Du kan altid bede for ham og at han skal få det bedre, således at han får mere energi og overskud, således at han føler at han kan rumme social kontakt.

 26. j-lykke

  Hej Jette.
  Jeg er gift i 7 år. Jeg har været sammen med ham knap 12 år. Jeg fik set en mand som jeg ikke kan få ud af mit hoved. Wauw, når jeg tænker på ham. Hvordan ser mit fremtid ud i forhold til min mand og jeg? Jeg må indrømme der mangler knist i mit forhold. Hvad skal jeg satse på? VH J-Lykke

  1. Trine

   Hej Jette
   Jeg er så heldig at jeg har en “skytsengel” i Norge, som har hjulpet mig i mange år, i en periode i livet som var svært for mig, hun tager ikke betaling, men man kan give det man har lyst til, hun har dog heller ikke nogen hjemmeside eller annoncerer heller ikke om sine tjeneste, det er bare “ tilfældig” at jeg kom i kontakt med henne, men hun er en gammel dame nu, og jeg er så taknemlig som har fået så god hjælp af henne ??
   Men selvfølge skal man også betale for andres tid, så hvis jeg var så heldig at jeg fik en tid hos dig, så skal man ko selvfølgelig betale det som det koster ❤️

 27. Özlem

  Hejsa.
  Jeg er gravid med min nr to barn.
  Er sat til den 20 juli.
  Ville han komme för det eller til tiden.
  Tak på forhånd

 28. jeanette

  Hej Jette.

  Hvor meget koster en clairvoyance hos dig og kan du lave fjern clairvoyance ?

  Fortsat god dag.

  Hej fra Jeanette

  1. Det er desværre ikke længere muligt at få hverken en personlig session hos mig eller en foto / fjern clairvoyance.

 29. anittta

  Hej igen igen
  Sorry det sidste ej særlig klart! Min hund stod og skubbede mig på benet for at sige den sku tisse, derfor svært ved at koncentrere mig :-)……..
  fortseættelse….
  Det er også en form for værdsættelse at udvise overfor mig selv og dig/dit arbejde ,ved at betale for et “svar/sesssion hos dig i stedet for at få et gratis og som tidligere nævnt kortfattet/ overfladisk svar, der ikke vil kunne bruges til andet end blive endnu mere i tvivl om, hvad man egentlig selv synes efterfølgende.
  Tror det forpligter på en sundere måde indeni når det er noget man tager sig råd til og derved også tager langt mere alvorligt.
  Hej for mig
  Anitta.

 30. anittta

  kære jette
  fantastisk overskud og nænsomhed du altid udviser for dine medmennesker. Nu har jeg været til et nytårskursus (enkel gang) hvor det vitterlig rykkede for mig vedr. mine ønsker karriere indre liv osv hvor vi afsluttede med champagne og chokolade. Alt lyste af din store brænden efter at ville videregive ud af alt det du har og det er sgu så fint af dig at tage en “snak” som dette op i et forum hvor vi alle kan ytre os : fordi du jo ikke behøver det´for at “butikken” kærer videre, da vi er maaaange, der allerede ved, hvor meget du gir i forvejen og er dig dybt taknemmelig, for al din healing og bøn du deler ud af, samt dine podcast.
  Jeg ser sådan på det at hvis man som menneske får alt fra dig helt gratis er der noget selvofrende i det jeg ikke ville bryde mig om at være en del af og jeg ville i hvertfald selv føle at jeg stod i gæld til dig efterfølgende.
  Det er også en form for værsættelse at udvise overfor mig selv og dig/dit arbejde, ved at betale for en session hos dig og som tidligere nævnt en fyldesgørende og ej overfladisk som ikke kan bruges til andet end blive endnu mere i tvivl om svad man egentlig selv synes og mener efter svaret.
  Tror osse det forpligter på en sundere måde indeni, når det er noget man tager sig råd til. kh. Anitta

 31. Hej Pernille.
  Street-healing :-) Det var da et godt initiativ. Der står desværre ikke hvilket år dette event fandt sted på eller om det er en tilbagevendende begivenhed.
  Den kunne dog med fordel sprede sig til flere byer :-)

  Men fint at der også tilbydes fælleshealing til de der måtte ønske at være med.

