Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Marion Dampier-Jeans sommerseminar 4:5

Marion Dampier-Jeans sommerseminar 4:5

Dette er 4. indlæg ud af 5 om min oplevelse på Marion Dampier-Jeans sommerseminar.

Dag 4.

Et flyvende bord, geden Konrad og besøg fra åndeverden.
Jeg vågnede op til endnu en solskinsdag. Der var lidt diset og duggen lå så smukt på græsset og jeg fik set en af de ansatte hejse alle flagene fra de forskellige nationaliteter der boede på Hindsgavl Slot denne dag. Det var ret fint at se hvor meget han gjorde sig umage for at gøre denne ceremoni meget respektfuldt.

Da vi mødte til undervisning 9.30 var der fuld gang i musikken. Marion spillede “Good Vibrations” og mange andre musiknumre for ligesom at lægge den gode stemning for dagen. Hvis man tror at det at arbejde med den åndelige verden handler om at lægge ansigtet i de rette folder, sidde i lotusstilling og have himmelvendte øjne, så kan man godt tro om igen.
Det er muligt at mange i det alternative miljø forsøger at få deres seance til at se meget mystisk ud, men egentlig er det mest af alt et spil for galleriet. Vær positiv, glad afslappet og naturlig, og sæt noget musik på som der er noget gang i. Det er den bedste bund du kan lægge for at tiltrække de gode vibrationer og positive energier fra den ikke fysiske verden.

Først skulle vi lige have afklaret hvem den afdøde var som Susanne havde tegnet i går. Det var den afdøde musiker Gus Eadon som Marion kendte personligt. Tegningen og et foto som Marion havde fundet frem på nettet var fuldstændig ens. Susanne havde ingen idé om hvem han var og var selv meget overrasket over det hun havde lavet. Marion opfordrede hende til at arbejde videre med sine evner i at tegne afdøde.

Vi var mange der havde set frem til denne dag fordi emnerne vi skulle rundt om var så spændende. Vi skulle gennemgå fysisk medieskab og dette indebærer følgende:

Materialisation
Uafhængig stemme
Levitation
Aport / Asport
Transfiguration
Trance – dyb
Ectoplasma
Cirkelarbejde
Fysisk aktivitet

Hvis du er interesseret i at vide hvad de forskellige områder dækker over, så kan du søge ordene på nettet og der finde uddybende information. Det der blandt andet gør fysisk medieskab så spændende er, at det altså ikke kun er mediet der kan se og høre ånderne, men alle der er til stede i rummet. Hvad der også fascinerede mig var emnet aport / asport. Dette indebærer en fysisk manifestation fra den åndelige verden til den fysiske. F. eks genstande der manifesteres eller flyttes fra en location til en anden.

Marion fortalte os om alt det der hører under fysisk medieskab og hvordan man træner det. Kun få kan det og det kræver års øvelse og ikke mindst disciplin og engagement. Man skal ville det 100 %. Vi brugte en del tid på at tale om det at sidde i en fysisk cirkel hvis formål er at bevise eksistensen af den åndelige verden. Marion har selv siddet i en sådan i mange år i England, hvilket du kan læse mere om i hendes bøger eller eventuelt høre et af de interviews jeg har lavet med hende og som du finder på min hjemmeside under punktet podcast.
Vi fik lov at høre en masse spændende optagelser de havde lavet i Marions fysiske cirkel, hvor man klart og tydeligt hører forskellige ånder manifestere sig og komme med alt fra budskaber, sange og også dans! Mange af optagelserne er givet videre til videnskabsfolk for at de kan undersøge og bekræfte deres rigtighed, eller finde frem til hvad det er for et sprog enkelte af ånderne kommer igennem med og en oversættelse. For mig var dette ugens højdepunkt. Et er at vide og være sikker på at der er mere mellem himmel og jord, og at der er et liv efter vi forlader denne jord, men noget andet er altså at få lov at høre fysiske beviser på det. Jeg var så priviligeret at høre mange af disse optagelser allerede for 4 år siden, og de gjorde et kæmpe indtryk på mig.

Så talte vi om ectoplasm og vi kunne både høre dette fænomen på optagelserne samt også se det i nogle videoklip som Marion havde taget med til os. Hvis du søger på nettet vil du også kunne finde en hel del om dette, både som fotos og som video.
Ved at mediet skaber dette ectoplasm kan den afdøde fysisk manifestere sig i det foran alle der sidder i den fysiske cirkel. Hvis du f. eks vælger at se denne video fra YouTube vil du se mediet sidde i kabinettet (personen bag gardinet). Efter et stykke tid skaber mediet denne ectoplasm som du ser komme frem som en “flydende” masse under gardinet. I denne masse opstår der en hånd. Mediet bliver før og efter tjekket af en der sidder med i cirklen for at sikre sig at der ikke er tale om snyd. Mediet er i øvrigt bundet fast til stolen han sidder på.

