Jette Harthimmer

Clairvoyant og spirituel mentor

Nyheder og inspiration

Kan man lære automatskrift?

Automatskrift. Vil du lære det?

laer automatskriftAutomatskrift er en metode du kan bruge, hvis du vil kommunikere med den åndelige verden og få svar på spørgsmål som du går og tumler med.

I min indbakke fik jeg dette spørgsmål.

Hej Jette,
Jeg vil rigtigt gerne lære at skrive automatskrift, da jeg tror det kan hjælpe mig i min spirituelle udvikling.

Har du nogle gode råd til hvordan jeg kan komme i gang med dette?
Hilsen og tak for en super hjemmeside.
Mette H C

Automatskrift – hvad er det?

Hvad er automatskrift?
Automatskrift er en metode, hvor du kan kanalisere svar og budskaber på skrift fra den åndelige verden.
Personen der udøver automatskrift lader en ånd “overtage kontrollen” med hånden hvorpå ånden kan skrive svar og budskaber.

Personen kan være ved fuld bevidsthed men der er også nogle der føler, at de er i en trance-lignende tilstand.

Alle har evnen til at kommunikere med samt modtage budskaber fra den åndelige verden. Nogle via automatskrift mens andre får det/gør det på mange andre måder.

Læs også >> Manglende kontakt og respons fra den åndelige verden.

Sådan kom jeg i gang med automatskrift?
Måske har du hørt min >> Podcast “At springe ud som clairvoyant” (Podcast episode nr. 1) hvori jeg fortæller historien om hvordan jeg selv kom i gang med både clairvoyance samt automatskrift/kanalisering.

Læs også >> Hvad er clairvoyance?

Det var i 1985. Jeg havde læst flere bøger om emnet og jeg havde også læst flere bøger, hvor forfatterne havde skrevet bøgerne via automatskrift.
Jeg ville gerne selv prøve det, men vidste ikke helt hvordan eller hvad jeg skulle gøre.

En dag fortæller en af mine gode venner mig, at han har udøvet automatskrift i årevis. Det vidste jeg slet ikke.
Han sagde, at noget af det aller vigtigste er, at man er meget tålmodig, for det tager lang tid at optræne denne særlige evne.

Automatskrift – sådan gør du.

Sæt dig et roligt sted med et stykke papir og en blyant. (En blyant er nemmere for ånden at føre end en kuglepen.)

Skab en følelse af glæde i din krop og tro på/hav tillid til, at det er muligt at få svar, gode råd og beskeder.
Automatskrift vil ikke lykkes for dig, hvis du tvivler, er urolig eller bange for kontakten.

Tænk eller sig: Jeg vil gerne have kontakt til min skytsånd, en guide, min spirituelle vejleder, en ånd (vælg selv den betegnelse der føles som den rigtige for dig) – der kommer i Guds navn og i kærlighed.

Sæt blyanten på papiret og vent …

Sid helt afslappet med din hånd på papiret, mens du holder på blyanten.

Min ven fortalte, at han havde gjort dette hver eneste dag igennem en længere periode, fordi han oprigtigt havde et ønske om at lære automatskrift samt at kunne kommunikere med den åndelige verden.

Først kom der en krusedulle på papiret, så et bogstav, et enkelt ord, flere ord, usammenhængende ord og sætninger, for efter et par måneder at komme hele sætninger og svar.

På papiret skrev han et spørgsmål som han ønskede at få svar på, og derpå blev hans hånd ført og et svar blev skrevet på papiret.
I takt med at han blev mere øvet, skrev hånden hurtigere og hurtigere. Altid med en håndskrift som han ikke selv brugte.

Min egen oplevelse med automatskrift.
Jeg fulgte min vens anvisninger og satte mig en aften ved skrivebordet og gjorde mig klar.

Jeg forventede at jeg ligesom min ven skulle bruge et par måneders træning, før et egentligt resultat ville vise sig, men allerede efter 5 – 10 minutter begyndte min hånd at røre på sig.

I første omgang troede jeg ikke selv på det og tænkte: Pjat, det er nok bare mig selv der skriver, har jeg mon overhovedet kontakt, men så snart jeg havde tænkt det, blev der hen over hele papiret og med meget store bogstaver skrevet et JA.
Et ja som et tydeligt bevis for, at jeg havde kontakt med et åndeligt væsen og at jeg var i fuld gang med at udøve automatskrift.