  1. Pernille Grønbech

   Så vidt jeg ved, var det i år… :-)

 32. Tak for det Benedickte, og tillykke med din uddannelse.
  Er du sød at gå ind og skrive her på kommentarerne, når du en dag ikke længere tilbyder denne service og pris? Blot så folk ikke går forgæves ;-)

 33. Carsten Madsen

  Hej Jette, jeg har indtrykket af du er ret god til dit arbejde, så kan du ikke i et snuptag gøre mig i stand til at sige til de folk, der gerne vil have jeg lige laver en “hurtig-men-flot” tegning til en eller anden familielejlighed; dog skal det siges, at jeg ofte er blevet tilbudt en flaske vin for de 2-4 timers arbejde.

  Jeg har forgæves prøvet at forklare dem, at illustrationer er mit levebrød, at jeg bruger meget tid og energi på hver opgave. HA, de ville nok måbe, hvis jeg forventer at de f.eks maler mit køkken, fixer mit regnskab, syr mine bukser ud og lignende ydelser, de alligevel arbejder med til dagligt :D

  Well, tilbage til dig; jeg vil være tilfreds med en lille hurtig clairvoyance, mens du f.eks laver mad eller vasker op…bare den virker :)

  K.h. Carsten; illustrator

  1. Carsten Madsen

   Der skal selvfølgelig stå `nej´i stedet for `ned´ i anden linie :)

  2. Åh Carsten … jeg læste i første omgang din humoristiske kommentar som at JEG skulle lave en hurtig clairvoyance mens DU så ville lave noget mad eller vaske op. Så kunne vi da tale om det :-)
   Ønsker dig en rigtig god dag og held og lykke med tegningerne og al den øvelse du får i at sige fra i din omgangskreds.

 34. May-Britt

  Hej Jette
  Jeg tror, jeg tidligere har læst dit indlæg vedr. gratis clairvoyance og svar på enkelte spørgsmål.
  Jeg er en af dem, hvor pengene i perioder ikke slår til, og det er ofte da, at spørgsmålene og frustrationerne dukker op. Man er desperat, når bare 100 kr. er det samme, som at tage maden ud af munden på sig selv. Det er superhårdt. Jeg har ofte ønsket, at der fandtes dygtige mennesker inden for mange alternative fag, som gav billigere eller gratis behandling. Tænk at kunne få det her lille skub fremad og et lille håb i en stressende og håbløs periode i sit liv – har man ingen penge, så desværre nej. Det findes ikke. Man kan måske skrive til et ugeblad, hvor anerkendte mennesker besvarer spørgsmål, men måske er det ikke en selv, der bliver udvalgt. Man kan måske få gratis massage og clairvoyance, hvis du har gode forbindelser.
  Jeg har selv overvejet, at hvis jeg en dag springer ud som alternativ behandler, hvordan jeg kan hjælpe de mennesker, der dårligt har til mad på bordet, men hvordan skal man administrere det (skal folk bevise, at de er arbejdsløse f.eks. – aaahrg)? Jeg bliver nok overrendt – men hvis mange eller alle gav rabat eller gratis rådgivning f.eks. en gang om måneden. Tjaa – visioner er gode at have.
  Dog ved jeg, at Tove Kofoeds clairvoyanceskole, åbner dørene en gang imellem til øve-clairvoyance. Mener ikke, det koster noget. Steen Kofoed sælger via “Spiritshop” på nettet såkaldte “spiritcards”, hvor man kan bede om en kort clairvoyance pr. mail, og det koster fra 99 kr. – derfor oplagt til et kort spørgsmål. Maya Fridans elever skal også tage imod øve-kaniner. Man kan kontakte disse skoler og spørge, om der lige nu er brug for øvekaniner. Drejer det sig om prøvebehandlinger, skal mange elever også undervejs øve sig, f.eks. i kranio-sakral-terapi (f.eks. Stanley Rosenberg Instituttet på Christianshavn). De nævnte personer er helt klart nogen, jeg kan anbefale.
  Mit råd er derfor at søge på nettet og kontakte skoler etc. for at forhøre sig, om de søger prøvekaniner. Ofte er det dygtige folk, der øver sig på en :-)

  1. Hej May-Britt
   Tak for dit svar.

   Jeg kan godt forstå hvis pengene er små men at villigheden til at betale en fuld pris er til stede. Det er blot ikke det der er temaet i mit indlæg.
   Det er mere holdningen eller forventningen om, at jeg da bare lige kan ryste et clairvoyant svar ud på nul komma fem.
   Jo, det kan jeg da godt. Jeg kan godt sige ja, nej, huset bliver ikke solgt i år eller at arbejdskollegaen ikke er interesseret. Men er det et godt og kompetent svar? Som skrevet efterlader et sådant svar personen endnu mere rundt på gulvet og forvirret end inden spørgsmålet blev stillet, og den situation ønsker jeg ingen af mine klienter at stå i.

