Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Marion Dampier-Jeans sommerseminar 5:5

Marion Dampier-Jeans sommerskoleMarion Dampier-Jeans sommerseminar 5:5

Dette er 5. indlæg ud af 5 om min oplevelse på Marion Dampier-Jeans Sommerseminar.

Dag 5

Fra firestjernet gourmetmad til en kedelig rundom med leverpostej.

Vækkeuret ringede kl 7 og jeg stod op og pakkede min kuffert. Det er så trist at vi nu er nået til dagen, hvor vi skal tage afsked og rejse hjem.
Slut med gourmetmaden, den hjemmebagte kage, top luksus, de smukke omgivelser, kurset og de dejlige mennesker jeg har været sammen med i denne uge. Hjem til det tomme køleskab, hvor jeg nu atter må ind i rytmen med at rede min seng, tage opvasken og lave mad. Suk.

Det var tydeligt at mærke ved morgenmaden at stemningen var anderledes end normalt. Vi var stille og berørte. Der har været så mange indtryk og oplevelser. Højdepunktet har for min del helt klart været Marions transfiguration i går samt muligheden for at høre optagelser fra de fysiske cirkler.

Dagen i dag blev blandt andet brugt til at gruppen kunne stille spørgsmål, og vi kom igen rundt om rigtigt mange spændende områder.
F. eks om det som Marion kalder vores Doorkeeper, skytsånd / guide samt vores hjælpere.
Hvem er din åndelige lærer? Fra hvilken kilde modtager du dine oplysninger når du arbejder som medie eller clairvoyant. Det er vigtigt at vide!
Klæbeånder? De eksisterer ikke.
Kan vi hjælpe med at føre en afdød over til “lyset” / den åndelige verden?
Ved du hvad det er du spirituelt vil arbejde med? Er du sikker på at du har valgt rigtigt? Som Marion sagde: “Vi kan ikke alle blive healere, clairvoyante og medier. Der skal også være nogen der vasker op”.

En anden ting der blev slået fast var at man ikke kan nå åndeverden gennem meditation. Den kan kun nås via attunement altså en højere frekvens.
Når man mediterer slapper man af, og der vil kroppens energier naturligt sænke sig til et lavere niveau (en lavere frekvens) men det er ikke på denne frekvens at man kan kommunikere med åndeverden, da denne befinder sig på en højere energi / frekvens. Husk på at lige tiltrækker lige.

Efter pausen gik Marion rundt og gav hver enkelt nogle ord med på vejen om hvad hun havde set og observeret i ugens løb, ens stærke og svage sider, hvilket talent man havde og i hvilken retning hun ville anbefale at man skulle arbejde. Hun fortalte hvad hver især kunne gøre for at fortsætte den spirituelle vækst bedst muligt. Mange blev tydeligt berørt af hendes ord og sugede dem til sig som værdifulde guldkorn.

Nu er ugen gået, og jeg sidder her i min stue og skriver dette femte og sidste blogindlæg. Jeg tog af sted med en forventning og et håb om at blive inspireret og komme et lag dybere på min vej. Dette er til fulde blevet indfriet, og én ting har jeg da lært igennem de nu 21 år hvor jeg selv har arbejdet med clairvoyance, og det er at rejsen, processen og udviklingen aldrig slutter.
Hvis du tror at du ved og forstår alt om den åndelige verden, og du måske endda har taget en uddannelse hvor du har fået diplom på at du er udlært clairvoyant / medie eller lign., så tager du ganske fejl. Tværtimod. Jo dybere du kommer i din forståelse, jo højere niveau du arbejder på, “jo mindre ved du egentlig”, og dermed kan vi altid lære mere – lige meget hvilket niveau vi befinder os på – og lige meget hvor dygtige og kendte vi end måtte være indenfor vores fag. Den spirituelle rejse, udvikling og proces stopper aldrig!

Marion Dampier-Jeans sommerseminar 5:5
Som du kan læse ud af de i alt 5 indlæg jeg har skrevet om Marion Dampier-Jeans sommerseminar, så har vi godt nok været vidt omkring, prøvet og lært en masse. Det har været så spændende. Men tro ikke at næste år vil være en tro kopi af dette års skema og undervisning. Hvert år bliver undervisningen sammensat ud fra gruppens sammensætning og hvad Marion af åndeverden får besked om hvad netop denne gruppe skal lære samt undervises i.

Marion Dampier-Jeans sommerseminar 5:5

Gratis lydfil
Har du lyst til at høre mit interview med Marion Dampier-Jeans?
Jeg har lavet 3 optagelser med Marion hvor hun fortæller om sit spændende samarbejde med den åndelige verden.

Du har høre dem her >> podcast vælg lydfil / podcast nr. 36, 37 og 70.
Lydfilerne er gratis.

Vil du med som deltager?
Har du fået lyst til at være med, så tag kontakt til >> Marion Dampier-Jeans.

Læs om de øvrige dage på Marion Dampier-Jeans sommerseminar 

Dag 1 >> LINK
Dag 2 >> LINK
Dag 3 >> LINK
Dag 4 >> LINK
Dag 5 >> LINK

Læs også >> Har du clairvoyante evner? Vil du lære clairvoyance?

2 kommentarer til “Marion Dampier-Jeans sommerseminar 5:5”

  1. Frk.Frydkær

    Tak for den flotte række indlæg. Meget spændende og inspirerende. Det lyder som et godt kursus, vil tjekke det. Overvejer det næste år.

  2. Tak for din spændende fortælling fra sommerkurset – meget inspirerende og virkelig flotte omgivelser! :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top