Jeg blev helt forskrækket og lagde blyanten fra mig. Jeg ringede til min mor og sagde at jeg var gået i gang med automatskrift, og at jeg ville have hende til at stille nogle spørgsmål fra hendes barndom. Spørgsmål som jeg umuligt kendte svarene på. Min mor var straks med på det .

Jeg skrev spørgsmålene på papiret og i en rasende fart blev svarene skrevet nedenunder.
Min hånd skrev så hurtigt, som det under normale omstændigheder ikke ville være muligt for mig at skrive i.  Ligeså var det i skråskrift som jeg aldrig har lært.
Min mor bekræftede svarene og så var jeg overbevist.

Jeg skrev automatskrift flere timer hver eneste dag. Jeg fyldte den ene notesbog efter den anden.
Tænk dig pludselig at have en mulighed for, at stille spørgsmål og få svar på alt det, som du går og tumler med.
90 % af de spørgsmål jeg stillede, handlede om den åndelige verden og om min egen spirituelle udvikling.

Det er jo en kæmpe gave og jeg var bare så klar, åben, søgende og nysgerrig. Jeg var et sted i mit liv, hvor min spirituelle udvikling kun lige var begyndt. Jeg skrev flere hundrede sider med alle de svar og råd jeg fik. Det hele var fyldt med så megen kærlighed og godhed.

Automatskrift uden brug af papir og blyant.

Det, jeg hurtigt fandt ud af var, at i samme øjeblik jeg mentalt stillede spørgsmålet, så fik, hørte, så eller følte jeg svaret inde i mig – altså før det blev skrevet ned på papiret.
Derfor valgte jeg efter 1 års tid helt at droppe papir og blyant. Jeg kunne jo “nøjes med” at stille spørgsmålet i mit sind. Svaret kom prompte.

Spørgsmålet og svaret som jeg i begyndelsen af min træning, skrev ned på papir var en god hjælp og en “stok” jeg kunne læne mig op af, men nu havde jeg ikke længere brug for den. Nu kunne jeg “gå” selv og jeg havde ikke brug for det fysiske bevis på, at der var en kontakt (teksten på papiret).

Jeg kunne nu kommunikere med den åndelige verden uden pen og blyant. Dialogen foregik nu i mit indre.

Læs også >> Din skytsånd og åndelige vejleder. Den åndelige verden står på spring for at hjælpe dig.

Jeg fik et kursus kanaliseret via automatskrift.
Automatskrift er blot én måde at få svar eller at komme i kontakt med den åndelige verden på. Der er mange andre måder at kanalisere og få budskaber på.

De forfattere der har skrevet bøger, bøger der er blevet kanaliseret til dem, har igennem længere tid oplevet at der kom nogle sætninger til dem og først når de satte sig ned og skrev sætningerne ned, enten på en blok eller på deres computer, fik de ro. Næste dag kom der flere sætninger og pludselig sad de med så mange ord, sætninger og budskaber, at de havde skrevet en hel bog. En bog som de følte at de måtte udgive.

De havde på forhånd ikke selv ønsket eller planlagt at skrive en bog og de vidste undervejs i skriveprocessen ej heller hvorfor sætningerne kom eller hvad de skulle bruges til.
De mest kendte kanaliserede bøger er nok “Et kursus i Mirakler” – “Guddommelige samtaler” samt bøgerne af Birgit Klejn.

Hvad er automatskrift? >> Automatic writing Wikipedia

Jeg har faktisk oplevet det samme. Over en periode på 8 mdr. blev der ved med at “komme sætninger til mig”. Jeg kunne ikke få ro i mit hoved, før jeg havde skrevet dem ned. Det blev efterhånden til ret mange sider og jeg undrede mig over, hvad jeg skulle med teksterne.

Da der var gået 8 mdr. fik jeg at vide, at jeg skulle stykke informationerne sammen til et seminar. Seminaret skulle have titlen: Spiritualitet i hverdagen.
Det var et seminar der forløb over 2 dage. Jeg holdt det i flere år i både Danmark og Norge.
Kurset er en anvisning på, hvordan du på en let og enkel måde kan udvikle din spiritualitet og hvordan du kan skabe positivt flow på alle relevante områder i dit liv.