   Ja, det ville være skønt hvis man som behandler stillede sine kompetencer gratis til rådighed en gang om måneden.
   En helt anden ting er, hvem skal jeg da tilbyde den til? Alle er “trængende” og alle har brug for et kærligt skub på vejen. Jeg ville ikke bryde mig om at sidde i den situation at skulle vælge blandt “ansøgerne”.

   Jeg har derfor i stedet valgt at jeg bliver lønnet 100 % for mit arbejde, men at jeg på anden måde giver noget gratis.
   Jeg har skrevet over 450 artikler, der har rod i det spirituelle og hvor jeg forsøger at give min viden videre. Ligeså har jeg produceret 100 podcast (lydfiler) der ligger kvit og frit på min hjemmeside under menupunktet: Podcast. https://harthimmer.dk/podcast/

   Dette er min form for at give, hjælpe og støtte – og lave frivilligt arbejde. :-)

   1. majbrit

    får jeg et godt eller dårligt svar fra kommunen

 35. Anne

  Hej Jette

  Godt svar! og dejligt at mærke din professionalisme. Synes derudover, at det er urimeligt, at folk sætter lighedstegn mellem hvor lang tid noget tager og prisen. Fem minutter hos en ekspert er måske mere værd end en time hos en amatør. Der indgår træning, erfaring, udvikling af evner – og dette uanset faget. Så bare fordi en given ydelse tager kort tid eller lang tid bør ikke i sig selv være udslagsgivende for den fair pris man kan finde på at forlange. Vil bare bakke op endnu mere :-)
  Mvh
  Anne

  1. Fint svar Anne.
   Jeg tænker også tit, at hvis man får noget gratis eller billigt, så ender man måske i sidste ende alligevel op med at skulle betale fuld pris hos en prof., som du skriver.

   Jeg har i årernes løb fået rigtigt mange henvendelser fra folk, der enten har fået en gratis clairvoyance, et kort svar eller en 10 min session på en messe, som nu ønsker “den fulde pakke” og i visse tilfælde er endt op med at være fyldt med flere spørgsmål fordi de fik “et halvt svar”.

 36. Lilie Naira Aurantio

  Sjælsroskolen V. Helle Nemborg giver gratis clairvoyance. Men selvf. kun een gang. Det er de studerende der svarer på indsendte mails og lægger dem ud på deres facebook-profil. De gør et stort arbejde, men det er en del af deres uddannelse, så de er selvfølgelig ikke “professionelle” endnu.

  Jeg synes det er så hamrende fair at lave sådan en disclaimer Jette. Der er VILDT mange, der ønsker gratis clairvoyance – og når man ØNSKER sig noget gratis, som andre skal arbejde sommetider temmelig kraftigt for at levere, så fortæller man egentlig også hvor meget – eller måske hvor lidt man værdsætter det.

  Vi har “gratis” lægehjælp (endnu da) – men det er jo ikke fordi det ikke koster noget. Det er fordi det er livsnødvendigt at kunne få lægehjælp, så derfor har vores system indlagt mulighed for at alle kan få lægehjælp.

  Hvis vores system havde valgt at alle skulle kunne få gratis “clairvoyance-hjælp”, så var de clairvoyante aflønnet og hjælpen betalt over skatten og ville fremstå på lige linie med lægehjælp.

  Man kunne lægge tandlæger, psykologer og mange andre ind under samme hat, hvor der altså befinder sig nogle, men ikke alle sundhedsområder.

  Fælles for dem alle er, at de har uddannet sig gennem mange år, og arbejder seriøst med tingene – det er IKKE noget de ryger sig til, roder sammen i en gryde eller leger de ser i nogle kort.

  Ingen læger opererer lige en seneknude, lægger et dræn i et barns øre, giver lige en vaccination el.lign. gratis.