Eftermiddagen brugte vi på at mørklægge det lille Tehus som ligger ude i haven ved Slottet. Det skulle pyntes og gøres helt mørkt for at vi om aftenen kunne opleve Marion lave transfiguration. Som det er med al fysisk manifestation af afdøde, så foregår det i total mørke.
Vi pyntede huset med blomster og hængte sorte plastposer op foran vinduer og alle sprækker hvor lyset kunne trænge ind. I et hjørne satte vi kabinettet som Marion skulle sidde i. Det eneste der skulle være i rummet var 18 stole, 1 kabinet, en svagt lysende rød lampe og en musikafspiller. Vi spillede musik og sang mens vi pyntede op. Igen med henblik på at skabe en let og positiv stemning. Også udenfor hygger vi os med sange (indrømmet: det lød ikke lige godt alt sammen, og teksterne kunne vi heller ikke, men pyt med det)

Kl 20 mødtes vi foran Tehuset (se øverste billede). Marion var allerede gået derind sammen med Bettina for at gøre sig klar. Så kom vi ind. Man kunne ikke se en hånd for sig, men vi vidste præcis hvor stolene stod og hvor vi hver især skulle sidde. Da vi havde siddet der et par minutter begyndte øjnene at kunne se helt fint i det næsten mørke lokale, hvor kun Marions ansigt var oplyst af den røde lampe. Vi sang og klappede for at skabe en høj energi og stemning, og pludseligt begyndte der at ske noget med Marion. Man kunne se hendes ansigt forandre sig. En efter en tonede forskellige afdøde sig frem. Det var tydeligt at se både kvinder, gamle som unge, nogle med briller, mænd med skæg, nogle med rynker og sådan skiftede ansigtet sig konstant. Så snart en fra gruppen kunne genkende personen skulle man sige til, for da ville personen blive hos os og en kommunikation kunne begynde. Det var meget stærkt og meget rørende hvad der skete. Vi var nogle stykker der fik kontakt med vores afdøde familiemedlemmer, og der kom både personlige budskaber, kys, smil og kærlighed igennem.

Jeg har ingen idé om hvor lang tid sessionen varede. 1 time? Måske 1.5 men den stoppede pludselig da Marion ikke havde flere kræfter. Vi afsluttede og gik udenfor. Gruppen samlede sig og vi krammede hinanden, gav high five og var helt oppe og køre over det vi havde oplevet og ikke mindst os der havde fået besøg af vores kære. Marion fik lige noget tid til at samle sig, og det var meget tydeligt da hun kom ud, at hun overhovedet ikke “var her”.
Vi satte os op på terrassen og fejrede den gode dag og de mange indtryk vi havde fået.

Nå ja, jeg har da lige glemt at fortælle om det flyvende bord og om Konrad.
Da vi om eftermiddagen gik ned i Tehuset for at tømme det, stod der blandt andet et bord midt i lokalet. Marion spurgte om vi havde lyst til at se det bevæge sig og svæve. Jo tak, hvem har ikke det? Marion og et par af os lagde blidt vores håndflader på bordet. Vi stod i en rundkreds om det. Efter ganske få minutter var det som om at bordet ændrede sin struktur fra en fast til en bevægelig masse. Det var meget tydeligt at mærke, og kort tid efter begyndte bordet at rotere rundt i lokalet og ganske langsomt lettede 2 af de 4 ben. Det var helt vildt både at prøve at gøre det, men også bare at stå og se på mens de andre gjorde det. Rigtigt sjovt.

Efter vores transfiguration og hvor vi efterfølgende sad og sludrede om alle oplevelserne trak Monica Haugen og Line Osen mig til side. De havde købt en gave til mig. Monica og Line havde i maj 2010 inviteret mig til Trondheim for at jeg skulle holde mit kursus “Spirituel Succes / Forny dit liv”. De ville stå for hele arrangementet, og jeg skulle bare møde op. Gaven var en tak for kurset og et lille minde fra Norge. Jeg fik overrakt en gave med flot sløjfe og et kort. Pakken indeholdt en træged snittet i Norge, som I kan se på fotoet samt et stykke norsk gedeost. Monica døbte geden Konrad og nu står han på mit skrivebord og smiler til mig. Tak til Monica og Line for denne søde gave.
Vi har aftalt at jeg den 16. + 17. april 2011 atter lægger vejen forbi Trondheim med samme kursus, så hvis du var en af de mange der ikke nåede at få en plads, så er det nu du skal tage kontakt til Monica. Det bliver også den eneste by i Norge hvor jeg i 2011 holder det kursus.

Marion Dampier-Jeans sommerseminar 4:5

Gratis lydfil
Har du lyst til at høre mit interview med Marion Dampier-Jeans?
Jeg har lavet 3 optagelser med Marion hvor hun fortæller om sit spændende samarbejde med den åndelige verden.

Du har høre dem her >> podcast vælg lydfil / podcast nr. 36, 37 og 70.
Lydfilerne er gratis.

Vil du med som deltager?
Har du fået lyst til at være med, så tag kontakt til >> Marion Dampier-Jeans.

Læs om de øvrige dage på Marion Dampier-Jeans sommerseminar 

Dag 1 >> LINK
Dag 2 >> LINK
Dag 3 >> LINK
Dag 4 >> LINK
Dag 5 >> LINK

Læs også >> Har du clairvoyante evner? Vil du lære clairvoyance?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top