Hvis du har lyst til at høre det, ligger der en fuld optagelse af det i min webshop.
Der er over 10 timers lytning og du kan sidde i ro og mag derhjemme og høre det, samt arbejde med det (følge alle de anvisninger som den åndelige verden har kanaliseret).
Foredraget er helt nede på jorden, let at gå til og fyldt med masser af humor.

Læs mere om det her >> Spiritualitet i hverdagen.

Du kan høre det når det passer dig på din mobil, tablet og computer, og hvis jeg skal være helt ærlig, så er det den bedste gave du kan give dig selv. ?
Du kan høre det så ofte du vil. Der er ingen udløbsdato på det.

Kast dig bare ud i automatskrift.
Har du lyst til at prøve automatskrift, så gå bare i gang.
Sæt dig med blok og pen og skriv et spørgsmål, som du ønsker at få svar på.

Hav tillid til at det første du tænker, det første der kommer til dig – det er svaret på dit spørgsmål.
Dette svar kan du selv skrive på papiret, hvis ikke din hånd bliver ført.

Andre former for kontakt.

Mange kunstnere kanaliserer også, måske endda helt uden at de selv er klar over det. De kalder det inspiration, men hvor tror du inspirationen kommer fra? ?
De får idéer til tekster, sange og musiknumre. Andre maler og laver de smukkeste kunstværker. Det er måske ikke automatskrift, men det er jo også en form for kanalisering.

Mennesker der underviser og holder foredrag, oplever ofte at de pludselig siger noget som de egentlig ikke ved hvorfra det kom. Eller folk der arbejder med mennesker eller sidder med rådgivning. De kan opleve at de kommer ind i et flow, hvor alt bare flyder let.
De tænker ikke, de ER bare og de siger og gør bare det helt rigtige. Det, som personen de hjælper har brug for .

Du bliver også vejledt og guidet i hverdagen. Hvis du går og har brug for en løsning på et problem eller et svar på et spørgsmål, så kan svaret pludselig komme til dig ud af det blå – eller via din intuition eller som en mavefølelse – det er også kanalisering.

Hvad kan du bruge automatskrift til?
Jeg har brugt det til både personlige spørgsmål samt naturligvis for at få svar på spirituelle emner, hvor jeg havde brug for at forstå og lære om den åndelige verden.

Jeg har brugt det til at få svar på problemstillinger som jeg havde og som et redskab til at få et kærligt spark.
Alt efter hvem det er du skriver eller taler med, så kan du reelt få svar på alt mellem himmel og jord.

Fat papir og blyant og se bare at komme i gang.
Er du mere til at skrive på computeren, så sæt dig til tastaturet.
Træk vejret dybt. Vær rolig og afslappet. Gør dig helt tanketom og vær i nuet.
Hav tillid og tag imod de ord, korte sætninger, svar eller budskaber der kommer til dig, hvad enten det er gennem automatskrift eller som du får, føler, ser eller hører svarene i dit indre.
Rigtig god fornøjelse.

Vil du lære automatskrift? Læs: Vælg et emne” – Vælg emne nr. 33
Der får du en meget let og enkel metode. Den er naturligvis kanaliseret fra den åndelige verden.
Pris 29,- Kr.

29 kommentarer til “Kan man lære automatskrift?”

 1. Hej Jette
  Jeg har læst din blog om automatskrift og jeg har også købt ugens budskab nr. 33. ?
  Jeg prøvede i går men ingenting skete. Jeg har så prøvet igen i dag, hvor jeg mediterede i 12 min og sad i 15 min og gentog mit spørgsmål, mens jeg havde højre hånd om en blyant på en blok. Men igen skete der ingenting .

  Er jeg bare for utålmodig og skal jeg bare have mere tålmodighed eller måske afsætte mere tid?
  Du skriver alle kan lære det ?

  Mvh
  Hanne J

  1. Hej Hanne

   Tak for din kommentar. ?

   Det er korrekt at alle kan lære det. Ligeså kan alle lære at spille klaver. Det handler om træning, at øve sig og at være tålmodig. Nogle kan drive klaverspillet meget vidt og de har et stort talent, mens andre bliver “hyggepianister”. Men uanset det ene eller det andet, så kan de med tiden lære at spille melodier.