  Vores system har indrettet det sådan, for at undgå KVAKSALVERI. Og det er DEN risiko, der står og lurer i kulissen. DERFOR skal INGEN clairvoyante eller alternative healere behandle andre gratis eller uden at have forstand på hvad de gør. Andre menneskers helbred, psyke og personlige udvikling skal behandles med respekt, etik og nænsomhed. Det bliver det jo kun hvis man “respekterer tilbage” ved at anerkende vedkommendes indsats.

  Så faktisk – for ens EGEN skyld – så er den clairvoyance/husrensning/kanalisering eller hvad det nu måtte være – meget mere værdifuld for en, og man HUSKER den meget bedre hvis man betaler for den.

  1. Hej Lilie
   Tak for dit svar. Så kan man søge videre til den gruppe på Facebook, hvor der er en gratis clairvoyance brevkasse.

 37. Eva

  Haha, må le lidt. Ser af flere af kommentarene, at folk vitterlig kun har læst overskriften!! :)

  Nå, men godt indlæg, Jette! Synes det er helt ufattelig at folk tror du laver clairvoyance gratis og/eller forventer at du gør det. I øvrig glemmer folk at de selv er “clairvoyante” og glemmer at bruge deres intuition problemløser, men det er så en helt anden sag.

  Vil bare tipse om, at der på Selvet.dk’s forum, ofte er clairvoyante under uddannelse der søger efter prøvekaniner. :)

 38. Ja det er rart lige at så videre og så videre.

  Alt for mange tænker slet ikke,
  over hvor tids og energi krævende tingene egentlig er.

  Tak for nogle gode indlæg Jette.

 39. studerende

  hej jette
  jeg vil bare høre om at jeg får uddannelse til næste sommer?

  1. Hej studerende.
   Læs mit indlæg og også nogle af mine svar / kommentarer til de andre.

   Jeg kan ikke svare på om du får en uddannelse. Jeg ved ikke hvem du er, ud over at du har skrevet “studerende”.

   Jeg er godt nok clairvoyant …… men ……. ;-)

 40. Charlotte jakobsen

  Hej Jette
  Kunne godt tænke mig at vide om de 2 personer jeg har mistet, om de er med mig og ser de nye ting der sker i mit liv. Om de evt kan gi svar på hva det nye i mit liv og min ældste datters liv.
  Hvis det er, kan du så fortælle mig hvem af dem der følger med hos os.
  Kan du fortælle mig hvem de 2 personer er ❤
  Knuz Charlotte

 41. Bjarne

  Hej Jette.
  Slipper jeg på noget tidspunkt for føleforstyrelsen (nervebetændelse) i mine fødder, da det er ved at drive mig til vanvid. Jeg aner ikke mine levende råd.

  1. hanne juhl

   Kære Bjarne , et ikke clairvoyant svar her fra mig , disse neuropatiske smerter kan skyldes prædiabetes , diabetes men osse folk uden kan opleve dem . Jeg vil råde dig til at læse helsenyt om naturmidlet alfa lipon syre , alfa lipon acid , som evt kan hjælpe , det er ikke ret dyrt og fås i naturdrogeriet , mecindo , jala og andre helsekostforretninger , så slå helsenyt op på nettet og søg på produktet der .Yderligere kan MSM hjælpe dig måske , fås samme steder og står egentlig bare som et middel man børstere tænder i . MSN ER SVOVL , og helt naturligt , intet liv på jorden uden det . Findes osse i æg , læs denne artikel grundig t – prøv disse 2 midler en tid .. jeg er shaman men ikke officelt nedsat som det , men er ret urtekyndig , ps jeg modtager ikke penge fra helsesteder og jeg bruger selv disse 2 kosttilskud og kan anbefale dem – helsenyt.com/msm-en-fantastisk-opdagelse/

   1. hanne juhl

    men når det er sagt skal du naturligvis osse omkring din læge -hvis du ikke har været det, du skal bare være opmærksom på at læger og sundhedspersonale kun må gi råd efter hvad ssi , sundhedsstyrelsen bestemmer bl. a om kost , hvis du feks har diabetes 1 eller 2 . Og at disse kostråd er håbløst gammeldags og uopdaterede . Har du diabetes kan jeg anbefale gruppen SPIS DIG FRI af din diabetes 2 med jane kudsk . Der bruges feks kuren LOW CARB HIGH FAT , DVS man spiser mere fedt med o kulhydrater og sparer på kulhydrater dagligt .. du vil blive overrasket .

