Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Marion Dampier-Jeans sommerseminar 2:5

Marion Dampier-Jeans sommerseminar 2:5

Dette er 2. indlæg ud af 5 om min oplevelse på Marion Dampier-Jeans

Dag 2

Jeg havde sat vækkeuret til at ringe kl 06. Man behøver selvfølgelig ikke at stå så tidligt op, når undervisningen først begynder 9.30 men jeg vil bare have det hele med og da jeg vidste at morgenbuffeten stod klar fra kl 7, så var det jo bare med at komme op og i omdrejninger. Jeg kan nemlig godt lide at have god tid til at spise og nyde min mad.

Først måtte jeg finde ud af at bruge den fancy bruser der var på værelset, og det var ikke så let. Alt på slottet, og altså også værelserne er top luksus med kun de bedste materialer. Vola VVS, B&O tv, gratis trådløst internet, automatisk lys og meget meget mere.

Marion står også tidligt op, så da jeg kom ind til morgenmaden var både hun og en af deltagerne allerede i gang. Marion fortalte at også hun havde haft sit hyr med bruseren. Hun havde fået vand alle andre steder end netop der hvor det skulle være ;-) og måtte starte sin morgen med at ligge på alle 4 og tørre gulvet på værelset. Det I skal vide er, at bruseren / brusenichen er bygget op af mursten og står midt i rummet som I kan se på fotoet. Marion kunne også have valgt at hoppe i hendes jacuzzi, men den var endnu mere fancy og det lykkedes hende først på dag 4 at finde ud af hvordan den fungerede.

Kl 9.30 samledes vi oppe på første sal hvor vores undervisnings lokale var. Et dejligt stort lyst rum med masser af vinduer. Marion og Bettina var i gang med at spille musik af Lis Sørensen og dernæst Gospel for fuld udblæsning. Musikken skal løfte stemningen og energien.

Dagens undervisning handlede om mentalt medieskab, hvilket indebærer:
Klarsyn
Klarhørelse
Klarfølelse
Psykometri
Trance – let
Healing

Dagen begyndte med en meditation som jeg havde lavet til gruppen, og efter den lavede vi en del øvelser hvor vi fik lov at prøve de forskellige ting indenfor det mentale medieskab, hvor vi hver især lærte hvad der var vores “område”. Alle kunne noget, og alle havde en positiv oplevelse af deres kunnen. Hvad der dog er meget vigtigt for at kunne få et godt resultat og udbytte af de forskellige øvelser var at man er i stand til at fokusere. Hold fokus. Hold koncentrationen.

Så var det tid til frokost (lækker buffet med både kolde og varme retter – alt sammen økologisk), og vi fik i den til opgave at tænke over, hvor vi hver især får vores informationer / beskeder fra (altså fra den åndelige verden). Er det fra en guide, en skytsånd, en hjælper, klientens guide eller måske noget helt andet? Som Marion udtrykte det: Det kan ikke nytte noget hvis du ikke kender din kilde.

Efter frokost talte vi om cirkelarbejde. Åben cirkel, healing cirkel, udviklingscirkel af mediumskab samt den fysiske cirkel, hvor den sidstnævnte er creme de la creme. Det er i denne, at man får en eller anden form for fysisk meterialisation fra åndeverden, OG hvad der er særligt ved dette er, at det er altså ikke kun mediet der ser, hører eller oplever det – alle der sidder i cirklen kan se, høre og opleve det samme. For at dette kan lade sig gøre, skal ånden bruge ectoplasm og jeg skal nok give dig et lille videopklip i et senere blogindlæg, hvor du kan få et smugkik på dette fænomen.

Så arbejdede vi med forskellige metoder at lave afdødekontakt på. Igen var det vigtigt at kunne fokusere og så skal man også stole på sin første indskydelse. Tro på det første af det man ser, man tænker, man fornemmer eller som man hører.
Det var sjovt efterfølgende at høre hvad det var folk havde oplevet, og hvor på forskellige måder vi hver især gjorde det på.
Marion fortalte at 72 % af professionelle clairvoyante og medier ikke ser åndeverden men føler den.
En anden ting hun sagde var at 92 % af det vi kalder hjemsøgte huse blot er energispor, altså et aftryk af noget der en gang har været. Der er altså ikke noget fysisk der – blot et spor, ligesom et fingeraftryk.

Efter kaffepausen brugte vi tid på at se og føle aura. Energifeltet der ligger rundt om vores krop.
Dagens sidste punkt var at arbejde med symboler, symbolfortolkning samt det at kunne lave en clairvoyance på en person alene ud fra 3 symboler. Dette glædede jeg mig rigtigt meget til, da det er ét af mine helt store forcer, så alle de øvelser vi lavede her, var selvfølgelig legende lette for mig.

Det har været en rigtig god dag i dag. Alle kunne noget og alle har fået en positiv oplevelse. Dette krydret med mange personlige budskaber fra den åndelige verden der både frembragte tårer og smil.
Marion er en god underviser. Der er ikke noget hokus pokus. Intet højtragende, flyvsk og flagrende. Det hele er jordnært og konkret, og så mærker man hendes glæde og entusiasme i at give al sin viden og erfaring videre.

Efter aftensmaden samlede holdet sig ude på den flotte terrasse, hvor der var tændt fakler og hvor vi sad og talte om dagens oplevelser. Det var en skøn sommeraften, ikke en vind rørte sig og vi kunne se små både sejle forbi nede ved vandet.

Marion Dampier-Jeans sommerseminar 2:5

Gratis lydfil
Har du lyst til at høre mit interview med Marion Dampier-Jeans?
Jeg har lavet 3 optagelser med Marion hvor hun fortæller om sit spændende samarbejde med den åndelige verden.

Du har høre dem her >> podcast vælg lydfil / podcast nr. 36, 37 og 70.
Lydfilerne er gratis.

Vil du med som deltager?
Har du fået lyst til at være med, så tag kontakt til >> Marion Dampier-Jeans.

Læs om de øvrige dage på Marion Dampier-Jeans sommerseminar 

Dag 1 >> LINK
Dag 2 >> LINK
Dag 3 >> LINK
Dag 4 >> LINK
Dag 5 >> LINK

Læs også >> Har du clairvoyante evner? Vil du lære clairvoyance?

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top