   Når det drejer sig om en kontakt til den åndelige verden – så kræves der altid tålmodighed. Ting (udvikling/kontakt/resultater) tager den tid det tager og kontakten sker, når man er klar. Men ja alle kan

   Som jeg skriver i mit blogindlæg, var min ven over 1/2 år om at få et resultat. Han satte tid af hver eneste dag og “ventede”.

   Det kan jo også være at det fungerer bedre for dig hvis du lytter indad fremfor sidder og venter på at der bliver skrevet noget på papiret.

   Læg mærke til hvad der “sker” i dig, når du stiller/skriver spørgsmålet. Svaret kan komme til dig som en følelse eller måske som en tanke. Du kan så selv skrive det ned, du føler, tænker eller oplever.
   Se om ikke det er en mulighed. ? Det kan også være en god måde at komme i gang på.

   Fortsat god fornøjelse med skrivningen.

 2. hej Jette det lyder meget spændende men hvordan kan man komme igennem til det mener der sker intet for mig en del af mig tror på ånder men når der så ikke sker noget mister jeg troen med det samme jeg vil gerne tro det men det svært
  så hvordan får jeg åbnet mig op til at være “modtagelig” for vil så gerne prøve om det virkelig er sandt

  1. Hej Helle
   Evnen til at kunne udføre automatskrift er noget der tager tid og der er desværre ingen genveje. Det gælder på samme måde som for din åndelige udvikling. Ting sker og du bliver “gjort klar” til det i det helt rette tempo. Alt vil derfor ske på rette tid og sted.
   Det vigtigste er dit ønske – det er første skridt på vejen og dernæst må du være vedholdende.
   Automatskrift, clairvoyance, åndelige evner eller lign., kan opøves og trænes ligesom alt andet. Det kræver dog at du er dedikeret.
   Hvis du f. eks ønsker at gennemføre et 10 km løb, så må du også træne, træne og træne. Du kan ikke gennemføre et 10 km løb, hvis er ude af form eller hvis du opgiver din løbetræning efter en uge, fordi du er skuffet over de manglende resultater. ?
   Har du mon læst den vejledning som den åndelige verden har kanaliseret? Det er den jeg anbefaler i blogindlægget.
   Læs: “Ugens budskab” – uge nr. 33
   Der får du en meget let og enkel metode til hvordan du kan træne evnen til automatskrift.
   Du får linket her: Ugens budskab – vælg uge nr. 33

 3. Hej Jette
  Tak fordi du deler ud af din erfaring, med os andre.

  Jeg er i en proces og har klarsyn, det jeg har svært ved er at finde ud af hvordan kommunikationen mellem os et. Min krop kan svinge som et pendul, hvis jeg kan sige det sådan. Har du nogle erfaringer/råd omkring dette. Endvidere synes jeg det kan være svært om jeg skal sidde med åbne eller lukkede øjne, når jeg mediterer.

  Mvh Karina

  1. Hej Karina
   Det er godt at læse, at du befinder dig i en udvikling og føler at du har klarsyn. Da jeg ikke kender dig, har jeg svært ved at råde og vejlede dig til, hvordan det er bedst for dig at udvikle dine evner. Mit bedste råd til dig må derfor være: Hav tålmodighed og lyt til samt stol på din intuition. Du skal nok blive ført, vejledt og guidet på din vej.

   Med hensyn til meditationen, så spiller det ingen rolle hvorvidt du har øjne åbne eller lukkede. Mange vælger at have dem lukkede, fordi de bedre kan koncentrere sig og holde fokus. Men jeg kender flere, der føler sig bedre tilpas, når de sidder med åbne øjne under meditationen.
   Gør det der føles bedst og mest rigtigt for dig.
   Hilsen
   Jette Harthimmer

 4. Hej Jette, efter erfaringer med to clairvoyante og en astrolog som alle mener jeg skulle have nogle evner som jeg ikke direkte kan pege på så har jeg kastet mig ud i det her. Jeg har flere gange prøvet på det her Automatskrift men jeg er bare på helt bar bund. Intet andet end mine egne tanker slipper igennem . Kan den process lettes ? Mvh Janni

  1. Hej Janni
   Jeg ville, hvis jeg var dig, finde nogle bøger om emnet. Der findes flere der handler om kanalisering, automatskrift og lign. Mange af dem guider dig igennem en proces / et forløb, hvor du skridt for skridt kan prøve dig frem.
   Jeg kan ikke anbefale dig nogen, da jeg ikke selv har læst dem, men jeg har flere gange stået i en boghandel som f. eks Det Ukendtes eller sågar på biblioteket, og bladret i nogle. Så de findes. ?
   Pøj pøj med det.

