Sommerskole med Marion Dampier-Jeans

Sommerskole med Marion Dampier-Jeans
Hindsgavl Slot sætter hvert år de flotte rammer om Marion Dampier-Jeans sommerskole, og i år var da heller ingen undtagelse. Uge 29 blev brugt til Fysisk Medieskab, og det var et kursus Marion ikke tidligere havde holdt her i Danmark.

Jeg havde sammen med 29 andre meldt mig til. Der var deltagere fra både Norge og Danmark. Fysisk mediumskab er ikke et af mine kompetenceområder, og ej heller noget jeg i hverdagen arbejder med, så jeg var meget spændt på hvad ugen ville bringe.

Første dag blev brugt til at mørklægge og klargøre det rum hvor alle øvelserne skulle foregå. Opsætte kabinettet, diverse effekter, musikken og lign.
Næste dag skulle vi finde 2 kursister som havde lyst til at forsøge sig som medier og som skulle tage plads i kabinettet. 16 meldte sig, men efter at Marion havde spurgt dem hver især om hvorfor de ville være eller troede at de var medier, endte det op med at der kun var 4-5 stykker tilbage. Gruppen stemte derpå om hvem vi følte var de 2 rigtige.

Marion gjorde meget ud af at fortælle, at man ikke bare sådan uden videre kan sætte sig og kalde sig et fysisk medie, og det viste sig da også, at kun 1 ud af os 30 havde det der skulle til. Det er ikke en uddannelse men derimod en årelang udvikling. De fleste der sidder i en fysisk cirkel, kan sidde der i årevis før de får de første fysiske manifestationer. For Marion tog det 7 år!
Desuden er det at være et medie meget ensomt, og man kan risikere at skulle fravælge alt andet i sit liv, for blot at hellige sig dette erhverv og for at stille sig til rådighed for den åndelige verden.

Ugen igennem prøvede og oplevede vi en masse. Både den gamle metode hvor mediet sidder i kabinettet, men også den nye hvor der ikke er ét medie men derimod alle som sidder med i cirklen fungerer som “batteri”. Vi forsøgte os med transfiguration, borddans, tegning af afdøde, ouija bræt og meget meget mere.

Det er vigtigt at have respekt
Vi lærte, at alle disse ting ikke er nogen man skal lege og eksperimentere med, hvilket desværre mange unge gør (ånden i glasset og lign.). Man skal have stor respekt for det, da man ellers kan risikere at lukke op for uønskede energier. Ligeså så vi hvor vigtigt det er, at alle i cirklen er positive og i harmoni. Er der bare den mindste “kure på tråden” eller en der er i dårligt humør, så eskalerer energien negativt blandt alle og kan forvolde stor skade på enten mediet eller deltagerne. Alt bliver nemlig forstærket når man arbejder med det fysiske mediumskab.
Vi fik sandelig selv syn for sagen, da øvelsen med bordet pludselig kom helt ud af kontrol og efterfølgende havde vi en anden oplevelse med en af deltagerne under en seance. Marion havde advaret os, men da vi ikke ville høre, ja så måtte vi jo lære det på den hårde måde. Efter disse to episoder var gruppen som forvandlet. Der var peace, love and harmony for alle pengene de resterende dage ;-) 

Den største oplevelse
Torsdag fik vi besøg af Kronborg Cirklen. En fysisk cirkel der holder til i Helsingør og som hver mandag i 2 år har siddet og arbejdet for / med den åndelige verden. Det var en utrolig sympatisk gruppe på 6 personer, og efter de hver især havde præsenteret sig, ville de vise os hvor langt de var nået og hvordan de arbejdede. De var lidt nervøse for hvordan det ville gå, da de aldrig før havde haft “tilskuere” på. Deres medie Jens satte sig i kabinettet og så gik de i gang.
Jeg tror, at jeg kan tale på alles vegne og sige at vi fik langt mere end hvad nogen af os havde kunnet håbe på eller forestillet os. Vi fik 1.5 time i selskab med den åndelige verden. Mere eller andet vil jeg ikke skrive.

En stor tak skal lyde til Kronborg Cirklen der afsatte en dag midt i deres ferie for at komme og give os alle den fantastiske oplevelse.

Sommerskole med Marion Dampier-Jeans
Læs om mit ophold sidste år.
Sidste år var jeg også med på Marions sommerseminar. Den gang arbejdede vi med mentalt medieskab og jeg skrev hver dag en udførlig dagbog om alt hvad vi lavede i de 5 dage kurset varede. Den kan du læse på ved at følge de links jeg har sat nederst i dette blogindlæg.

Planen var, at jeg ville gøre det samme denne gang hvor jeg var med 2. nd gang og hvor fokus udelukkende var på det fysiske medieskab, men jeg ved simpelthen ikke hvad skal skrive. At forsøge at sætte ord på det, jeg har oplevet og alt det gode det har gjort ved mig, vil ikke være fair. Jeg ved ikke hvordan jeg skal kunne dele med jer det, som jeg har været vidne til og den dejlige følelse jeg i dag bærer i mig.

Sommerskole med Marion Dampier-Jeans er er et kursus der skal opleves og jeg håber af hele mit hjerte at du en dag får lejlighed til at være deltager eller at du får mulighed for at sidde med i en fysisk cirkel.

Gratis lydfil
Har du lyst til at høre mit interview med Marion Dampier-Jeans?
Jeg har lavet 3 optagelser med Marion hvor hun fortæller om sit spændende samarbejde med den åndelige verden.

Du har høre dem her >> podcast vælg lydfil / podcast nr. 36, 37 og 70.
Lydfilerne er gratis.

Vil du med som deltager?
Har du fået lyst til at være med, så tag kontakt til >> Marion Dampier-Jeans.

Læs om mine dage på Marion Dampier-Jeans sommerseminar sidste år.

Dag 1 >> LINK
Dag 2 >> LINK
Dag 3 >> LINK
Dag 4 >> LINK
Dag 5 >> LINK

Læs også >> Har du clairvoyante evner? Vil du lære clairvoyance?

Er der liv efter døden? Der kan du også downloade en gratis lydfil med Jens, der taler med de døde. Meget spændende at høre.

, , , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.