Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Gratis slankebog

gratis slankebogGratis slankebog: “Den ser ikke ud af meget, men den indeholder alt hvad du behøver at vide, for at tabe dig.”

Det ville være teksten på bagsidecoveret på min bog, hvis jeg en dag skrev en.

Den ville bestå af 3 sætninger:
1. Spis mindre
2. Få mere motion
3. The end.
Søger du på ordet “slankekur” får du 5677.000 hits på Google og der er sikkert lige så mange gode råd, forslag, bøger, kure og produkter at vælge mellem, så hvad gør du?
Det der virker for din nabo, er jo ikke nødvendigvis den rette slankekur eller metode for dig.
Lyt til dig selv.
Jeg mener at det er utroligt vigtigt, at du lytter til din indre stemme, for den har alle svar.
Inderst inde ved vi alle hvad der skal til og vi ved godt, hvad der er det rigtige for os hver især.
Jeg spiser generelt meget sundt men er på ingen måde fanatisk. At spise skal jo være en glæde og berigelse, og dukker der pludselig en trang til en kop kaffe, en bøf, et glas rødvin eller en chokoladebar op, så spiser jeg det altså – og nyder det.
Dog har jeg oplevet, at efterhånden som jeg igennem årene har gennemgået forskellige personlige og følelsesmæssige processer, fået ryddet op i den gamle bagage fra fortiden og har åbnet mig for min spirituelle udvikling, så har  jeg i samme takt fået en bedre og renere kontakt til min egen spirituelle stemme og med den, en sundere livsstil.
Så generelt spiser jeg vegetarisk, økologisk, masser af fisk og rører sjældent sukker og alkohol. Ikke fordi jeg ikke “må” men simpelthen fordi jeg ikke har lyst.
Spis mere frugt og grønt med >> den bedste blender er det ganske let og overkommeligt.

Gratis slankebog – skriv den selv.

Du kan så let som ingenting skrive en liste med 10 punkter med det, du kan gøre for at tabe dig og leve sundere.
Ligeså kunne du skrive en liste over hvornår og i hvilke situationer det plejer at gå galt for dig, og hvad du kan gøre for at det ikke sker igen.
Så er der selvfølgelig lige det med selvdisciplinen, men her er tricket at du finder et eller andet der kan motivere dig.
Måske et ønske om at tabe dig og leve sundt, har på den lange bane, slet ikke samme effekt som hvis du er motiveret til det. Hvad ville være en motivation for dig?
Et væddemål hvor du sætter 1000,- Kr på højkant?
At du kan passe en bestemt kjole til en forestående fest?
At du giver dig selv en særlig præmie for at fuldføre?
Hvis du virkelig ønsker en sundere hverdag, så skal du komme op med masser af grunde for, hvorfor det er vigtigt for dig.
Så snart du har grunde nok, vil hvordan du skal realisere det, komme til dig og motivationen ligeså.
Hvis du ikke kan finde nok grunde, så er det blot et tegn på, at ønsket ikke er vigtigt nok.
Hvad står der i din gratis slankebog nu hvor du selv kan skrive den?
Læs også:
Sådan kan du slanke dig >> Lægens gode råd.
Din krop kan helbrede sig selv >> Har du talt med din krop i dag?

1 kommentar til “Gratis slankebog”

  1. Rigtig godt emne, du har valgt der Jette.

    -Og så lige min kæphest:-)

    En ting som jeg synes der bliver fokuseret alt for lidt på, i.f.t. det med at tabe sig, er at man næsten kun ser på vægten. Når man endelig finder gejsten til at spise sundere, og virkelig har mod på det, så vær opmærksom på alle de fantastiske effekter ud over vægttabet der kommer. Først skal man nok lige over "tømmermændende", da hjernen ikke længere får den mængde sukker/fedt som den plejer, d.v.s. man får ikke så mange velværestoffer, og derfor kan man blive nedtrykt den første uges tid. Men prøv at læg mærke til hvor meget energi du har , hvad med humørsvingninger, dit humør generelt, hvordan din koncentrationsevne er, hvordan din planlægningsevne er(også noget med om du overholder aftaler), hvor godt sover du om natten, din fornemmelse af hvad du har brug for at spise, om du i højere grad kun spiser de mængder du har brug for – og meget mere. Når ens hjernekemi bliver mere afbalanceret efter man spiser sundt og dyrker motion, så bliver man også i højere grad i stand til at fornemme de små følelser, eks. den glæde når man dyrker motion, når arbejder i haven, har en hyggelig samtale o.s.v.

    Med venlig hilsen
    Dorthe Thorhauge.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top