 5. Tusind tak for denne blog, Jette. Som tidligere “er du der” lige, når jeg har brug for et svar. Jeg er så taknemlig for din hjemmeside, dine blogs og potcast. Tusind, tusind tak for alt det, du gør for mig og for andre.

 6. Hvor er det bare skønt at læse disse indlæg. Jeg er nu mere overbevist om at jeg også har oplevet automatskrift. En sen aften for snart ti år vågnede jeg i mig seng og var pludselig lysvågen. Jeg vidste at jeg ikke ville falde i søvn, før jeg havde sat mig ved computeren for at skrive en jobansøgning. aldrig mit liv har jeg skrevet så hurtigt. Ansøgningen var meget anderledes end dem jeg plejede at skrive. Jeg fik jobbet ? – og har brugt samme skabelon efterfølgende som også har givet job.Jeg har haft lignende oplevelser, næsten altid hvor jeg vågner op på den måde og ved at jeg ikke falder i søvn før jeg har skrevet det der skal skrives. Det kan være en tale til konfirmation eller bryllup. Min mor døde sidste år og præsten foreslog, at jeg skulle holde en tale for hende til bisættelsen. Meget grænseoverskridende for mig i sådan en følsom situation. Talen… Tja den skrev min mor selv på min computer med mig som redskab – faktisk en super fed og berigende oplevelse ?? Alle gæsterne syntes det var en god og rammende tale. Jeg smilede bare ved mig selv fordi jeg kendte sandheden.

  Knus til jer derude ❤️
  Britt

 7. BirgitteHelena

  Interessant, dit indlæg om automatskrift. Jeg arbejder med stemmens helbredende kraft efter en metode, som hedder Soul Voice og her bruger vi blandt andet automatskrift i forbindelse med at slippe gamle bindinger, uafsluttet kommunikation og undertrykte følelser.
  Jeg føler, det er en måde at få kontakt med det følelsesmæssige og intuitive udenom sindet, som jo så gerne vil styre og især når vi skal formulere os med ord.

  F.eks. skriver man et brev til en person, man har en uklar relation til og lader det intuitive få frit løb. Alt må stå i sådan et brev. Ideen er at blive tømt for det, der er uafsluttet og usagt og få det frem i lyset. Derefter gennemgås et ritual med brevet hvor det læses op med naturens vidne, dernæst afbrændes det og til sidst spredes asken hvor Moder Jord kan kompostere resterne.

  På denne måde kan man kanalisere dybt fra sine følelser, der hvor man ikke kommer til daglig, udenom sindet og udenom ego’et fordømmelser og få direkte afløb og derved transformere den negative energi, man engang slæbte rundt på.

  Min pointe er at automatskrift ikke nødvendigvis behøver være link’et mellem mennesket og en ånd men ligeså fint kan være portalen til vort eget indre udenom det styrende mentale.

 8. Kære Jette, Tak for din inspiration, som kom på rette tid, netop mens jeg har ferie og tid.Troede ikke dette var noget for mig, men har samtidig længe ønsket kontakt til mine spirituelle guider.
  Jeg afprøvede teknikken og fik kontakt næsten øjeblikkeligt. Apropos tidligere indlæg herinde, så fik jeg faktisk at vide, at jeg var træt, mens jeg sad og skrev, og det foretrak mine guider, fordi jeg så var mere åben. Jeg må sige det er overvældende og meget stort for mig netop nu, jeg har skrevet en halv til en hel time pr. dag i 5 dage. Har mødt mange 5-6 guider og jeg modtog også vejledning på engelsk idag fra en engelsktalende guide, hvilket overrasker mig en del. Jeg har en stærk fornemmelse af, at det jeg oplever er sandt, det er som at få en anden version af noget, jeg fik at vide hos en clairvoyant for nogle år siden. Sætningerne kommer sommetider med et ord først, og grammatisk forkert ordstilling, men falder hurtigt på plads til et forståeligt sprog. Så tak Jette for hjælpen, kun en lille ting gør mig nervøs, tvivlen…..er det her nu rigtigt. Hvordan kan man komme gennem den?. Jeg spørger også fordi jeg bliver opfordret til at foretage nogle store spring i livet-ikke noget farligt-men en slags coaching. Det allerbedste er at jeg er blevet bevidst om min passion-jeg har faktisk fulgt den et stykke, men aldrig tænkt på det som en passion. Hav en god dag.