 42. Lizzette

  Skal vi flytte i anden by?

 43. lene gjødsbøl

  Hej –

  Jeg er blevet folkepensionist for ca 4 måneder siden, efter et langt arbejdsliv. jeg er alene, og har svært ved, at finde ud af, hvad livet handler om nu. Har du mulighed for at hjælpe mig videre i mit nye liv.

  Kh Lene

 44. Helene

  Hej Igen
  Ups,gik vist lige selv i fælden(ang :et godt “gratis råd”)

  Skal ikke spilde merer af din tid Jette :/ .

  Kærlig Hilsen
  Helene

 45. Helene

  Hej Jette
  Jeg har altid været søgende og havde en fantastisk oplevelse for en del år siden,ved en gruppe healing,følte jeg var et med og så “lyset” .Men så kom jeg desværre “ned på jorden” igen .

  jeg føler at jeg sidder “fast”,en clairvoyant(Frans Dupont)sagde for nogle år siden ,at jeg fik negativ belønning og det oplever jeg desværre er meget rigtigt .

  Har du et godt råd ?

  Kærlig hilsen
  Helene

  1. Hej Helene
   Det er svært for mig at give dig et godt råd, når jeg ikke kender eller har mødt dig. Da alle står på hvert sit sted i deres personlige og spirituelle udvikling, kan man som sådan ikke bare give et overordnet råd. Dog “skurer” det indeni mig ved det budskab du har fået om at du “får en negativ belønning”. Nu ved jeg ikke hvad Frans mener med dette, men bare pas på med at du ikke har negative forventninger eller tror at Universet er imod dig, for det er det ikke. Den åndelige verden ønsker dig kun alt det bedste :-)
   Hilsen
   Jette Harthimmer

   1. Helene

    Hej Jette
    Tak for dit svar,jeg prøver at søge videre :) og prøver at have tillid .

    Tak for dine bidrag,du glæder og beriger .

    Kærlig hilsen
    Helene

 46. bettina

  hej består jeg min teroiprøve og min køreprøve til første gang

 47. Johnny Kristensen

  Godt emne Jette, med mange facetter.
  Et enkelt svar, der alligevel ikke dækker det klienten inderst inde ønsker.
  Når det ikke tager lang tid for dig, så koster det vel heller ikke noget.
  De spirituelle gaver bør man jo dele ud af gratis.
  Det er meget vigtigt for mig at få et hurtigt svar, men jeg vil ikke prioritere det økonomisk.
  Og man kunne blive ved :-)

  Ønsker alle en god dag.

  @johnny

 48. Maud Pedersen

  Godt indlæg, jeg synes at det rammer lige der hvor respekten sidder :-) hvis ikke DU har respekt for det du laver, er det svært at holde respekten resten af vejen rundt.
  Og alle de mennesker du får ønsker fra, mangler jo selv respekt for deres egen situation, det er nok ikke helt tydeligt i selve situationen, men din venlige afvisning synes jeg er utrolig meget værd…..
  Vi sidder alle i situationer hvor respekten for os selv og egne valg er forsvundet, og når vi så søger et svar (på noget andet tror vi) får vi det svar vi behøver :-) Så du hjælper altså stadig disse mennesker, tak for det.

 49. Super indlæg Jette. Jeg tror mange kender til det. Har selv faktisk også måtte lære at lade være med at stille mig til rådighed. Mange er de kaniner jeg er blevet tilbudt – både med healing og clairvoyance gennem tiden :-) Men jeg er god til det jeg gør, og vil gerne gøre det ordentlig og i den erkendelse er der respekt for både mig selv – og for modtageren. Så selvfølgelig skal man betale.

 50. ChristianT

  Godt indlæg Jette. Det er da super sødt af dig at du svarer på den slags mails. Og til med godt og konstruktivt. Det må der dag gå en del tid med.

  Jeg så en dag en ung mand, der lignede en IT nørd helt vildt. Han var åbenbart helt klar over det, fordi han havde en t-shirt på med teksten: "No I will not fix your PC". Ret tankevækkende.

  Det er rart at give, men der skal jo også være noget at leve af.

  Søndagskram fra Christian

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top