 9. Soley Arnadottir

  Kære Jette
  Tusind tak for din kommentar:) Var rigtig glad at læse dine ord.
  Kærlighed til dig

 10. Susanna Clausen

  Hej Jette
  Min mor døde i 88. Nogle dage efter begravelsen vækkede hun mig om natten, og forlangte at jeg skulle hjælpe hende med at skrive et takkebrev til alle hendes pårørende, familie som venner. Jeg slog det først hen som noget jeg havde drømt, men jeg følte at hun fortsatte næste dag med at prøve at overtale mig til at skrive. Jeg kunne ikke koncentrere mig om noget andet, så jeg satte mig ved skrivemaskinen og skrev. Jeg følte at hun dikterede mig. Hvis jeg formulerede noget på min egen måde, fik jeg besked på at lave det om.
  I brevet beskrev hun bl.a. hendes syn på begravelsen, og kommenterede de salmer vi havde sunget.
  Da jeg var færdig. tog jeg nogle kopier af det, men sendte det i første omgang kun til min bror. Et par dage efter havde jeg ham, stærkt rystet i telefonen: “Hvor har du fået det brev fra”, ville han vide. Jeg fortalte ham hvordan hun havde kontaktet mig, men det gav ingen mening for ham, han tror ikke på den slags. Så han var stadig rystet.
  Efter hans stærke reaktion, turde jeg ikke sende det videre til de andre. Jeg har dog senere vist det til min moster, som undrede sig meget, men for hvem det heller ikke gav nogen mening.
  Det var dog nok, at jeg fik det skrevet, for hun har ikke kontaktet mig siden.
  Kærlig hilsen Susanna

  1. Hej Susanna
   Tak for at du deler denne historie med mig og læserne. Det er netop sådan mange kan føle det, at de ikke kan få ro før de har skrevet ordene. Din mor havde helt sikkert brug for at få givet denne besked, og efter du gjorde som hun sagde, fik hun fred.
   Jeg kan godt forstå, at du var lidt tøvende med at sende det ud til alle i familien, men du må have vist brevet og beskeden til den vigtigste. Dig og din bror. Det var nok for din mor.
   Hilsen
   Jette Harthimmer

 11. Hej Jette

  Hvor spændende – det minder mig om en gang for mange år siden da min mor døde alt for tidligt (syntes jeg). Jeg gik i terapi i en sorggruppe, da jeg var meget knust og også meget vred på hende over den måde hun havde levet sit liv på.

  Her skulle vi blandt andet hjemme skrive breve til vores døde og sætte ord på vores følelser og tanker om dem. Både de gode og de såkaldt dårlige. Mit brev til mor var nærmest et stort spørgsmål: hvorfor spildte du dit liv på den måde?

  Efterfølgende skulle vi læse det op for gruppen. Det var meget sårbart, alle græd og det var virkelig helende. Bagefter skulle vi gå hjem og skrive et brev til os selv fra dem vi havde mistet.

  Da jeg skrev svaret fra min mor til mig oplevede jeg at det kom fra hende – min hånd blev ført – jeg ville aldrig kunne have fundet på det hun svarede. Det var en enorm befrielse: hun tog ansvar for sit liv på en måde, så jeg virkelig forstod hendes bevæggrunde og dermed forsvandt min vrede og også den skyld der kan nage én, som barn af en utilpasset forældre.

  Mon det var en slags automatskrift?

  Kærligst Ea

 12. Soley Arnadottir

  Hej.
  Jeg har aldrig sådan rigtig prøvet at sætte mig ned og lave automatisk skrift men på et rigtigt dårligt tidspunkt i mit liv hvor jeg havde det rigtig dårligt med mig selv og var rigtig træt af livet, så kunne jeg ikke sove en nat og sætte mig ned med en blyant og en bog til at skrive i og havde tænkt mig at skrive i min dagbok, men istedet så skrevede jeg tre digt uden at kunne stoppe og uden at tænke, det bare skete og bagefter så fald jeg i søvn. Så dagen efter så kiggede jeg i min bog fordi jeg havde faldet i søvn med den foran mig (og jeg vil lige sige at jeg har sjælden sovet så godt som den nat) og begyndte at læse de tre digte…og jeg var sjokeret fordi de rimede og de digte jeg plejer at skrive plejer ikke at rime, og ikke nok med det..Så var de bare alle sammen fulde af håb og positive tanker og det var ligesom der var nogen der talede lige til mig og fortalte mig at tingene ville blive bedre..Mine tanker var på ingen måder positve eller med nogen form for håb så jeg viste at de kunne ikke komme fra mig selv…Fik så at vide mange år senere at det der havde sket for mig var at jeg havde oplevet noget der hedder automatskrift..:)

  Jeg har stadig de digte og er meget meget nysgerrig om at prøve det igen men har været lidt bange for at åbne for den spirituelle side af mig selv selvom jeg ved inderst inde at det ville kun være godt for mig.

  Tusind tak for din indlæg Jette :)

  Mvh Sóley

  1. Hej Sóley
   Tak for din kommentar. Spændende at læse.
   Åben du trygt for din spirituelle side. Den er jo en naturlig del af dig. Ja rent faktisk ER den dig ?

 13. Tine Kannegaard

  Jeg er meget til den åndelige verden, men samtidig også bange for den. Nu tænker jeg på om blyanten kan blive overtaget af en ond ånd, og kan den overtage min krop fuld og helt. Hvordan kan jeg beskytte mig?? Det er altid sådanne spørgsmål der afholder mig fra at søge videre, og det er jo ærgeligt.
  Mange hilsner fra Tine

  1. Rene Kittelsen

   Dualiteten, uten ondskap, ingen kjærlighet osv :)

   Ha tillit til det som kommer, og vit at det som kommer vil deg godt!

   Fra en som får Guiding når det måtte passe :)

  2. Hej Tine
   Du bliver hverken besat eller overtaget af en ånd. Du kan have fuld tillid. Desværre er der så mange skræmmekampagner, film, bøger og lign. med folk der siger at de er blevet besat af en ånd.
   Men her kan du være ganske tryg.
   Du kan evt begynde hver eneste kontakt / samtale med ordene “Jeg ønsker at kommunikere med en ånd der kommer med kærlighed og i Guds navn”
   Du kan også bede direkte om at få kontakt til en af dine egne guider, åndelige hjælpere eller skytsånd. Ligeså kan du også spørge efter et famliemedlem som er afdød og som du elskede og føler dig tryg ved.
   Der er med andre ord ingen grund til ikke at forsøge denne smukke kærlige kommunikationsform.

 14. Dette hørtes veldig spennende ut, må prøve meg på dette. Takk for at du vill dele.

 15. Hej Har de sidste dage fået besker om at skrive og at jeg ville arve. Her til eftermiddag fortalte jeg min mand om mine tanker og at jeg var rolig og spændt på hvor det ville føre mig hen. Samtidig fik jeg beske om at min kunst skulle ligge stand bej lidt. Så gå jeg ind og læser om dit indlæg og ved så at det er det jeg skal. Er nu spændt på hvor det føre mig hen. Har oplev her på det sidste,
  at tanker der poper op, kommer sener som indlæg du laver, tak for det <3

  1. God ide´ . Det har jeg selvfølgelig også prøvet – dog uden den store succes. Jeg fik at vide, at det ikke var på den måde jeg skulle tjene mine penge.
   Jeg ville blive “doven” og ikke udnytte og bruge mine potentialer optimalt, hvis jeg vidste at jeg via den åndelige verdens hjælp – bare kunne få pengene på den måde.
   Men du skal da give det et forsøg. For det kunne jo være at du står i en anden situation, og at Universet gerne vil hjælpe dig på vej med en sjat penge.
   Pøj pøj.

 16. Johnny Kristensen

  Har prøvet at gøre det om morgenen lige efter jeg har åbnet øjnene og man ikke er helt vågen.
  Så tænker man ikke så meget ?

  Kh Johnny

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top